Şimdi Ara

sağ yumruk ve sol tekmesi güçlü olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    genelde insanlar sağ el ve sağ ayağını kullanır,mesela sağ elle yazar ve sağ ayakla tekme atarlar
    benim bir arkadaş sol elle yazıyor ama sağ ayakla tekme atıyor(solak olmasına rağmen sağ ayağını kullanıyor)
    (örnek için futbollda topa vurmak veya karatede en iyi tekme atmak anlamında diyorum)

bende ise sağ elle yazıyorum,ama karatede sol ayakla vuruyorum,futbolldada topa sol ayakla vuruyorum,bende daha farklı bir durum var,bir doktor bulamadımki sorayım neden böyle diye
    acaba aranızda benim gibisi varmı yoksa bendeki çok az insanda olan durummudur,normalde sağ el kullanıyorsam sağ ayak kullanmam lazım,ama sol ayak kullanıyorum

• ne tarafini egitirsen o tarafini kullanirsin. secilmis cocuk sen degilsin
  • O durum bendede var. Sağ elim sol elime göre daha güçlü. Sol ayağım da sağ ayağıma göre daha güçlü. Sağ elle yazarım sol ayakla topa vururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdiedangels

O durum bendede var. Sağ elim sol elime göre daha güçlü. Sol ayağım da sağ ayağıma göre daha güçlü. Sağ elle yazarım sol ayakla topa vururum.

biz seçildik demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

quote:

Orijinalden alıntı: mrdiedangels

O durum bendede var. Sağ elim sol elime göre daha güçlü. Sol ayağım da sağ ayağıma göre daha güçlü. Sağ elle yazarım sol ayakla topa vururum.

biz seçildik demi

Seçilmiş insanlarız dostum takma kafana
  • solak değilim ama sol yumrukla 3 tane diş döktüğümü bilirim
  • Elim sol , ayağım sağ bir artısını görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağ elle yazar sağ ayakla tekme atarım
  • Hangisine alırsanız öyle devam eder. Solak olmasına rağmen sağ eliyle gitar çalan, sağ eliyle mause kullanan arkadaşlarım var. Yani önemli birşey değil. Sadece alışkanlık meselesi.
  • Dördü birden iyi olsaydı seçilmiş kişi olurdun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AralSNinja

Dördü birden iyi olsaydı seçilmiş kişi olurdun

kol ve bacak nakli olanlar dördünüde iyi kullanır hale gelebiliyorsa seçilmiş sayılıyor demi
  • Kardeş ben topa sağ ayağımla, mala sol elimle vuruyorum.
    Sağ elimle yazıp sol ayağımla tekme atıyorum.

Unutmadan arada combo yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvan Ç -- 24 Mart 2012; 8:52:46 >
  • Aynen sag el sol ayak
  • Topu sol ayakla oynarım sağ elle yazarım.Muay Thai ye gittiğim için iki ayağımla da yamulturum farketmez.
  • Sağ elle yazarım, futbolda solağım.
    Gitar, tambur vs. Solak gibi tutarım.

Alın size mani
  • quote:

selam arkadaşlar
    genelde insanlar sağ el ve sağ ayağını kullanır,mesela sağ elle yazar ve sağ ayakla tekme atarlar
    benim bir arkadaş sol elle yazıyor ama sağ ayakla tekme atıyor(solak olmasına rağmen sağ ayağını kullanıyor)
    (örnek için futbollda topa vurmak veya karatede en iyi tekme atmak anlamında diyorum)

bende ise sağ elle yazıyorum,ama karatede sol ayakla vuruyorum,futbolldada topa sol ayakla vuruyorum,bende daha farklı bir durum var,bir doktor bulamadımki sorayım neden böyle diye
    acaba aranızda benim gibisi varmı yoksa bendeki çok az insanda olan durummudur,normalde sağ el kullanıyorsam sağ ayak kullanmam lazım,ama sol ayak kullanıyorum

senle aynıyım merak etme gocunucak bişi degıl yani

• 4 lu kombo
  • sag elle yazarim topa iki ayagimla da vurabiliyorum
  • quote:

selam arkadaşlar

hangi kuşaksınız bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.