evet bende 2x1gb ddr 2 533 hynix kingston rem var ben bunu 800mhz cıkarsam ne farkadar dım ede +0.2v versem rem bozulurmu sogutucusu yok ama bıkere denedıgımde ısınmadı 4 4 4 12 ken 533 durumde ben 600lere cıkardımmı 4 5 5 15 calısıyo sızce remın o rakam degerleri düsersemi daha ıyı calısır yoksa yükselırsemı yada ben 800 e kadar cıkarsam sonra tekrar 4 4 4 12 ceksem ne fark eder yardımcı olabılırmısınız
hic bisi degistirmez.. degisse de elle tutulur fark olmaz.degistirir diyen yapsin testi koysun ss leri.
çok güzel yakarsın ramlari ama işlemciye oc yapmadan bi işe yarayacağını yanmam
ilk olarak adam akıllı bir bellek hızaşırtması yaklaşık %2-5 arası bir fark yaratır.
yani 5-5-5-15 çalışan 533 mhz ramler yerine 3-3-3-10 çalışan 800 mhz ram ler kullansan %5 civarı bir fark görürsün. ancak senin yaptığın hızaşırtmanın faydası %1 i geçmez.
belleklerin 800 mhz de 4-4-4-12 çalışacağını sanmam, hatta 800 mhz bile göremezsin muhtemelen. daha kaliteli bir kit kullansaydın öneride bulunabilirdim ancak, bence şu anda hiç elleme ramlerini , stabilite sorunları yaşamadan keyfine bak
hynix ler iyi gidiyor..ds-3 topiğinde @serhanuygur isimli arkadaş 1000 mhz gördü aynı şekilde 533 mhzlik kitle..günlükte 800 mhz üzerinde kullandı
beyler cok saolun oc ısı herzaman rısklı olmutur yetıyo bana hatta fanlar cok ses yapıyodu 12v dan 7 v dusrudum cıt yok en ıyısı orgınal ayarı öbur turlu rısklı cok saolun hynix guzel rem ama o onun guzellıgı