Şimdi Ara

Şafak Harun Çetinkaya Kimdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Saç Tasarım Videoları Çeken bir çok insana yardım eden egoistliği hiç sevemeyen yaptığı işi böbürlenmeyip ben senden üstünüm gibi şeyler asla sevmez en büyük hayali dünya starı şarkıcı olmak ama bizde biliyoruz oda biliyor hep söylüyor aslında bana bunu yazmak istemiyordum ama yazmak istiyorum biraz saygınız var ise saygı duyarsınız tanıdığım kadarıyla ben ünlü olamadın bari başkalarına yardım edim Türkiye'den bir genç ünlü çıksın diye yardım eden biri ? Peki siz eder miydiniz? Sorarım size kayıt stüdyosu var .
    yardım isteyenlere yardım ediyor şunu bunu al diye hatta alma ilk bir dene hatta benle diyor tutulursan en iyisini yaparız diyen biri albüm yapımcılığı yapıyor genç yaşta herkes yapamaz bunu oyunculuk hep filmler izliyor en büyük hali biriside çok güzel oyunculuk
    ses taklidi yapar abi beni sev şakasını yapan kişi o bizzat ben yanındaydım en büyük hobisi ise insanları güldürmek ağlayan insanları sevmez sırf o gülsün takla atar ben kendimden biliyorum ona bu kelime bence az bile ajanslarda kameramanlık yapıyordu hayırsız
    bir babası var ailesine sevgi göstermeyip sadece para yollayan iskele babası ama o hep onu sevip kolluyor her ne yalan söylese de ben anlıyorum saygı duyuyorum ona 1 tane kitap yazdı 1 tanede yolda Sıracalı adlı lakabını kitaba döktü sözleri o kadar müthiş diki okuduğum tekrar ona hayran duydum çünkü onu beni en zor günümde bile yanında oldu şan şöhret yaptı ama asla kimseyi unutmadı .
    diğer kitabını birazını okudum 12 tayfa Harry Potter gibi seri olduğunu söyleyip biraz anlattı ben açıkçası öyle fantastik kitapları sevmem ama gerçekten merak uyandırdı anlattığında hala yazıyorum dese de bana aslında yazamıyor o kadar meşgul ki beni bile unuttu saygı duyuyorum ona 130 kiloydu bu şafak tombiş bir şeydi hep alay ederlerdi kafası fena çalışıyordu ama hele o azmi 6 aya bak görürsün zayıflayacağım dedi 69 kilo verip karşıma çıktı zamanı unutmuyorum tebrik etmiştim ama hep azmi kurbanı oldu hep başarılı olmak istiyordu bir şeyi yapamazsın dersen inada bindirip yapar okey oynuyorduk facebook üzerinden bir dengesiz gelip 1 milyon olamazsın demesin mi çocuğu okeyde kaybettik 2 ay evde geceli gündüzlü okeyde puan kastığını skyp'de 5000 kusur kişiyle konuşup real hayatını bitirdi bilgisayar alanı okuyor grafik web tasarım en iyi yaptığı şey hesap çalma üstüne yok diyebilirim çünkü banka soymaktan 1 ay hapiste yattı sistemi çökelti Allah'tan 1 ay yattı genç olduğu için suçu olmadı için c7 koğuş da hep her şeye girişimcilik yapardı bunu yaparım şunu yaparım diye ama her şeyi denedi sırf başarılı olup eşini çocuğunu mutlu etmek istemesi hep şuan okulu dondurduğunu söyledi hackerlık okumak istiyor . Saygı duyan oldum ama sizler onu hiç bilmeyip arkasından konuşuyorsunuz peki gerçekleri veya ne
    kadar iyi tanıyorsunuz vaktinizi çalmak istemiyorum sırf onu sevdiğim için bunu yazmak istiyorum kendisine bir şey yapmasından korkuyorum hep çünkü gerçekten yaşamayı sevmiyor yaşatmayı seviyor ama kendi hayatı sevmiyor gelin birde gerçekleri anlatayım .

Şafak Harun Çetinkaya hakkında Gerçekler :
    27.10.1997 doğumlu yaşını büyütmeyi sever biraz 18 yaşında ama hep 19 um der hobisi bu İstanbul Beyoğlu'nda doğduğunu söyler tam olarak öyle biliyorum 10 senedir arkadaşıyım İstanbul'da büyüdü daha çok babası şuan çok başarılı bir ahçı Oktay kaynarca babasının çırağı babasının da ünlülerle çok fotoğrafını olduğunu biliyorum ve gördüm harman tepe ilköğretim de okuduğunu söylerdi hep çok şımarık bir bebekliği varmış annesi anlata anlata bitiremezdi çok tatlı bir çocukluğu varmış cidden kız çocuğu diye severlermiş kız güzeli der annesi dayısı İsmail en çok onu anlatırdı bana çünkü babasından çok severdi tek hayran duyduğu da o sanırsam dayısı bakmaya verirlermiş dayısı da parka gezdirmeye götürürmüş kızlar ay ne kadar tatlı bir kız çocuğu derlermiş İsmail abi kız değil erkek kızlar erkek değil kız bu dermiş dayısı da hep şeyini açı verirmiş durmadan anlatır çok zor dönemler yaşadım der dururdu annesi anlata anlata bitiremez yok böyle bir şımarıklık çok yaramazmış 6 aylıkken yatakta düşer ters takla atarmış dolapların çekmecelerini açıp merdiven yapıp bakliyatlara çiş yaparmış annesi de güllere çiçeklere karşı onu korkutmuş çiçek olduğu yere asla gitmezmiş hatta 10 metre uzaklaşırmış korkutuğu için fatih abisi sarı oğlan der sarı olduğundan değil sarı yağlı boyanın kazanın içine düştüğü için tam 2 ay sarı gelmiş bunları niye mi ? anlatıyorum biraz tanıyın sonra yargılayın insanları arkasından atıp tutun kendisi büyüdükçe gül hastası olan biri güllerin hepsinin renginin anlamını bilir ve gül yetiştirmiş babası 8 yaşında mı ? 7,5 buçuk yaşında mı? ameliyat masasında bırakıp iş için Yurt dışına gitmiş birisi babasını nalet bir adam iyi tanıyorum cimri birisi para konusunda vermez ama evlatları için en iyi yemekleri falan alırdı yani öyle anlata anlata bitiremezdi babası peki bu bir şey değil demi durmadan kötülediğiniz çocuk okul hayatında şımarıktı pek okumadı okulda öğrendiklerimiz karşımıza zaten çıkmayacak diye okumayı sevmez okulunda en haytası ve çapkını aslında ben çapkınlık diye görmüyorum aklı biraz iyi çalışıyordu ağzı da iyi laf yapıyor ona bir şey diyemem hele kelimeleri çok doğru yerde kullanıyor yerine göre davranıyor 37 bin küsurat kadar kız değiştirdiğini söylüyor hatta rehberinden biliyorum ayaklı kütüphane gibi yarıdan çoğu netten oradan buradan mahalle kızları falan kamera ajanslarından mankenler aslında çapkın diyenlere şöyle anlatıyım hiç doğru bir insanı bulamadı ona hep derdim hatta onu Anton Çehov hastası yapmıştım tüm bilge kişilerin sözlerini okumayı severdi ona demiştim Çehovu en sevdiklerin arasında yaptı sözleri okumayı sever saygı duyar ve paylaşır eser değerlensin diye ona şunu söylendim hep

iki mükemmel insan asla birlikte olamaz. çünkü mükemmel kadın birinci seferde evet demez,mükemmel erkekse ikinci şansı vermez Anton Pavloviç Çehov

sözüydü hep aradı durdu onu anlayacak birini bulmaya çalıştı uzun ilişki yapamadı hep terketti yada kızlara karşı test uyguladığını biliyorum geçerse evlenirim tarzında ne yapsın ona hak veriyorum Baba sevgisi olmayıp hayatını hep yarım tamamladı bunu biliyorum berki bana bunları anlatmamda kızacak ama olsun ben anlatacağım he bu arada Hayriyi unutmayalım 18 yıllık süt kardeşi kuzeni onsuz asla yapamaz yanına gittiğinde her şeyi değişir farklı biri olur birbirlerine lakap takarlar kopuk Hayri sıracalı Harun Sıracalı'yı ananesi takmıştır ona gece vakitlerinde değişik değişik işler yapar samanlık da iğne arayan tipe denir sıracalı kopuk lakabı ise Hayri'nin oyundan gelen bir şey baya iyi oyun canavarı kopuk ismi oyunda resmileşir büyür böylelikle kopuk olur su aralar joker olmuş diğer lakabı en son bildiğim bir çok ortama girdi Harun bana anlatırdı sırdaşı benim dayısı öldükten sonra çok değişti eski şımarıklık yok içine çekilen sır küpü beyefendi olma çabaları kendine zarar vermesi madde bale haplar gibi bir çok şey yaptı sonra düzeldi tabi anladı böyle olmuyor dedi her ortama girmişliği var motordan mafyasına hayatın pisliklerini anlatıp durur kitabında da hayatı anlatır zaten o sözler onun yaşadıkları eskisi gibi değil onu çok fark ediyorum artık tanıyamıyorum eskiden eğlenmeyi severdi hele o görüşleri her erkek böyle düşünmez aslında egoist biri değil herkes egoist kendini beğenmiş çok yakışıklısın derlerdi ben mi kim başkasıdır o falan tarzında şaka yapar kendini hiç beğenmez aslında baya yakışıklı benden ona bir akıl olsun umarın bunu okursa bir bayana nasıl davranacağını iyi biliyor erkekleri hiç sevmez babasından dolayı güvenilmez olduklarını söylüyor Sex konusunda baya sohbet eder müthiştir o konuda akrep burcuyum ben sex'e düşkünüm ne yapayım kanka der durur düşünce tarzı bile hoş dürüst hep şöyle söyler bir erkek kadınla yatıyorsa bir kızda bir erkekle yatar bu özgürlüktür kişinin geçmişi kimseyi geçmişle yargılama geçmiş geçmiştir ileriye bak gelecek orada der şimdiki erkekler ise namuslu olacak yok bu olacak hiç bir erkek kendi yaptığına bakmaz Harun hep yaptığına bakar bu huyunu seviyorum hatasını biliyor bazıları onu yargılıyor bu konuda bence yaptığı gayet normal bana dedikleri kısaca : orospuluk zevki için ve parası alınıyorsa orospudur bir oğlunu geçindirmek isteyen bir kadın orospuluk yapıyorsa orospu değil hayatın zorlukları bilen bir annedir kızı olursa da hep şöyle eğiticem doğru kişiyle bul o işi yap diye eğitici olacağım der adı üstünde bu bir hazine değil elinde sonunda kızım olursa bunu yapacağını biliyorum onun yanında olmak isterim benim babam yoktu ben asla kendi babam gibi olmayacağım der durur onun gibi olacağım diye baya korkar ilişkisini bu denli korur kötülediğiniz insan içinde yatan mirası aslında baya nam yaptı şuan onu yarıdan çok Türkiye biliyor ama kesitler halinde yada yalan yorumlarla bari benden öğrenin istedim onu destekliyorum hep arkasındayım bazı kızlar yakışıklı bu kesin gay'dir falan dermiş durmadan bana anlatırdı kedi uzanamadığı ete mundar der ya bence onunla tanışın derim asla geri çevirmez vakit buldukça bazen işleri çok oluyor bana da yazmıyor görüldü yapıp ayar etse de sırf çok yakışıklı bu bana bakmaz diye mesaj atmayıp yalnızlığa iten insanlar sizsiniz yada erkekler işiniz görünsün menfaatinizi alın gidin durmadan anlatır bunu bana yakınır başarılı olmak için çaba gösteriyor asla pes etmiyor kötüleyen kişiler söylüyorum bunu o çocuğa gelen teklifler size gelse neler yapardınız erkekler Gay olan kişiler anlayacağınız para karşılığı onunla yatmasını istemeleri bunları gördüm ne kadar para teklif ettiklerini saymıyorum ama o insanları bile anlayış karşılayıp saygı göstermiş ben alay etsem de hiç küfür falan etmeden nazikçe konuşup ben yapamam bir erkekle yatmak onu becermek bana göre değil cenneti para için değişmem diyen birisi para göz diyen insanlara diyorum yazıklar olsun sizlere karakter meselesi o çocuğa gelen peki reklamlar için şeyleri de anlatıyım işe yaramayan ürünlerin reklamını yap paranı verelim kaç misli ise reklamda oyna diyorlar ben insanları dolandıramam deyip kaç tane teklif çeviriyor gözümle gördüm bunları duydum insanların hakkına girmem diye film teklifleri geliyor ya uzak oluyor yada işi oluyor anlatıyor bana bunları bana dediği tek şey şu ben karanlık tünelin içindeyim ucunda bir ışık koşuyorum uzaklaşıyor adım gidiyorum geriye doğru diyorum hep uzak olduğum yeri sayıklıyorum diyor ben karanlığa alıştım karanlık beni ben yapıyor diyen birisi kimseye Allah'a şükür zararını görmedin bir yanlış yaptı oda sevdiği kızla benim aramda kedicik dediği saygı duyuyorum merhamet dolu şimdi sizler biraz yüzünüz var ise kötülemeye devam edin hak etmedikleri şeyi söyleyin ben onu çok iyi tanıdım çok sevdim ve satırlara dolduramayacak şeyler yazdım belki biraz uzun tuttum kusura bakmayın ama yapılanlara karşı gözüm açık gitmesin demek istedim berki bana dediğin gibi her şeyi bırakıp gidersin ama unutma ben hep yanında olacağım ve hep destekleyenin olacağım umarım bana kızmazsın senin yerine bunları senin demen gerekirken ben yazdım umarım bana kızmazsın umarın istediğin kadını hayali gerçekleştir irsin kardeşim Seni Seviyorum hep de seveceğim bunu unutma başarının devamını dilerim şimdi istediğiniz gibi onun kötüleyin adreslerini de verim ister kötüleyin ister dışlayın bir insan insanları sevdiği için suçlu ise bırakın suçlu olsun egoist diyen tanınmış kişiler arasında ama kalkıp telefon numarasını verip insanlarla konuşmayı seven birisimi suçlu fenomen arkadaşlarıyla konuştum ben onun bunlar meltem topçudan kimlere doğru uzanıyor ama neyse Kötülemeye devam edin bir insanı Şafak Harun Çetinkaya Kim mi ? İşte öğrenmiş oldunuz Kardeşim Yolun Açık olsun .

İnstagram = safakharuncetinkaya
    Scorp = @safakharun
    Ask = tesko1441
    Fan sayafası = /14KIRMIZI

kardeşlerin En tatlısı Filmlere düşkünsün biliyorum film kolik hastam benim eğer bunu görürsen
    bana biraz film öner de izleyeyim hemde görmüş olduğunu anlayayım Not = ben sen gibi vurdulu kırdılı filmler sevmiyorum jackie chan yok jet lee yada Yip Man aşk filmi tercih ederim daha çok tabi sen hepsinin izlediğin için film bırakmadın yabancı dizilerde sürt en yakında görürsün umarım bunu seni çok seviyorum kardeşim

• bunu burda 1 kişi okusun kendimi 15 gün çizdiririm
  • Memnun oldum ben de mahmut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Citizen (Burak Yavuzalp) Kimdir ?
    13 yıl önce açıldı
    Cenk Koçak - Tuna Tavus olayı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.