Bildirim
safe mod yardım....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
activator'de güç tuşu için safe mod ataması yapmış olabilirsin, ilk aklıma gelen o oldu. -
yok hocam baktım atanmamış neden olbilir başka -
Mesela AirBlue gibi bir uygulamayı güç tuşuna attıysan fazla basman safe moda sokuyor olabilir bir de ona bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
airblue yüklü değil hocam bu tuşu kullanan başka bi program varmu bildiğiniz
activator,
auxo,
barrel2,
folder enacher,
phone closer,
winter board,
zephyr,bytafont,
winterboard
pp25,
bite sms,
groveshark,
sbsettins,
iprotect,
anyring,
ifile
yüklü bende hangisi sebep olabilir,,, -
hocam yardım edin restore yapmak istemiyorum -
Winterdan süpheliyim. Bir de ayarlardan kilit tuşunu kullanan var mı diye bir bak -
Arkadaşlar aynı durum ben de var yardımcı olun lütfen?
quote:
Orijinalden alıntı: dydnlee
hocam yardım edin restore yapmak istemiyorum
arkadaşım ben de aynı sorunu yaşıyordum buldum çözümü. ''Phonecloser'' tweaki kuruluysa onu kaldır hemen o yapıyor çünkü ben kaldırdım sorun düzeldi :) -
Ben Activator'u kaldırdım sorun düzeldi.. -
Sade mode geçmesinde ki amac ne merak ettim simdi..cok uyuz bisey yüklüyoruz sade mode hadi sil bastan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede aynı sorun oldu daha dün. En son yüklediğim şeyi sildim şimdi sorun yok. Ne yüklediğimi hatırlamıyorum ama sbsetting gibi free ram vs gösteriyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: sheitank
Sade mode geçmesinde ki amac ne merak ettim simdi..cok uyuz bisey yüklüyoruz sade mode hadi sil bastan
İstersen bunu kısaca açalım:
Amaç seni Restore yapmaktan kurtarmak.
Safe Mode MobileSubstrate'in özelliklerinden biri ve yazarı Cydia'nın geliştiricisi Saurik anlayacağın bu özellik aslında bir seçenek değil bir zorunluluk çünkü çakışan yazılımlar cihazı -respring loop- dediğimiz devreye sokar çünkü yazılımın istediği hedef kullanılıyor veya eksik veya silinmiş veya güncellenmemiş olabilir bu durumda seni kilit ekranında dediğim gibi -respring loop- devresinde bırakmamak için otomatikmen seni Safe Mode'a atıyor. Respring'in amacı ise SpringBoard'u yani bizim bildigimiz ana ekranı (tus kilidinden sonra) yenilemek ki Cydia'daki cogu yazılım SpringBoard'u kullanıyor dolayısıyla çakışan yazılım SpringBoard'a yükleniyor ve MobileSubstrate -respring loop- devresini önlemek icin Safe Moda'a atıyor.
Daha sonra SafeMode'da iken artık son yüklediğimiz yazılımı Cydia'dan siliyoruz çünkü eğer Safe Mode'da olmasaydık Cydia'ya erişemeyecek mecburen Restore yapacaktık...
Önceden Cydia'da ayrıca Crash Reporter vardı (hala var mı veya güncel mi hiçbir fikrim yok) ve bu ufak yazılımda SpringBoard'a baktığımızda burda çakışan yazılımları gösterirdi tabi kesin olmamakla beraber en son verilere bakıp hangi yazılımın sorun çıkarttığını öğrenirdik mesela atıyorum - 7/2/2013 12:19 iOS 6.1 exc_crash /lib/xxx/xxx/mobilesubstrate/x0x0x0 +activatorloader.dylib- burdan sorunun Activator olduğunu öğrenir daha sonra Cydia'ya girip bu yazılımı silip tekrar dener veya güncellenmesini beklerdik...
Vs.vs...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TR Ramon
quote:
Safe Mode MobileSubstrate'in özelliklerinden biri ve yazarı Cydia'nın geliştiricisi Saurik anlayacağın bu özellik aslında bir seçenek değil bir zorunluluk çünkü çakışan yazılımlar cihazı -respring loop- dediğimiz devreye sokar çünkü yazılımın istediği hedef kullanılıyor veya eksik veya silinmiş veya güncellenmemiş olabilir bu durumda seni kilit ekranında dediğim gibi -respring loop- devresinde bırakmamak için otomatikmen seni Safe Mode'a atıyor. Respring'in amacı ise SpringBoard'u yani bizim bildigimiz ana ekranı (tus kilidinden sonra) yenilemek ki Cydia'daki cogu yazılım SpringBoard'u kullanıyor dolayısıyla çakışan yazılım SpringBoard'a yükleniyor ve MobileSubstrate -respring loop- devresini önlemek icin Safe Moda'a atıyor.
Daha sonra SafeMode'da iken artık son yüklediğimiz yazılımı Cydia'dan siliyoruz çünkü eğer Safe Mode'da olmasaydık Cydia'ya erişemeyecek mecburen Restore yapacaktık...
Önceden Cydia'da ayrıca Crash Reporter vardı (hala var mı veya güncel mi hiçbir fikrim yok) ve bu ufak yazılımda SpringBoard'a baktığımızda burda çakışan yazılımları gösterirdi tabi kesin olmamakla beraber en son verilere bakıp hangi yazılımın sorun çıkarttığını öğrenirdik mesela atıyorum - 7/2/2013 12:19 iOS 6.1 exc_crash /lib/xxx/xxx/mobilesubstrate/x0x0x0 +activatorloader.dylib- burdan sorunun Activator olduğunu öğrenir daha sonra Cydia'ya girip bu yazılımı silip tekrar dener veya güncellenmesini beklerdik...
Vs.vs...
Cok teşekkür ederim bu değerli açıklama icin sagolun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TR Ramon
quote:
Vs.vs...
teşekkürler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X