Şimdi Ara

-Sadece- SLİM PSP ler için PROGRAMLAR .:.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerinde bildiği gibi ,PSP için geliştirilmiş programların çok ama çok AZI " Slimlerde çalışıyor..

Bu yüzden -sadece- SLİM PSP lerde çalışan ve Versiyonu 3.90 ve üzeri olan PROGRAMLARI BURADA TOPLAYALIM !

• Sanıyorum PSP SLİM DE Hiçbir program çalışmıyor .. Go Messenger ve Skype dışında!!!
  • hiç bir program demeyelim en azından psp tube yi ben çaliştirabiliyorum, ama onun dışında program denemedim.
  • arkaşdaşlar yapmayın pspslim için çalışan bi sürü program var bendeki veriyonu 4.01 m33-2 bundan öncede 3.80 m33 ve 3.90 m33 sürümlerinin hepsindede kullandım sorunsuz çalıştı bende bulunan programları rapide yüklüyorum şimdi bitince kısa açıklamayla birlikte ekliyorum buraya (12 tane psp programı varmış) daha sonra buldukça eklemeye çalışırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel1989

arkaşdaşlar yapmayın pspslim için çalışan bi sürü program var bendeki veriyonu 4.01 m33-2 bundan öncede 3.80 m33 ve 3.90 m33 sürümlerinin hepsindede kullandım sorunsuz çalıştı bende bulunan programları rapide yüklüyorum şimdi bitince kısa açıklamayla birlikte ekliyorum buraya (12 tane psp programı varmış) daha sonra buldukça eklemeye çalışırım

Bekliyoruz goxel arkadaşım umarın en kısa zamanda post edersin !

• BookR Pdf Açıcı

Bu Programla Psp nizde Pdf,text dosyalarını acıp okuyabilirsiniz.3,90 m33-2 de kullanıyorum gerçekten çok işe yarayan bir program

link:
    http://rapid-share.com/files/131589525/bookr.rar [-] işaretini kaldırın

pass: dh-stubb

• işte psp için 12 tane program hepsi burda

link :http://rapidşhare.com/files/131586269/PSP_program.rar.html (ş harfini s yapın)

içindeki programlar ve kısa açıklamaları
    1. iPSPhone2 : psp ye küçük özellikler katar bunları hepsi bir arada bulunur hesap makinesi, psp içindeki dosya görüntüleme silme vb birçok şeyler yapılabiliyor (ben bu programı çok kullanmadığım için tam bilmiyorum özelliklerini)

2. bookr 0.7.1 : psp için pdf görüntüleme programı pdf dosyalarını yan döndürme yakınlaştırma uzaklaştırma vb birçok şeyleri yapabilirsiniz benim çok kullandığım program bunun sayesinde artık psp'nizi bir e-book okuma cihazı gibi kullanabilirsiniz tavsiye ederim

3.ekran görüntüsü almal için program içinde nasıl kurulacağına dair bilgiler bulunmakta (daha açıklamaya gerek yok sanırım anladınız)

4. File Asistant3XX : PSP nizin ana dizinindeki dosyalarınızı gösterir resim mp3 video gibi dosyaları istediğiniz klasöre kopyalamanızı sağlar oradan buraya taşımanızı sağlar şifresi : dance

5. GBA_64MB game boy oyunlarını çalıştırmak için harika bir emülatör artık zibilyon tane game boy oyununu psp slimde oynayabileceksiniz

6. 7. maptihs ve mapviewer bunun ikisi aynı program yanlışlıkla atmışım google maps ten indirdiğiniz haritaları (Türkiye dahil ayrıntılı olarak) psp ekranında göstermenizi sağlar psp için satılan gps aygıtı kullanırsanız uydudan yerinizi gösterebilir

ayrıca bu adresten mapthis programı için google maps ten nasıl harita indirildiğini de görebilirsiniz benim anlatımım yine resimli :http://forum.donanimhaber.com/m_24000952/tm.htm

8. PMPlayer: psp slim için pmp formatındaki videoları gösterebilen bi video oynatıcı program alt yazı desteğide var

9. pro_messenger : pspden msn e bağlanabiliceğiniz küçük bir program (aslında tam program denemez yine eBuddy sitesinden bağlanıyor internet tarayıcı sayesinde çalışıyor)

10. psp xp : psp üstünde xp çalıştırma (gerçek xp değil kanmayın yine internet tarayıcı sayesinde çalışıyor ama kesinlikle denemenizi tavsiye ederim çok güzel küçük oyunlar hesap makinesi vb birçok özellik var)

11. PSPTube : bu program sayesinde video izleyebileceğiniz siteler şöyle
    youtube(gerçi baya bi zamandır yasaklı olduğu için giremezsiniz)
    google video
    r e d t u b e(burayasıda yasaklı ama girmek için ufak bi DNS ayarı yetiyo psp de ama nasıl yapıldığını söyleyemem banlanmamak için )
    veoh
    onsen
    AmebaVision
    Dailymotion
    FNN News
    6rooms
    Veoh
    bu sitelerde video izleyebiliyosunuz ayrıca site üstünden izlerken 0.5x veya 2x hızında videoları oynatabiliyosunuz durdurabiliyosunuz
    ayrıca psptube programını flv player olarakta kullanabilirsiniz youtube vb sitelerden indirdiğiniz flv formatındaki video dosyalarını programın içindeki favorites dizinine atın sadece

şimdilik bu kadar ilerde iyi güzel programlar bulursa eklerim(bu programlar fat psp'de çalışırmı denemedim ama bence hiç bi sorun çıkmaz)

arkadaşlar ayrıca bu sayfayı psp slim ve fat programları diye üst konu yaparsak iyi olur bence bu sayede herkes istediği programı ekleyebilir bizim içinde güzel bir arşiv olur hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxel1989 -- 22 Temmuz 2008; 16:01:10 >

• Dostum Upload için tşkler - emeğine sağlık..

Zaten -PSP için Programlar- diye bir bölüm var.. fakat incelediğimde birçoğunun Kernel istediğini yani FAT ler için olduğunu gördüm O yüzden böyle bir bölüm açıldı ..
  • tamam o zaman sadece slim psp ler için olsun
  • yeni bir program daha şimdi psp slim için

Paintmixer ''resim çizme programı''

bilgisayarınızdaki paint programının birebir aynısı rahatlıkla resim çizilebiliniyor yazı yazılabiliniyo.
    BİLGİSAYARDAKİ PAİNTİN BİREBİR AYNISI.

Rve L tuşları ile kalem silgi daire kare gibi modülller kullanabilirsiniz.
    renkler için sağ ve sol tön tuşlarını kullanabilirsiniz.

aşağıdan indirdiğiniz paintmixer_dance klasörünü psp/game menüsüne atarak çalıştırabilirsiniz.

rar şifresi : dance
    link :http://rapidşhare.com/files/131538820/PaintMIXERv2.1.0_dance.rar (ş harfini s yapınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxel1989 -- 22 Temmuz 2008; 16:58:38 >

• Açıklık getirmek için bu programlar PSP/Game klasörüne mi yoksa Game150 mi Game380 mi ben de mevcut olan klasörler bunlar ??Yoksa PSP nin System yazan klasörün içine mi atacağız??
  • psp/game klasörüne atmak yeterli öyle olmayanlarda dosya içinde nasıl kurulur diye bi text dosyası var zaten hatta hepsinde var bu diyebilirim indirdiğinizde görüceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxel1989 -- 22 Temmuz 2008; 17:36:27 >
  • program yüklemenin bir zararı olur mu? brick vs gibi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitokiri7274

program yüklemenin bir zararı olur mu? brick vs gibi?

hayır herhangibi zararı olmaz için rahat olsun
  • Bu arada goxel arkadaşım senin PSP nin versiyonu nedir?
  • ben en son çıkan psp slim 4.01m33-2 kullanıyorum daha hiç bi sorun görmedim oyun çalıştırma ve program çalıştırmada bi sorun yok belirteyim
  • Ya en sonda kfayı yicem.. şu ebookr adlı programda yaklaşık 200 sayfalık e-book'Ları açmaya çalışınca, psp her seferinde reset atıyor.. ancak 10-15 sayfalık olacakki açılacak..

gerçekten çok acayip bir durum ve sinir olmuş durumdayım. Aynı sorunu yaşayan başka kimse var mı?
  • malesef aynı sorun bendede var şu anki versiyonu 0.7.1 ilerki versiyonlarda bu sorun düzeltilir google da aratınca sitesi çıkıyo bu programın ordan takip etmek lazım ama en son versiyon bu galiba
  • goxel1989 bişi dicem banim slim 3.90 m33-2 nerden ve nasıl şu son 4.01 m33-2 versiyonunu çıkartıcam
  • PSP yi satmadan önce keşke olsaydı bu konu,bütün programlara tek tek bakardım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.