yok ben kısa dönemim.. karanet sorumlusuyumm nöbet yokk.. yatış pasooo
Demek öyle haa. Askerliğini yakayım da gör bakalım...
Ama neyse affettim. Girdiğin site Donanımhaber olduğu için yani
Şaka bir yana Askerliğin iyisi kötüsü yoktur. Gününü doldurup gideceksin. Bu arada benimde şafak 113 . Devrem kısa dönemler gideli 2 ayı geçti. Daha ben buradayım.
sen anca kendini yakarsın
Yaw yine muhabbeti çıktı askerlik düşüyor diye bizi ümitlendiriyorlar bunun aslı varmıdır yoksa fakirin ekmeği ümittir sözünümü hatırlatıyorlar bize
quote:
Orjinalden alıntı: Seckin YİLMAZ
Yaw yine muhabbeti çıktı askerlik düşüyor diye bizi ümitlendiriyorlar bunun aslı varmıdır yoksa fakirin ekmeği ümittir sözünümü hatırlatıyorlar bize
dostum bunun aslı yoktur ,herzaman bu söylentiler çıkar. aslı olsa bile Genelkurmay gibi bir kurum bunu resmi bir açıklama ile duyurur.
quote:
Orjinalden alıntı: dakid
quote:
Orjinalden alıntı: Game Over
el değmemiş 5,5 ay varAralıkta askerim.
öyle deme abi bugüne bugün 5 günlük askeriz..
bu arada çok eminsin kısa dönem olacağından ne iş?
Valla ben komutanlara dedim benim kullanılma tarihim en fazla 6 ay...Ondan sonra benden faydalanamazlar ordu için...Zaten dün sınava girerken gördüm orduya saygım hepten arttı.Işıklarının anahtarlarının üzerinde "LÜZUMSUZSA SÖNDÜR" yazıyordu. Adamlar senin için herşeyi düşünmüş, senin hiç bir şey düşünmene gerek yok.Çok büyük bir organizasyona dahil oldum...
quote:
Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X
quote:
Orjinalden alıntı: Seckin YİLMAZ
dostum bunun aslı yoktur ,herzaman bu söylentiler çıkar. aslı olsa bile Genelkurmay gibi bir kurum bunu resmi bir açıklama ile duyurur.
Bu arada askerlik kısalacak diye söylentiler var.TBMM de bekleyen konular arasındaymış Cumbaba A.N. Sezerin duruma olumsuz baktığı konuşuluyor...Kısalırmı uzar mı bilmem ama bunu SS olarak yapacağımız bir gerçek... Dediler ki SS ister seve seve ister .... ...... O senin tercihinmiş
Peki Yüksek Okul mezunları için birşey düşünüyorlarmı acaba? Mesela 10 Ay'a düşürmek gibi...........
Şafak mı ? O da ne olaki ?
Bi sefer görev emri vardı. Onu da geri aldılar.
Şafak her doğan güneş oluyor bende bilmezdim ama askerde öğretiyorlar her gün de saydırıyorlar şu an ben 236 şafak sayıyorum öğrendiğime de bin pişman oldum bence hiç bu konuları karıştırma
şuan için -996
-1945
ben 87 liyim şimdi ne zaman askerlik ya da nasıl diyim şafak 87 mi oluyorum nisan ayı..bu arada adım şafak..
bir soru: aynı yerlere düşmek nasıl oluyo gün e göremi..yoksa ilgisi yokmu bişeyle..veya hangi ile düşeceğimiz neye göre belirleniyo..
önemli olan işlevi...uzun kısa farketmez
düşmez her yerde torun demeyin karşınıza dedeler çıkabilir