Şimdi Ara

sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
25
Favori
209.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu o zaman sanki o ismde olunca ihtimal vermemiştim musa filan olabileceğine ama işte atladığın biri çıktı karşına oldu kaç gündür aradığın film

Şimdi sıra geldi bunun HD sini bulmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der_Kaiser -- 29 Ocak 2009; 0:48:53 >
  • simdiden kolay gelsın
  • @zacko6
    sağolasın hocam bu konuda size dert olmicam Sovyetlerde buldum dvd9
  • quote:

Orjinalden alıntı: der_Kaiser

quote:

Orjinalden alıntı: kahramandoruk

arkadaslar bu filmleri hangi sitelerden indiriyosunuz ben hiç bi sitede uzakdoğu filmlerini bulamıyorum

Ben sovyet sitelerinden buluyorum aradıklarımı.sağlam seed yapıyolar.Burdan Putini selamlıyorum adam ölü Rusyayı nerden nereye getirdi biz hala nete en çok parayı ödeyen ülkeyiz.

zack06 hocam "bir kadın için" yada "bir kız için" adında bi film hatırlıyor musunuz aradığım filmin adı buna benzer bişeydi.

zack06 hocam sanki "the warrior" çok benziyor o filme kız çok çok benziyor.o film daha önceki sayfalarda verildi mi bilmiyorum ama verilmediyse bi kaç caps koyabilirmisin

sovyet sitesi mi var yoksa kastettiğin rus siteleri mi ?

bi de ben de senin aradığın filmi yaklaşık 1 sene önce aramıştım bulamamııştım sayende buldum sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 29 Ocak 2009; 14:40:45 >
  • tabi ki sovyet sitesi değil hocam.ben ruslara sovyet demeyi sevdiğim için öle yazdım yanlış anlaşılmasın.eğer bi kişiye faydası olduysa ne güzel
  • rus sıtelerının bı guzellıgıde seeder larının hıc bıtmemesı
  • a man who was superman i izledim arkadaşlar tavsiyeleriniz doğrultusunda, gerçekten çok iyi bir yapım:)bazı eksikliklerini hissettirse de vermek istediğini iyi veriyor ve amacına 1 saat geç ulaşmış olsa da damağımda hazzını bırakıpta gidiyor arşivime.herkese tavsiye ederim.sadece sabırla izleyiniz.değecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: zack06

rus sıtelerının bı guzellıgıde seeder larının hıc bıtmemesı

Allah razı olsun hepsinden.şimdiye kadar arayıp da bulamadığım neleri buldum onlarda
  • VALLA HEPSİ BİRİRİNDEN GUZEL
  • Dun ıtıbarıyle ızleyıp begendıgım fılmlerı sizlere kısaca onereyım tabı ızleyıp ızlememek sızlerın begenısıne kalms
    sizlere aksıyon olarak Rought Cut ı onerebılırım 2008 yapımı
     sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması

Korku fılmı olarak ıse sıze kore yapımı MUOI onerebılırım 2007 yapımı

fılmlerın tanıtımı dıger sayfalarda oldugu ıcın tanıtımını yapmıyorum arkadaslar tavsıye olarak sızlere sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 31 Ocak 2009; 22:32:53 >
  • arkadaslar da capo filminin konusunu biraz açarsanız sevirim indirmeye değer mi???
    izleyen arkadaslar varsa bilgi verebilirler mi
  • A Love / Tek Aşkım / ve
    April Snow / Nisan Karı / filmlerinini izlediniz mi tavziye edermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahramandoruk

A Love / Tek Aşkım / ve
    April Snow / Nisan Karı / filmlerinini izlediniz mi tavziye edermisiniz

"A Love" konu olarak "A Bittersweet Life / Acı Tatlı Hayat"a benziyor, iki filmde mafia içerisindeki bir adamın mafya patronunun metresine aşık olması, farkı ise bu filmdeki aşkın eskiye dayanıyor olması, güzel bir filimdi fakat sonu hoşuma gitmedi.

Diğer filmi izlemedim fakat konusu ilgi çekici.
  • arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz bi film vardı kadın dövüşcü yanında adamları felan var sonra salak tipli bi adamla evlenio felan filmin sonundada hatırladığım kadarıyla kız dövüşmeye gidio ve dayak yerken o salak kocası çok süper dövüşüp onu kurtarıyodu filmde birazda erotik komik kısımlar vardı dövüşcü kız kocasıyla birlikte olmak istemio sonra oluyolar ve her fırsatta beraber oluyolar felan böle bi film izlemiştim ama ismini felanda unuttum bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
  • arkadaşlar filmin ismini buldum eyvah karım mafya bu sanırım ismi ama bu film 3 seriymiş ben 1. izlemek istedim ama aramalarda bulamadım acaba nerden bulabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: er-tug-rul

arkadaşlar filmin ismini buldum eyvah karım mafya bu sanırım ismi ama bu film 3 seriymiş ben 1. izlemek istedim ama aramalarda bulamadım acaba nerden bulabilirim

senin izlediğin serinin 2. olanı orda
    mafya lideri erkek karısı ise savcı
  • Film Adı - D-War
    Yapım Yılı - 2007
    Tür - Fantastik
    Ülke - K.Kore

500 yıl önce, küçük bir Kore kasabasında, içinde Yeouijoo’nun isteğini taşıyan Narin isimli bir kız dünyaya gelir. Tanrılar, zamanı gelene kadar kızın emniyete alınması ve zamanı geldiğinde de önceden belirlendiği gibi İyi Imoogi’ye barış içinde kurban edilmesi için, koruyucu Bochun’u ve onun öğrencisi Haram’ı gönderirler. Bochun, Narin’in İyi Imoogi’ye gönderileceği nihai güne hazırlanması için, Haram’ı bir şövalye gibi sıkı bir şekilde eğitir. Karanlık Imoogi, Buraki ve onun ordusunun Narin’in kasabasını Yeouijoo’yu bulmak için yok ettiği gün, Bochun Haram’a kızı İyi Imoogi’ye götürmesini emreder.

Bundan sonra genç kız ve onun şövalyesinin görevi, dünyayı kurtarması ve ilahi bir ejdere dönüşmesi için güç vererek, dev yılanının kaderini tamamlamaktır. Zamanı gelene kadar, onca yılı birlikte geçirdikten sonra, Haram ve Narin birbirlerine aşık olurlar. Yüce gönüllü Imoogi’ye aşklarını feda edemeyeceklerini anlayınca da, birbirlerinin kollarında ölüme atlarlar. Imoogi’nin kaderi tamamlanamaz ve o da bir sonraki Yeouijoo ortaya çıkana kadar, bir 500 yıl daha beklemek zorunda kalır.

• Film Adı - Wang-ui namja - King and His Men
    Yapım Yılı - 2005
    Tür - Tarih,Dram
    Ülke - K.Kore

Kore tarihinden gerçek kişilerin ele alındığı bir dönem dramı. Kendisiyle alay eden kadınsı kraliyet soytarısına âşık olan acımasız kralın bu hayranlığı, en gözde cariyesinin kendisine derin öfke ve kıskançlık duymasına yol açmıştır. Gösterilerinde genellikle kadın rollerini canlandıran soytarı, aynı zamanda bir erkek soytarıyla da yoğun bir duygusal ilişki içerisindedir. Tüm bunlara rağmen film bu aşk üçgenini değil, kader, güç ve sınıflar arasındaki mücadele ile özgür bir ruha sahip olma temalarını işlemektedir.

• Film Adı - My Darling FBI -
    Yapım Yılı - 2008
    Tür - Komedi
    Ülke - K.Kore

Mimi, Birleşmiş Devletler’deki Kore elçiliğinde çalışırken,
    Albert ile birbirlerine aşık olurlar. Ama Albert, Mimi’ye evlenme
    teklif edeceği gün ortadan kaybolur. Albert aslında bir FBI ajanıdır
    ve bunu Mimi’den saklamak zorundadır. Mimi, vizesi dolduğunda,
    memleketine döner. Albert de onun peşinden gider ama geç dilenmiş
    bu özür, Mimi ve komşularının hoşuna gitmez.

• Film Adı - Geu nom moksori - Voice of a Murderer
    Yapım Yılı - 2007
    Tür - Dram , Gerilim
    Ülke - K.Kore

1991 yılı Güney Kore'sinde durgun bir yaz akşamı ünlü haber
    spikerinin (Han Kyung-bae) oğlu kaçırılır.Baba sakin kalmaya çalışırken,
    anne çılgına döner.Kısa zaman sonra çalan telefondaki ses, oğullarını
    güvenli şekilde görebilmeleri için 100 milyon istemektedir.Sonraki 44
    günde umutsuzluğa kapılmış ebeveyler, esrarengiz sesten 60 telefon
    çağrısı daha alır.Bu zaman esnasında ebeveyler ve polisler, onların
    oğlunun dönmesi için kaçıran kişi ile zekaların sinir enkazı haline gelme
    oyunu oynar.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.