Şimdi Ara

Sağ ve sol el ile aynı anda yazı yazılabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sağ el yazamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Sağ el yazamaz

/>
  • Sağ ve sol el ile aynı anda yazı

edit: şaka bir yana yapabiliyorum ama fazla sürmüyor dikkat dağınıklığından olsa gerek küçükken çok iyi yapardım büyüdükçe gereksiz bir şey olduğunu anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRunaway -- 27 Ekim 2012; 14:05:32 >
  • bildigim kadarıyla ileri zeka düzeyine sahip olanlar bunu yapabiliyor
    leonardo da vinci iki eli resim yapıyordu . iki şeye aynı anda odaklanmak demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blimonaromalı -- 27 Ekim 2012; 13:09:37 >
  • Sakarya Üniversitesi'nde bir matematik hocası var. Kadın Doçent Doktor. Aynı anda 2 eliyle integral sorusu çözüyor(Farklı farklı sorular).
  • Ilkokul zamanlarinda yapabiliyordum ama jimnastik yapmadiğimdan bu yetenek kayboldu.

Ayrica Hitler'de ayni anda iki eliyle farkli farkli mektular yazabiliyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üniversitede hazırlık okurken solaklar için uygun bir sıra yoktu ve sınav vakti yaklaşıyordu benimde acilen iki el yani sağ el ile yazı yazmam gerekiyordu ve google'da edindiğim kaynaklar doğrultusunda yazmayı 1 ay kadar kısa bir sürede öğrendim ama o kadar hızlı değildim, zamanla ana yazdığım elim gibi alıştım ve hazırlığı sağ elimle yazı yazarak bitirdim diyebilirim, normalde sol elimle yazıyorum ama bu olayı düşündüğüm sürece diğer elimle yazmaya gayret ediyorum.

Bir de ana eliyle yazı yazıp o kolunu sakatladıktan sonra diğer eli ile yazma zorunluluğu olan kişiler vardır, okul döneminde bir arkaşımın başına geldiğinden biliyorum; kendisi 2 hafta kadar diğer eliyle yazmayı öğrenmişti, yani çok zor değil bu olayı öğrenmek sadece zaman gerekiyor.

İnternette "Ambidextrous Writing" diye bir sürü kaynak bulursun, benim ilk izleyip ilham aldığım videolardan birisi;

• aynı anda hem kitap okuyup hem yazı yaza bilirsen o iş olur demektir.
  •  Sağ ve sol el ile aynı anda yazı yazılabilir mi ?
  • ben sol el ile yazayım diye güzel yazı defteri bile almıştım ama beceremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Sakarya Üniversitesi'nde bir matematik hocası var. Kadın Doçent Doktor. Aynı anda 2 eliyle integral sorusu çözüyor(Farklı farklı sorular).

Farkli sorulari ayni anda cozebilecegini pek aklim almiyor cift cekirdekli beyin gerekir. Cevaplarini ezberledigi sorular degilse ve gercekten yapabiliyorsa muazzam gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

hangi film usta bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperSiper

quote:

hangi film usta bu?

3 idiots
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperSiper

quote:

hangi film usta bu?

3 idiots filmindan alıntı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.