Şimdi Ara

Sağ Tık İle Resimlerinizi Boyutlandırın/Efekt Verin/Dönüştürün (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rietveld kardeşim paylaşımın için sağol. DH üyeleri senin ve diğer paylaşımcı arkadaşlarımızın (Technics , banner , beytepe ve niceleri....) hakkını kesinlikle ödeyemez. Yemeden içmeden sürekli olarak ücretlide olsa ücretsiz de olsa insanların arayıpta bulamadığı veya bulmada zorlandığı bir çok programı, programcığı bularak buralara kadar taşıyorsun.

Emeğine, yüreğine, dürüstlüğüne, paylaşımına tekrar teşekkürler..

Yaşlı pilot abiniz

Paraglidingpilot

"Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur."
  • bu rietveld ne iş ya :) 1 aydır çok güsel paylaşımların varr..güsel pro ... gerçekten kaliteli bi pro ..emeğine sonsuz saygımvar.. buna benzer bi pro. daha var.. çok küçücük bi araç .. sağ tık.resize boyutu yaz okey le ..eğer bulursamm koyarım buraya... bu program daha kapsamlı güsel ...saoalsınnn
    ...Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı? (BANLARLARSA FAKE ALIRIM BUKDAR) :D
  • Acaba şu program olabilirmi bahsettiğin rietveld in önerdiği programdan önce bunu kullanıyordum. (İmageResizerPowertoy) Merak ettim..

quote:

Orjinalden alıntı: JR.IVORYİ

bu rietveld ne iş ya :) 1 aydır çok güsel paylaşımların varr..güsel pro ... gerçekten kaliteli bi pro ..emeğine sonsuz saygımvar.. buna benzer bi pro. daha var.. çok küçücük bi araç .. sağ tık.resize boyutu yaz okey le ..eğer bulursamm koyarım buraya... bu program daha kapsamlı güsel ...saoalsınnn

"Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur."
  • elinde bu programın ilacı olan varmı ? varsa pm atabilirmisiniz
  • @Rietveld hocam bi marka oldun valla...sırf senin verdiğin programlarla download için web sayfası açacam...böyle bişey oluşturacam yakındır sayende güzel bi downloada arşivim oldu ve hergun gelişiyo...eline klavyene emeğine sağlık....ellerin dert görmesin

• quote:

Orjinalden alıntı: xax

Her ne şekilde olursa olsun yine gösterdin kendini. Mükemmel bir insansın. Saol

Ve sen uzakta olduğunda iyi hissetmiyorum...
    [/center]
  • saol hocam ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektrobugiii

Saol
    bi köşede dursun

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
    2007 TOYOTA COROLLA D-4D MM
  • Rietveld teşekkürler.. küçük ama yararlı bi program
    Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim
  • boyutuna göre fazlasıyla güzel bi program
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.