Şimdi Ara

Sadece Tarafsızlar Gelebilir Mi? (Elite Almayı Düşünüyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,şu an kullandığım telefon Discovery. Ben bu forumda o kadar çok kötüleyen insan gördüm ki,şöyle oldu böyle oldu servisi şöyle kötü diye.Ben telefonu 7 aydır kullanıyorum ve telefon defalarca yere düştü,bisikletten giderken düştü kenarından araba geçti ekranı,kasası çizilmedi bile.Sevgilimin G2'si cep yüksekliğinden yere düştü ve ekran yere vurmamasına rağmen,ekranın sağ tarafı tamamen gitti ve ekran değişimi için yüksek meblalar istediler.Bakın ben burada G2'yi falan kötülemiyorum sadece başıma gelen olayı anlatıyorum.Yani demek istediğim benim teknik servise işim düşerse zaten girecek her türlü o yüzden GM'de olan ''kötü servis anlayışı''nı bana söylemeyin.Sarj soketi falan dediler, çözüm basitti Samsung sarj aleti kullandım ve hiç bir sorun olmadı, E bu kadar f/p ürünü alıyorsam da bunları görmezden gelebilirim bence.O yüzden Discovery ile hiç bir problemim olmadı ,şu an da gayet memnunum fakat model yükseltmek istiyorum.Ama bu forumda yazılanları okuyunca o kadar kafam karıştı ki anlatamam sizlere.Ben G2 almayı düşünmüyorum çünkü gözümün önünde telefonun yan tarafının vurması bana 500-600 liraya patladı ve ben bunun olmasını istemiyorum.Konu da açmıştım#(http://forum.donanimhaber.com/m_89737948/f_//tm.htm#89737948).

Kısaca size diyeceğim o ki benim G2 almamak için belirli sebeplerim var
    Elite almamam için şarj,ekran parlaklığı ve teknik servis dışında şu sebepten dolayı alma diyebileceğiniz bişi var mı,çünkü ben Discovery'de bazı şeyleri görmezden geldim ve memnun kaldım bu telefonda da bunları görmezden gelerek gayet memnun kalabilirim diye düşünüyorum fakat bunların üzerine eklemek isterseniz ''şu yüzden alma'' diye sizi dinlerim.

• Arayuzu nexus,htc,iphone gibi telefonlara gore yavas bence beklemelisin xiamiu,one plus one ulkemize girebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı güneş altında görünmüyor.Fotoğrafı geçen biri koyduydu.Arayüzü yavaş.Pili zaten ucu ucuna sd kart takılmıyor.1300 liraya çok pahalı 16lık versiyon alınabilir ama hafıza yetmeyecektir.En iyisi G2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

1 metreden düşüp de biyeri çizilmeyen telefon söylesene bana ? 3310 falan deme ama amiral gemisi istiyorum ? ve g flex hariç
    ayrıca o kadar ince çerçeveye olsun bi zahmet ekran kırılması. ferrarim var çok yakıyor demek gibi bir şey bu tabi çok yakacak tabi kolay kırılacak

Diyorum ya Discovery'e hiç bişi olmadı diye? Üzerinden araba geçti Bisiklette gidiyordum cebimden düştü en az 1,5metreden ondan sonra yan tarafından Araba geçti telefon fırladı ne bi çizik vardı ekranda ne bişi sadece arka kapakta bi kaç soyulma?
    Böyle mal satan firma birden bozup ,1 metreden düştüğünde çizilecek telefon mu satacak?

• alma, ben bu aletlere çok para vermem diyorsan da, xiaomi mi3s mi3 xiamoi türkiyeye geleceğinden gelecek hatta Redmi , yani samsung note serisine karşılık olan telefonu bile 600 tl bandında gelebilir. yine onplus gelebilir, bunlar varken gm elite i almak mantıksız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercer2005

alma, ben bu aletlere çok para vermem diyorsan da, xiaomi mi3s mi3 xiamoi türkiyeye geleceğinden gelecek hatta Redmi , yani samsung note serisine karşılık olan telefonu bile 600 tl bandında gelebilir. yine onplus gelebilir, bunlar varken gm elite i almak mantıksız .

Şu an en fazla 1400 liraya alınabilecek en mantıklı telefon nedir sizce?

• discovery mi aldığım yerde gördüm ve gayet hoşuma gitti o dükkan telpa bayisi ve rica minnet 2 tane getirtebilmişler lensi biraz büyük geldi gözüme param olsa büyük ihtimal onu alırdım yada oneplus u beklerdim geleceğini pek sanmıyorum ama lg g2 ye pek içim ısınmadı dışta tuş olmayınca ama senin için önemli değilse g2 de olabilir.

babam dese ki para sınırsız oğul xperia z2 isterdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slyvia kullanıcısına yanıt
    küçük istersen 4.3 inch sony xperia z1 compact var alanında tek zaten diğer miniler gibi donanımı düşük değil xperia z1 ile yani abisi ile aynı donanımda.
    paralel de 1376 tl kadar var.
    büyük isteniyor ise, beklenilmeli, illa alınacaksa cidden elite mi lg mi de lg dir. ama onun dışında ihtiyacınız ne ise ona göre karar vermelisiniz. xiamoi mi3 ve mi3 es i cidden güzeller. xiamoi türkiyeye gelecek kesin gözüyle bakılıyor. hatta onlar çok satarsa diğer firmaların bile poltikalrı değişebilir.
    çok acil değilse bekleyin.

bazen öyle oluyor ki, o özelliklerin hiçbirini kullanmayacak birine bile 2bin liralık tel aldırıyorlar.
    "evet ben bunsuz yapamam" dediğniz özellikleri çıkartıp bir karar verin derim .

ben parmak izi okuyucusuz yaparım ama günde iki kez şarj etmem gerekirse o telle yapamam diyorsanız, iphone 5s alınmaz mesela. bu tip örneklerle yönlenebilirsiniz.
    herkes lg g2 alıyor diye de almanın anlamı yok , GM elite için alma dediğim ise valla açıkçası kalite her zaman önemlidir diyorum, windows phone lu nokia lumialara da bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slyvia

quote:

1 metreden düşüp de biyeri çizilmeyen telefon söylesene bana ? 3310 falan deme ama amiral gemisi istiyorum ? ve g flex hariç
    ayrıca o kadar ince çerçeveye olsun bi zahmet ekran kırılması. ferrarim var çok yakıyor demek gibi bir şey bu tabi çok yakacak tabi kolay kırılacak

Diyorum ya Discovery'e hiç bişi olmadı diye? Üzerinden araba geçti Bisiklette gidiyordum cebimden düştü en az 1,5metreden ondan sonra yan tarafından Araba geçti telefon fırladı ne bi çizik vardı ekranda ne bişi sadece arka kapakta bi kaç soyulma?
    Böyle mal satan firma birden bozup ,1 metreden düştüğünde çizilecek telefon mu satacak?

dediklerin doğruysa tamamen şans eseridir discovery gibi bi telefon 1 metreden sert zemine düşünce ekranı kırılması lazım şans faktörünü saymazsak
    ben de discovery kullandım ama hiç düşürmedim .o yuzden bu kadar eminim düşünce kırılmayacağı garantisi hiçbir yeni telefonda yoktur
    discoverynın malzeme kalitesi çok iyi diyorsanız g2nin mükemmeldir. telefonu hayvan gibi bükmeye çalışırsan sesler geliyor tabi bu da gayet doğal

edit:telefonu çok düşüren biriysen hiçbir amiral gemisi alma sakın . parana yazık. hepsi kırılır şanssızsan

Dandik demeye getirdigin telefonu kac kere sert zemine dusurdum nokta birsey olmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Slyvia kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı g2. O olmaz diyorsan da bir şekilde paralel xperia z, z1, distribütör zr alınabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightsofguardian

quote:

quote:

quote:

dediklerin doğruysa tamamen şans eseridir discovery gibi bi telefon 1 metreden sert zemine düşünce ekranı kırılması lazım şans faktörünü saymazsak
    ben de discovery kullandım ama hiç düşürmedim .o yuzden bu kadar eminim düşünce kırılmayacağı garantisi hiçbir yeni telefonda yoktur
    discoverynın malzeme kalitesi çok iyi diyorsanız g2nin mükemmeldir. telefonu hayvan gibi bükmeye çalışırsan sesler geliyor tabi bu da gayet doğal

edit:telefonu çok düşüren biriysen hiçbir amiral gemisi alma sakın . parana yazık. hepsi kırılır şanssızsan

Dandik demeye getirdigin telefonu kac kere sert zemine dusurdum nokta birsey olmadi

madem çok guvenıyorsun bir video hazırla da herkes görsün ?
    ben açık açık dıyorum hiç bir telefona guvenmem o yuzden de bu riski almam. 22 yaşındayım bu sure zarfında bir kere dahi telefon düşürmedim 1 metre yukseklıkten

Ugrasamam bos muhabbetle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

madem çok guvenıyorsun bir video hazırla da herkes görsün ?
    ben açık açık dıyorum hiç bir telefona guvenmem o yuzden de bu riski almam. 22 yaşındayım bu sure zarfında bir kere dahi telefon düşürmedim 1 metre yukseklıkten

Ugrasamam bos muhabbetle

cevabımı aldım teşekkürler
    umarım konuyu açan arkadaş da cevabını almıştır

Cevabim sana baskasina degil neyin videosunu cekeyim neyin pesindesin sen

• Dostum soru degilde reklam olmus bu,senin discoverye olanlar genelmis gibi kabul ediliyor g2ye olanda genel kabul ediliyor ve g2 almiyorsun,bende atayim o zaman,pardon pardon yazayim,g2 yi kac aydir cepten dusurdum yanindan tir gecti en son 22.kattan dusurdum cizik bile yok,yangindan kurtardim aynen devam mis gibi,arkadasimin discoverysi var mesaj yazarken kucagina dusmus elinden kayip paramparca oldu tuz buz o yzden elite alma diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Dostum soru degilde reklam olmus bu,senin discoverye olanlar genelmis gibi kabul ediliyor g2ye olanda genel kabul ediliyor ve g2 almiyorsun,bende atayim o zaman,pardon pardon yazayim,g2 yi kac aydir cepten dusurdum yanindan tir gecti en son 22.kattan dusurdum cizik bile yok,yangindan kurtardim aynen devam mis gibi,arkadasimin discoverysi var mesaj yazarken kucagina dusmus elinden kayip paramparca oldu tuz buz o yzden elite alma diyorum.

"Tarafsız"lar dedim ben sadece başıma gelen 2 olayı anlattım reklam falan yapmaya çalışmıyorum, zaten her konuda attığın mesajlar tarafsız bir değerlendirme yapamayacağını açik ve net olarak gösteriyor. Varsa senin de Elite ile İlgili başından geçen bişi anlat dinleyelim

• ben kullanıcı olarak tavsiye ederim. ben de g2 ile elite arasında çok gidip geldim. elite aldım. memnunum. telefonun eksikleri elbet de var. forumun GM sayfasında telefonun eksiğini ve fazlasını anlatan bir çok konu var. bakmanı tavsiye ederim.

bana taraflı diyebilirsin. o yüzden telefonu uzun uzun anlatmıyorum. konulara girip eksiğini fazlasını kendin gör.

iyi forumlar.

• 2 haftadır elite kullanıyorum 2 kere düşürdüm bi seferinde 1 metreden parkeye 1 seferindede 1.5 metreden elimden kayıp once ekranı masanın köşesine çarptı sonra halıya düştü ama bişey olmadı bu yonden memnunum çıtkırıldım değil alet
    eksilerine gelirsek şebeke çekiş kuvveti düşük gibi geldi bana oturduğum yerde avea biraz zor çekiyor yani çekiyorda 1-2 diş çekiyor elite bazen 4 diş bazen hiç çekmiyor yazılımlamı donanımlamı alakalı tam emin değilim ama şikayet ettiğim tek nokta bu ve arka kamera diyebilirim(optimize edilmesi lazım sadece)
  • "Bakın ben burada G2'yi falan kötülemiyorum sadece başıma gelen olayı anlatıyorum." bak burada çok güzel demissin :) emin ol ki millet başına gelenleri anlatiyor zaten. Diğer kısmı da telpayla büyük sorunlar yaşadığı için öyle davranıyorlar. Yani bılip bilmeden millet kotuluyo demen çok saçma anlatabildim :)

• gmd iade edip parami geri alacagim .

• quote:

Merhaba arkadaşlar,şu an kullandığım telefon Discovery. Ben bu forumda o kadar çok kötüleyen insan gördüm ki,şöyle oldu böyle oldu servisi şöyle kötü diye.Ben telefonu 7 aydır kullanıyorum ve telefon defalarca yere düştü,bisikletten giderken düştü kenarından araba geçti ekranı,kasası çizilmedi bile.Sevgilimin G2'si cep yüksekliğinden yere düştü ve ekran yere vurmamasına rağmen,ekranın sağ tarafı tamamen gitti ve ekran değişimi için yüksek meblalar istediler.Bakın ben burada G2'yi falan kötülemiyorum sadece başıma gelen olayı anlatıyorum.Yani demek istediğim benim teknik servise işim düşerse zaten girecek her türlü o yüzden GM'de olan ''kötü servis anlayışı''nı bana söylemeyin.Sarj soketi falan dediler, çözüm basitti Samsung sarj aleti kullandım ve hiç bir sorun olmadı, E bu kadar f/p ürünü alıyorsam da bunları görmezden gelebilirim bence.O yüzden Discovery ile hiç bir problemim olmadı ,şu an da gayet memnunum fakat model yükseltmek istiyorum.Ama bu forumda yazılanları okuyunca o kadar kafam karıştı ki anlatamam sizlere.Ben G2 almayı düşünmüyorum çünkü gözümün önünde telefonun yan tarafının vurması bana 500-600 liraya patladı ve ben bunun olmasını istemiyorum.Konu da açmıştım#(http://forum.donanimhaber.com/m_89737948/f_//tm.htm#89737948).

Kısaca size diyeceğim o ki benim G2 almamak için belirli sebeplerim var
    Elite almamam için şarj,ekran parlaklığı ve teknik servis dışında şu sebepten dolayı alma diyebileceğiniz bişi var mı,çünkü ben Discovery'de bazı şeyleri görmezden geldim ve memnun kaldım bu telefonda da bunları görmezden gelerek gayet memnun kalabilirim diye düşünüyorum fakat bunların üzerine eklemek isterseniz ''şu yüzden alma'' diye sizi dinlerim.

ewet arkadasim discovery 700 tlye alinabilecek en iyi cihazdir... ben g2 kullaniyorum.. suana kadar 3-4 defa yere dustu simdiye kadar bir sikinti tasamadim bu biraz sans isi... elite gelince de telefonun ozellikleri cok iyi ve o fiyata satilmasi da ayri bir avantaj... ama telefonu incelemen elle ellemen kurcalaman gerekiyor... bazi seyler duydum ... camerasi 16 mp kalitesinde degil diyorlar eger oyle degilse bile 13 mp kalitesi bile veriyorsa o fiyata ben sahsen alirdim... donaniminada gelicek olursak gayet iyi... ben ahsen donanima para veririm benim icin kasa kalitesi sonradan gelir... sende boyle dusundugunu tahmin ediyorum... bu fiyata elite alinir... sadece tek sorum camerasi 16 mp kalitesinde mi ... insallah oyledir... ki o fiyata olmasa da olur...

• Arkadaşım g2 nin elite den tek ustun olduğu nokta pil performansidir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.