Şimdi Ara

Sadecehosting'den alınan alan adını godaddy'den alınan host paketinde nasıl kullanabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sadecehosting.com dan alınmış bir alan adım var ve ben bu alan adını godaddy den aldığım bir hosting paketinde kullanmak istiyorum. Bunu nasıl sağlarım? Alan adımı godaddy'e transfer etmeyi düşündüm ama bazı şartlar varmış. (süresinin dolmasına en az 1 ay olması lazım, gibisinden) bu şartları sağlamıyor alan adım. ne yapmam lazım?

AMD Ryzen 9 7950X3D - ASUS B650E-I Strix - ASUS GTX 980Ti Strix - G.SKİLL 64Gb DDR5 - Samsung 990 Pro 4TB SSD - CORSAIR H100i RGB PRO XT - Seasonic Platinum 1000W PSU - Lian Li A4-H2O - Samsung Odyssey G9 OLED
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

Merhaba arkadaşlar sadecehosting.com dan alınmış bir alan adım var ve ben bu alan adını godaddy den aldığım bir hosting paketinde kullanmak istiyorum. Bunu nasıl sağlarım? Alan adımı godaddy'e transfer etmeyi düşündüm ama bazı şartlar varmış. (süresinin dolmasına en az 1 ay olması lazım, gibisinden) bu şartları sağlamıyor alan adım. ne yapmam lazım?

Merhaba;

Alan adınızı transfer etmeniz gerekmemektedir, yönlendirme yapmanız yeterlidir. Godaddy isimli firma hosting hizmetiniz için ns1.proirc.org ve ns2.proirc.org gibi 2-4 adet adres vermiiş olmalıdır. O adreslere sadecehosting.com üzerinden yönlendirme yapınız,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmtleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Teşekkürler, zor da olsa da hallettim.
    AMD Ryzen 9 7950X3D - ASUS B650E-I Strix - ASUS GTX 980Ti Strix - G.SKİLL 64Gb DDR5 - Samsung 990 Pro 4TB SSD - CORSAIR H100i RGB PRO XT - Seasonic Platinum 1000W PSU - Lian Li A4-H2O - Samsung Odyssey G9 OLED
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.