1 yıldır falan SAĞ omuzumun arkasındaki o bölgede ağırlık taşıyınca veye başım çok eğik duruca ağrılar başlıyor ve 30 dk sonra ağrılar bitiriyor ilk başlarda önemsemedim ama son bugün eve gelirken sanki elektrik çarpmış gibi oldum çok kötü ağrıdı eve zor geldim tehlikeli bir durummu doktora görünmekte fayda varmı sizce ?
up
öncelikle geçmiş olsun. büyük ihtimalle fibromiyalji tarzı bir problem gibi gözüküyor. tabi dr muayenesi ve mr olmadan burdan birşey söylememiz pek doğru olmaz. en yakın zamanda bir fizik tedavi hekimine gözükmenizi tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: lomion1
öncelikle geçmiş olsun. büyük ihtimalle fibromiyalji tarzı bir problem gibi gözüküyor. tabi dr muayenesi ve mr olmadan burdan birşey söylememiz pek doğru olmaz. en yakın zamanda bir fizik tedavi hekimine gözükmenizi tavsiye ederim.
valla hocam baktım belirtilere neredeyse hepsi uyuyor korktum şimdi
korkucak bişey yok arkadaşım sadece geciktirme rahatsızlığını. hatta sana söyle bir tavsiyede bulunayım şuan korktum dedin ve dolayısıyla stres yaptın kendine ve sırtın dahada gerilmeye başladı buda mevcut rahatsızlığını olumsuz yönde etkileyecektir. o yüzden bir an önce bir fizik tedavi hekimine git uygun görürse fizik tedaviye alırlar büyük ölçüde rahatlarsın.