Şimdi Ara

sağ tık ve drwtsn32.exe virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en son media resizer programını yükledim.(ondan mıdır bilmem.) sonra 5-10 dk. sonra rastgele farenin sağ tuşuna tıklamam gerekti.İ.EXPLORER hata raporu verdi kapandı ve pc dondu sadece görev yöneticisini açabildim.Sonra neyse kendine geldi pc bu sefer de masaüstünde sağ tık yaptım explorer.exe hata raporu ve kapat seçeneği olan bir hata cıktı ve bundada kitlendi pc ve bi 2-3 dk bekleyince düzeldi.Kitliyken görev yöneticisini açınca 3-4 tane böle 120-140 kb. gibi minik bellek yiyen "drwtsn32.exe" olduğunu gördüm.pc'de aradım system32 dosyasıymış.Neyse sonra bu sağ tık'ı bi daha yaptım bu sefer uzun sürdü kitlenme pc'ye reset çaktım ve açıldığında herşey normaldi ancak yine bi sağ tuş deniyim dedim yine takıldı neyse hemen geçti ve baktım ki sadece bu sağ tık yapıp kilitlenme olunca o dediğim drwtsn32.exe dosyaları gözüküyor pc kendindeyken bakıyorum yok o dosyalar görev yöneticisinde.Acaba virüs mü yedim ben ? Şuan sağ tık yapmadan pc gayet her zamanki hali gibi normal.Açılışta da sorun olmadı.Nerde sağ tık yapip orayla ilgili hata raporu ve 3-4 tane drwtsn32.exe olayı oluyor dediğim gibi o kadar.

EDİT:Şimdi yine denedim masaüstünde sağ tık'ı ve bu sefer art arda tek tek explorer.exe ve drwtsn32.exe 'de hata raporu verdi.Bir de bu arada bu kilitlenme olduğunda görev yöneticisinden bazen drwtsn32.exe sonlandır dediğimde masaüstü gidip geliyor hemen düzeliyor pc.Bazen de sonlandır dediğimde kilitlenmeye devam.

Şimdiden teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 21 Aralık 2009; 20:22:27 >

• Zamanında bende de olmuştu bu sağ tık explorer.exe hata raporu olayı. 1 ay falan kullanıp formatla halletmiştim uğraşmamıştım. Çok komikti ama
  • Düzeldi. Yüklediğim "Media Resizer" isimli resim boyutunu küçültme programını siler silmez düzeldi.
  • drwtsn32.exe virüs değil, windows'un hata ayıklama programcığıdır.
  • Büyük ihtimal program sag tikladiginizda acılan menuye bişeyler ekliyordu ama beceriksizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.