Şimdi Ara

safir travego tourismo fiyatlarııı nediir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaşlar 2+1 safir 50 koltuklu safir travego tourismo fiyatlarııı nelerdirr bilgii verinn

• safir 220k euro diye duymuştum. ama 2+1 almaya değmez... 2+1 toplamda 36-38 koltuk var diye biliyorum 50 koltuk olamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres55 -- 10 Nisan 2013; 7:23:04 >
  • Safire araba diye binilir mi Hocam yanına bile yaklaşmayın Gidin bi 46lık tourismo alın luxline koltuklu 210 bin avro olması lazım vergi indirimi ile 185 bine kadar düşüyo olması lazım diye biliyorum ben
  • tourismo o kadar ucuzmu yaww
  • Temsa Safirin Sıfırı 50 Kişilik 205.000 Euro
  • Neden safiri kucumsuyorsunuz gayette guzel araba koltukları rahat motor aksami iyi tamam mercedes kadar olamaz ama temsa kaliteli otobüs şoför Kokpitini yenilediği zaman cok daha guzel gorunur bence safirin koltukları mercedesten daha iyi bas bolgesini rahat dayayabilme şansımız oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • travego koltuk tv lı 285 bın euro turızmo 197 bın euroydunyanlı hatırlamıyorsam 50 lılıklerıyle 20 bın euro fark vardı
    safırler 7bın euro peşinle gerısı taksıt verıyolarlar bıldıgın kamyon safır roterdarı cekersın 3 km sonra tutmaya başlar yataklıgı tabut gıbı yattıgın şekılde kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piskopat19 -- 13 Mayıs 2013; 2:46:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nedir bu MB fanatikligi yahu
    Temsa'da sahane otobüsler üretiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.