Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.688
Cevap
218
Favori
984.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben, 29 Mart'ta 6750 TL 3 taksitle aldım
  • ocak/2019 üretimi 65xf9005 vatan bilgisayardan 23 ocakta 11.500 tl 3 taksitle aldım. tv den çok memnunum.
  • Tyreal81 T kullanıcısına yanıt
    Dalga dalga dağıtılıyor. Eliniz yatkın ise usb üzerinden kolayca güncelleyebilirsiniz. Sony'nin sitesinde güzel şekilde adımlar anlatılmış.
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Dalga dalga dağıtılıyor. Eliniz yatkın ise usb üzerinden kolayca güncelleyebilirsiniz. Sony'nin sitesinde güzel şekilde adımlar anlatılmış.
    Şubat ayında OTA dağıtımı durdurulmuştu, bazı soundbar hatalarından dolayı.

Yeniden başlatılmadı sanırım.

Ama dediğiniz gibi son kullanıcı sorumluluğu üstüne alıp USB üstünden güncellemeyi yapabiliyor.

Geçen hafta USB'den yükledim ben de, ama evde hala interneti bağlatamadığım için (Türk Telekom'u Allah bildiği gibi yapsın), tam verimli şekilde deneyemedim.
  • Arkadaşlar, bir sorum var;

Digiturk Play uygulamasını, Sony XF9005 Google Play'inde olmadığı için PC den apk olarak indirip, USB bellekten TV'ye kurdum ve deneme üyeliği başlattım. Fakat uygulamada sadece ulusal kanalları açıp seyredebiliyorum. Film ve Dizi menülerinden seçtiğim filim ve dizileri oynatamıyorum. Digiturk Play kullanıp, böyle sorun yaşayan var mı aranızda. Varsa çözüm bulabildiniz mi.
  • bu tv ye chrome kurmak istiyorum.
    güncel apk'ya nereden ulaşabilirim acaba?
  • Güncellemeyi USB den yukleyenler yüklendikten sonra TV yi fabrika ayarlarına sifirladi mi acaba? Android telefonlarda sürüm yenilemelerinde böyle birşey yapıyorduk TV de aynı şeyi yapmak gerekir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece gittigidiyor üzerinden mediamarket yetkili satıcısından 7000 TL ye aldım sonunda TV yi,, kurulum aşamasında hangi testleri yaptırmalı?

• A.C. kullanıcısına yanıt
    Ben tv'yi kurdurduktan 3-5 gün sonra usb ile güncelledim. çok bi ayar yapmamışken nolur nolmaz deyip fabrika ayarlarına sıfırladım. ama bir sürü ayar yapmış kişiler için eziyet olacaktır yüksek ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

Sony Türkiye'nin stoğunda şu anda tv stoğu sıfır. Pazartesi teslim ediyormuş. Üretime mi geçecekmiş???

Alıntıları Göster
    Mesajı atlamışım marmara form media markette 12 adet sony 55xf9005 stoğu var 5 adette 65xf9005 var media market üretime geçmiş olabilirmi :))

• 65xf9005 Modeli amerikadaki 65x900F ile aynimi bilen var mi?

Bir de bu tv’ye güzel bir sound bar ne tavsiye edersiniz.

• Evet aynı modeller doğrudur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Mesajı atlamışım marmara form media markette 12 adet sony 55xf9005 stoğu var 5 adette 65xf9005 var media market üretime geçmiş olabilirmi :))

Alıntıları Göster
    Merhaba hocam, özelden de yazmıştım ama bir türlü iletilemedi. Buradan sormak istedim, sizin aldığınız indirim ne zaman kadar geçerliydi ve hangi mağazada? Ben cuma günü istabula geleceğim ve almayı düşünüyorum tv yi. Eğer ki yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • arkadaşlar dün talihsiz bir kazayla panasonic 55vt50 ekranı kırıldı. artık yeni bir tv almak lazım, sanıyorum 65 e de geçmek itediğimden fiyatına göre ki 11 binler de az değil en mantıklı ürün 65xf9005 görünüyor. trendyolda şu anda 10959 tl. Buradan almamızın bir riski var mıdır? iade ya da teşhir ürün olmması veya garanti sorunu vb? yorumu olan arkadaşlar varsa sevinirim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KG -- 17 Nisan 2019; 9:42:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

Bu mesaj silindi.
    Dün canlı olarak gördüm üstadım hatta sony 55xf9005 aldım çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: bilginler2

Merhaba hocam, özelden de yazmıştım ama bir türlü iletilemedi. Buradan sormak istedim, sizin aldığınız indirim ne zaman kadar geçerliydi ve hangi mağazada? Ben cuma günü istabula geleceğim ve almayı düşünüyorum tv yi. Eğer ki yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    Merhabalar marmara form media markette sony 55xf9005 uhd 4k 6800 tl 3 taksit olarak aldım stokta 11 adet kaldı cumaya kadar kalırmı bilmem şansınıza

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam yeni modeli ve fiyatı görünce en mantıklısı olmuş

• KG K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, verdiğiniz linkten satıcıya baktım;
    Doğubank bilişim görünüyor. Ticari isimleri Nur-Pa elektronik'tir. Yerleri Sirkeci Altın Han 2. Katta, Spot ürün satan bir firma. Güvenilir olduğunu sanırım. Ama bir de Hepsisony firmasından fiyat alın derim. Web sitelerindeki fiyatın altında "Get" açıyorlar Terendyol'da.

Hepsisony firması, Sony Kanyon AVM yetkili bayii, kendilerinden defalarca alışveriş yaptım, nakliye ve servis işini kendileri ayarlıyor, sorunsuz alışveriş yapılan bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi point -- 17 Nisan 2019; 15:5:18 >
  • XF8596 65"
    XF7596 65"
    XF9005 65"

arkadaşlar lütfen yönlendirin beni.
    evde dizi belgesel netflix internetten maç yayını için kullanacağım.
    bu 3 tv arasından seçim yapacağım. 9005 önereceksiniz tabiki ama 4 bin lira fark var. bunu alamayacağım galiba.
    8596 ve 7596 bütçeme uygun, fiyatlarıda aynı gibi.

nasıl tercih yapayım
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.