Şimdi Ara

Safari tatile, Seyyah işbaşına...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AppStore'un sevilen yerli uygulamalarından olan "Kolay Internet" uygulamamız artık "Seyyah" ismi ve yepyeni logosuyla karşınızda.

Seyyah iPhone ve iPad için özel olarak tasarlanmış bir internet gezginidir. Uygulama normal bir internet gezgininin yaptığı işlerin yanısıra birçok hazır linkleri, güzel arayüzü ve hızlı/kolay kullanımı ile yerli kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır.

• QR Code Desteği (Kare Barkod) - Yeni Özellik

• iPhone 5 desteği - Yeni Özellik
    • Kolay Oku özelliği ile hızlı ve 10 kata kadar kota tasarruflu sörf
    • Retina Ekran ikonları
    • Yüzlerce kategorize edilmiş hazır internet linki.
    • Sayfa Önizleme teknolojisi
    • 6 dilde Sözlük ve Çeviri
    • Yerli ve Yabancı AppStore'lara kolay erişim
    • Önizlemeli Arama Hizmeti (Alışveriş ve ilan siteleri için)
    • Vizyondaki filmlere anında ulaşım
    • Çoklu sayfa desteği

Uygulama Linki

Uygulamayı İndirmek İçin Tıklayınız

Ekran Görüntüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharremozkan -- 25 Ekim 2012; 2:26:44 >

• Hocam sunu yapiyorsun, emegine saglik ama safari tatile deme komik oluyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Hocam sunu yapiyorsun, emegine saglik ama safari tatile deme komik oluyor :)

Şu an 2000 kişinin telefonunda aktif olarak tatil yapıyor Safari,
    Senide en azından güldürüyoruz hocam, buda bi başarı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharremozkan

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Hocam sunu yapiyorsun, emegine saglik ama safari tatile deme komik oluyor :)

Şu an 2000 kişinin telefonunda aktif olarak tatil yapıyor Safari,
    Senide en azından güldürüyoruz hocam, buda bi başarı ;)

2000 kişinin uygulamanızı indirmiş olması Safarinin kullanılmadığı anlamına mı geliyor acaba? hakikaten güldürüyorsunuz
  • Teşekkürler.
  • Logo güzel, markayı sevmedim, emeğinize sağlık başarılar.
  • Şu adı değiştirin. Yarın birgün safari gibi gerçekten başarılı ve ünlü olursanız (ki umarım olursunuz) seyyah adını kullanmayın. Ne o öyle seyfi gibi seyyar gibi. Yok yok değiştirin benden söylemesi:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH GELENEKSEL ÖLÜM KAMPI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Şu adı değiştirin. Yarın birgün safari gibi gerçekten başarılı ve ünlü olursanız (ki umarım olursunuz) seyyah adını kullanmayın. Ne o öyle seyfi gibi seyyar gibi. Yok yok değiştirin benden söylemesi:D

Önerilere her zaman açığım ;)
  • Hocam tamam başarılısın da 2'dir safari'ye çamur atıyorsun.Bunu yapma
  • bence de güzel bi çalışma ama safari'yi kötüleme bide seyyah nedir bi açıklaması var mı? şahsen ben beğenmedim umarım uygulamanı çok daha geliştirirsiniz çok fazla kullanıcıya ulaşırsınız

Edit: denedim çok kullanisli fakat alisveris,medya vs. gibi bolumlerdeki bazi istemedigimiz siteleri ordan silebilsek veya baska bi siteyi sadee favorilere değil o bolumlere koyabilsek mukemmel olur (boyle birsey var mi ben bulamadim boyle bişey varsa soyleyin simdi rezil olmayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6EE0A332 -- 26 Ekim 2012; 16:08:42 >
  • seyyah güzel olmuş bence, kutlarım
  • Kolay internet uygulsmasi varkende sozde safariye elveda diyorduk

En azindan basliklarin gulduruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

bence de güzel bi çalışma ama safari'yi kötüleme bide seyyah nedir bi açıklaması var mı? şahsen ben beğenmedim umarım uygulamanı çok daha geliştirirsiniz çok fazla kullanıcıya ulaşırsınız

Edit: denedim çok kullanisli fakat alisveris,medya vs. gibi bolumlerdeki bazi istemedigimiz siteleri ordan silebilsek veya baska bi siteyi sadee favorilere değil o bolumlere koyabilsek mukemmel olur (boyle birsey var mi ben bulamadim boyle bişey varsa soyleyin simdi rezil olmayalim

Seyyah'ın türk dil kurumu sözlüğündeki anlamları şu şekilde "Gezgin, turist, seyahat eden".

• quote:

Şu adı değiştirin. Yarın birgün safari gibi gerçekten başarılı ve ünlü olursanız (ki umarım olursunuz) seyyah adını kullanmayın. Ne o öyle seyfi gibi seyyar gibi. Yok yok değiştirin benden söylemesi:D

"Seyyah"in ne demek oldugu hakkinda fikrin var mi? Sadece neyi andirdigina mi bakiyorsun sen ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 27 Ekim 2012; 1:10:06 >
  • Amatör kullanıcılar için güzel olmuş telefonunu hiç kullanamayan insanlar var fakat biz pro expert kullanıcılar olarak emeğine saygı duyar teşekkür ederiz yinede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

"Seyyah"in ne demek oldugu hakkinda fikrin var mi? Sadece neyi andirdigina mi bakiyorsun sen ?..

Kullanıcı ne demek olduğuna bakmaz. Adının marjinalliğine akılda kalıcılığına bakar.
  • Uygulama super ellerine saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: slybzkrt

Uygulama super ellerine saglik

Teşekkürler
  • Safari tatilde ?
  • Uygulamayı indirip denemedim, ama isim bence güzel olmuş..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.