Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.786
Cevap
127
Favori
504.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. bugün xe9005 araştırması yaptım ve mediamarkette 5000TL'ye teşhir ürünü var ne dersiniz alınır mı? orada çalışan arkadaşın söylediği 3 aylık kullanımmış. ayrıca istanbul bilişim 5000TL'ye veriyor bu alete ama satıcı garantili. Son olarak sony center 6000TL fiyat verdi. Ne dersiniz ne yapayım?

Edit:

5400TL'ye GittiGidiyor'da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattici -- 26 Temmuz 2017; 22:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattici

Arkadaşlar merhaba. bugün xe9005 araştırması yaptım ve mediamarkette 5000TL'ye teşhir ürünü var ne dersiniz alınır mı? orada çalışan arkadaşın söylediği 3 aylık kullanımmış. ayrıca istanbul bilişim 5000TL'ye veriyor bu alete ama satıcı garantili. Son olarak sony center 6000TL fiyat verdi. Ne dersiniz ne yapayım?

Edit:

5400TL'ye GittiGidiyor'da var.

Bence teşhir alınmaz. 5500 civarı gittigidiyorda vardı galiba. Oradan alın en iyisi.
  • joven kullanıcısına yanıt
    Kozmetik olarak içinize sinicekse kullanılmış olması sorun olmaz üstelik denenmiş sorunsuz cihaz olucak
  • murattici M kullanıcısına yanıt
    Hocam Alper arkadaşımız aldı İstanbul Bilişim' den ve Sony garantili olduğunu söylüyor, kuruluma gelen servis de teyit etmiş. Bir araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 27 Temmuz 2017; 0:28:18 >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün daha airport avm'deki istanbul bilişimle görüştüm ve üstüne basa basa sordum ve satıcı garantili dediler. Hatta çamaşır mak ve buzdolabıda alıcam, onlar için marka garantili dediler. Eminim yani ama yinede bi tekrar görüşüp teyit edeyim. Teşekkürler
  • kocake K kullanıcısına yanıt
    7.0 ondan sonra güncelleme gelmedi.dsmart hd kullanıyorum.
  • Yeni bişeyler buldum yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 27 Temmuz 2017; 12:24:34 >
  • Bu ayarlar ne işe yarıyor
    SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 27 Temmuz 2017; 12:37:1 >
  • Merhaba arkadaslar 10 gundur 55xe9005 kullanıyorum memnun degilim aldıktan 1 hafta sonra sorun cıktı SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) normalde pek belli olmuyor ama gelişmiş ayarlar menusu acikken cok bariz belli goruldugu gibi kenarda 1 ,2 mm kadar acıklık olusuyor 1 haftadır o menuden cok ayar yaptım kesinlikle bu problemler yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ko10 -- 28 Temmuz 2017; 19:15:35 >
  • ko10 K kullanıcısına yanıt
    Hocam neden garanti kapsamında servis çağırmıyorsunuz? Bu bariz panel hatası.
    Eve gidince bakarım fakat böyle birşey olsa kesin görürdüm bu menüde değil normal kullanımda görürdüm çünkü çok fazla test yaptım , sizin cihazınız büyük ihtimalle değişim olur servisle görüşün bir piksel bile kusurlu ürün sayılmalta bu fazlasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 27 Temmuz 2017; 17:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Hocam neden garanti kapsamında servis çağırmıyorsunuz? Bu bariz panel hatası.

sony kayıt actırdım bekliyorum internetten aldım 10 gun oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ko10 -- 28 Temmuz 2017; 19:17:31 >
    Hocam hiç Sony ile muhattap olmayın. Aldığınız firmayı arayın ve koşulsuz yeni ürün istediğinizi belirtin. 14 gün koşulsuz paranızı iade alma hakkınız dahi var, hiç zaman kaybetmeyin.
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam arayacagım iade mi istesem değişim mi bilmiyorum ,baska sorumda 55 inç kullanan arkadaslar kaç metreden seyrediyor acaba 3.6 mt den seyrediyorum normal mi ?
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler yinede bir bakın sizdede olabilir
    SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) karanlıkta siyah şeritli film izlerken çektiğim bir resim böyle bir anda belli oluyormu sizde öyle bir hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) karanlıkta siyah şeritli film izlerken çektiğim bir resim böyle bir anda belli oluyormu sizde öyle bir hata
    Senden rica etsem gelişmiş ayarlar renk,parlaklık,netlik olan menuyu acıp kenara bakarmısın orda hafif bir acıklık varmı resmini çekersen çok iyi olur

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Rica etsem gelişmiş ayarlar renk,parlaklık,netlik olan menuyu acıp kenara bakarmısın orda hafif bir acıklık varmı resmini çekersen çok iyi olur
    Işık sızması denilen şey..Panel ile Çerçeve arasında boşluk var gibi..

Montaj hatası da olabilir..Panel hatası da..

Boşluk yoksa Ölü /Stuck Pixel denilen durum da olabilir..

İşaretlediğiniz alanda dikine piksel yanması-bozulması-panel problemi olabilir... LCD panellerde böyle çizgi halinde bozulmalar olabiliyor (Resim)

Fiziki bir problem olduğundan Servise rapor tutturun..Buna birşey yok diyecek halleri yok sanırım

Eskiden böyle problemler yaşanıyordu bazı modellerde..

Her Tv de olmaz, sizinkinde bariz bir problem var..

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 27 Temmuz 2017; 21:34:52 >

• 1 mm acıklık var gibi ekran sola kaymışta olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ko10 -- 28 Temmuz 2017; 19:18:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.