Şimdi Ara

Sağ elde güç kaybı ve titreme (Troll değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konu ciddi lutfen malum espiriyi yapip trolle vurmayin. birkac haftadir sag elimde garip bir sikinti var. hissizlik mi desem uyusma mi desem titreme mi desem bilemedim. Belki de hepsi. Mesela su yaziyi telefondan yaziyorum; sol el parmaklarimla gayet dogru duzgun nokta atisi bir sekilde yazarken, sag elimle tuslara giderken parmaklarim titriyor. Kalem kullanirken de keza sağlak oldugumdan elim titriyor, nesneleri sag elimle kavrarken bir hissizlik gibi bir sey oluyor. Ya tarif edemedim muhtemelen ama gercekten tarifi cok zor bir his. Gecer diye bekledim ama 1 ay oldu. Ne oldugunu anlamam noktasinda yardimci olursaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nabzını hisset bi sağ ve sol kolda yaz buraya , nabız gücünde fark var mı?
  • nörolojik bir şeyler çıkabilir, bence nörolojiye görün. sinir sistemiyle alakalı.
  • aynen yukarıdaki yorum gibi nörolojiye çık şakaya gelmez

• Nörolojik problem MR çektirip kontrol ettir . Ertelersen sonucu ölümcül riskli bir hastalık bile olabilir.

• Bazı nörolojik hastalıklar , damar hastalıkları aylar öncesinden ufak tefek belirtiler gösterebilir . Dikkate alınmazsa kötü sonuçları da olabilir . Gidebilirsen veya randevu bulabilirsen eğitim araştırma hastanesine git .

• Güçsüzlük ve hissizliğin yanı sıra bilekte ağrı var mı ? Karpal tünel sendromu olabilir , önce ortopediye git.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok çalıştırmaktan oluyor bişeyi çok sıkarak çalıştınmı bende olmuştu delgeç ile cok çalışmıştım etresi gun aynı hisler aynı olaylar oldu benimde yaklasık 1 ay felan surdu ama şimdi bişeyi kalmadı
  • Surekli o elinle calosiyorsan normaldir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karpal tunel olabilir ortopediye git

• norolojı bölümü bakıyor güç kaybı konularına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichigo Kurosaki

nabzını hisset bi sağ ve sol kolda yaz buraya , nabız gücünde fark var mı?
    Sanki sag bilek bi tik daha guclu atiyor ama muhtemelen psikolojiktir hocam.

• Benim helva sade olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3CCF4A1F -- 10 Mart 2019; 1:5:28 >
  • Benimde bazen çok ağır bir şey kaldırdığımda özellikle kolum buz gibi oluyor ve hissedemiyorum.

Bir süre sonra eski haline geri dönüyor.

Birde geçenlerde canım cok sıkkındı yürüyeyim dedim. Unkapanı surlardan çıktım yola aksaraya oradan da direkt çemberli taşa doğru yürüdüm. Aksaray ile çemberlitaş arasında sağ kolum baş parmağımdan başlayarak uyuşmaya başladı en son tüm kolum hatta omuzum bile uyuştu. Aşırı rahatsız edici bir histi bir yere oturup dinlendim biraz. 3 5 dakika sürmeden tüm uyuşukluk geçti.

Sonra tekrar yürümeye başladım. 10 dakika sonra yine kolumun enredeyse yarısı uyuştu.

Doktora gidicemde arkadaş doktora gidince git gel git gel tekrar git. Çıldırtıyorlar bir yerden sonra. En son hastaneye işim düştüğünde yatmadan önce belki 50 kere git gel yapmıştım bir daha o süreci yaşamak istemiyorum.
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    Solda sikinti yok hocam. Sagda var yazdim sadece.
    Yas da mayista 26 dolacak (yasarsak )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.