Şimdi Ara

sadece vw üzerinden eleştirilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece vw ye zam geliyormuş gibi davranılmasının sebebi nedir? Araçların hepsi zamlanıyor.Paramız değer kaybediyor. vw evet bir tık daha pahalı ancak araçları da o şekilde bir tık daha kaliteli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTeeemo -- 18 Ağustos 2018; 15:46:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin bu konuyu açma sebebinle aynı aslında boş muhabbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw sırf o bozulan dsg yüzünden hiçbir zaman bir tık kaliteli olamayacak, ne zamanki tüm arabalarına 2.0 TDI daki bozulmayan şanzımanı koyar o vakit bir tık üstte olur

• quote:

Orijinalden alıntı: GarbageCollector

Senin bu konuyu açma sebebinle aynı aslında boş muhabbet
    neredeyse her konuda vw ye sallanıyor tdi tsi dsg tasarım. Herşeyi geçtim tasarım görecelidir sen beğenmezsin ben beğenirim. Gerçekten bu forumu anlamak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTeeemo -- 18 Ağustos 2018; 15:54:8 >
  • Dsg hassas ancak bir o kadar da zevkli bir şanzıman.Gayet normal bir şekilde nasıl manuel bir araçta kavrama bitiyor ise,düzgün kullanımla dsg de aynı şekilde. 1.6tdi dsg octavia,Aldığımdan beri kalkışta pati çekerim,sürekli şehir içi kullanıyorum.38k da araç 2016 model Roll a çıkıyorum,dönüşlerde arkayı savurtuyorum,Ani hızlanma yapıyorum.Buna rağmen bir kere bile ısındı tarzında bir şey çıkmadı önüme.Kısa sürede patlatan kullanmayı bilmiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTeeemo

Dsg hassas ancak bir o kadar da zevkli bir şanzıman.Gayet normal bir şekilde nasıl manuel bir araçta kavrama bitiyor ise,düzgün kullanımla dsg de aynı şekilde. 1.6tdi dsg octavia,Aldığımdan beri kalkışta pati çekerim,sürekli şehir içi kullanıyorum.38k da araç 2016 model Roll a çıkıyorum,dönüşlerde arkayı savurtuyorum,Ani hızlanma yapıyorum.Buna rağmen bir kere bile ısındı tarzında bir şey çıkmadı önüme.Kısa sürede patlatan kullanmayı bilmiyordur.
    Hadi kullanmayı bilmiyor, aynı kullanmayı bilmeyen adam neden honda’nın otomatik şanzımanını bozamıyor?

• ülkede vag a karşı genel bir antipati var, ama bunda vosvos sahiplerinin de etkisi var doğuşunda var ve en çok satan markalardan biri olduğu için algılar ona yöneliyor, yoksa forumda diğer markalara da açılmış onlarca konu bulabiliriz zam geldi, şu geldi bu geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dsg hassas ancak bir o kadar da zevkli bir şanzıman.Gayet normal bir şekilde nasıl manuel bir araçta kavrama bitiyor ise,düzgün kullanımla dsg de aynı şekilde. 1.6tdi dsg octavia,Aldığımdan beri kalkışta pati çekerim,sürekli şehir içi kullanıyorum.38k da araç 2016 model Roll a çıkıyorum,dönüşlerde arkayı savurtuyorum,Ani hızlanma yapıyorum.Buna rağmen bir kere bile ısındı tarzında bir şey çıkmadı önüme.Kısa sürede patlatan kullanmayı bilmiyordur.
    https://forum.donanimhaber.com/sifir-aracta-dsg-arizasi--123258816

Konu kilit 🔐 Üye ban

• DSG arıza yapmaz. Asil arıza Istanbul trafiğinde nasıl otomatik şanzıman kullanacağını bilmeyen kafalardadir.

• Pahalı olması sebebiyle sevmeyeni çok.

• Sevmeyenden kasıt diğer ülkelerde hatta kendi evinde bile "halk arabası" olarak anılan araci cok mükemmel gostermeleridir.

• Vag fanlari da vag antifanlari da bu forumda cok insani biktirdi. Bir ara cihanair falan vardi hep o tarz yorum yapanlar VAG a karsi dusmanlik olusturdu. Hani her konuda Renault oven arkadas var ya ayni muhabbet

Bu ulkede her arac su an olmasi gerekenden 5-6 kat pahali bu durumda insanlar bunlarin kölesi oluyor. Bazilari bunu baya abartiyor. Ben kendi hayatimdan boyle tipleri cikariyorum ama forumda banlama yetkim yok olsa buradan da uzaklastirrdim

Dusunce ozgurlugu baska dusmanlik ve sacmalamak baska.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ağustos 2018; 18:22:38 >
  • Volkswagen Almanya'da halk arabası

Türkiye'de ise şişirilmiş balondur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Hadi kullanmayı bilmiyor, aynı kullanmayı bilmeyen adam neden honda’nın otomatik şanzımanını bozamıyor?

Alıntıları Göster
    Bozan onu da bozar,sadece ömrü uzar.Hondanın eski çağ'da kalmış motorunu kullanmak istiyorsa performans beklemez zaten.

• quote:

Bozan onu da bozar,sadece ömrü uzar.Hondanın eski çağ'da kalmış motorunu kullanmak istiyorsa performans beklemez zaten.

Alıntıları Göster
    Beklenen cevap bu değildi, kabul et 2.0 motor altındaki vw otomatik şanzımanlarının hepsi patlıyor

Arabanın en önemli aksamı patlıyorsa kusura bakma o marka diğerlerinden bir tık üst değil, vw önce araçlarına bozulmayan şanzıman koysun ondan sonra bir tık üstte olur

• sorunu bitmiyor ki, fren sorunu bile var b5 passatlarda ölümcül.
    hem ekşide görmüştüm passat başlığında, hem de 2009-2010 gibi auto show teknik kısımda biri düşük hızdan 150 metrede durduğunu söylemişti.https://eksisozluk.com/volkswagen-passat--37146?a=find&keywords=fren&p=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 18 Ağustos 2018; 20:17:52 >
  • Adamlar range Rover dan dacia ya her markanın zam konusunu açıyorlar zaten. Neden vw için alınganlık yaptın ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Alıntıları Göster
    Google emmiye Honda tranmission issues yazın bakın neler neler var.

Yeni nesil 1.0 TSi DSG lerde ne yağ eksilmesi ne şanzıman arızası daha çıkmadı Honda nın 1.5 Turbo rezaleti ortada VW'le hele hele VAG grubuyla mukayese edilemez o.konuda hakkını teslim etmemiz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Volkswagen Almanya'da halk arabası

Türkiye'de ise şişirilmiş balondur
    Golfçü arkadaşım sana yakışmıyor bu söylemler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.