Şimdi Ara

Sadece subwooferı bağlamak istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fakat subwooferı bağlayınca laptopun kendisinden ses gelmiyor benim istediğim bass subwooferdan diğer sesler laptopdan gelmesi...

• Laptopta sub cikisi olmadigindan dediginiz sey mumkundegil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.1 seçince mikrofon girişinden sub çıkışı oluyor gayet güzel subwoofera ses de geliyor fakat jak taktığım için sadece subwoofera gidiyor ses laptobun kendi ses sisteminden ses gelmiyor
  • Sorun hala devam ediyor arkadaşlar subwooferın jakını takınca sadece bass geliyor laptobun ses sistemi iptal oluyor...
  • KararVeremiyorum K kullanıcısına yanıt
    Sorun Laptop'da değil.
    Kulaklık girişine bir şey bağladığınızda dışarıya verilen ses kesilecektir. Sonuçta sistem harici bir hoparlör veya kulaklık bağladığınızı düşündüğünden devreyi kapar.Doğrusu da budur ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Sorun Laptop'da değil.
    Kulaklık girişine bir şey bağladığınızda dışarıya verilen ses kesilecektir. Sonuçta sistem harici bir hoparlör veya kulaklık bağladığınızı düşündüğünden devreyi kapar.Doğrusu da budur ....

Peki bu olayı yazılımsal bi şekilde çözme imkanım var mı yani jack takılmasına rağmen kendi speakerları çalışmaya devam etsin?
  • KararVeremiyorum K kullanıcısına yanıt
    Cep Telefonuna kulaklığı taktığınızda telefonun hoparlöründen nasıl ses gelmiyorsa buda aynı işte,Laptopun jack girişine birşey taktığınızda Laptop sesi kendiliğinden keser jack girişine ne bağlamışsanız sesi oraya verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.