Şimdi Ara

sadece remlere oc yapmak neyı degiştirir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet bende 2x1gb ddr 2 533 hynix kingston rem var ben bunu 800mhz cıkarsam ne farkadar dım ede +0.2v versem rem bozulurmu sogutucusu yok ama bıkere denedıgımde ısınmadı 4 4 4 12 ken 533 durumde ben 600lere cıkardımmı 4 5 5 15 calısıyo sızce remın o rakam degerleri düsersemi daha ıyı calısır yoksa yükselırsemı yada ben 800 e kadar cıkarsam sonra tekrar 4 4 4 12 ceksem ne fark eder yardımcı olabılırmısınız

• hic bisi degistirmez.. degisse de elle tutulur fark olmaz.degistirir diyen yapsin testi koysun ss leri.
  • çok güzel yakarsın ramlari
    ama işlemciye oc yapmadan bi işe yarayacağını yanmam
  • ilk olarak adam akıllı bir bellek hızaşırtması yaklaşık %2-5 arası bir fark yaratır.

yani 5-5-5-15 çalışan 533 mhz ramler yerine 3-3-3-10 çalışan 800 mhz ram ler kullansan %5 civarı bir fark görürsün. ancak senin yaptığın hızaşırtmanın faydası %1 i geçmez.

belleklerin 800 mhz de 4-4-4-12 çalışacağını sanmam, hatta 800 mhz bile göremezsin muhtemelen. daha kaliteli bir kit kullansaydın öneride bulunabilirdim ancak, bence şu anda hiç elleme ramlerini , stabilite sorunları yaşamadan keyfine bak
  • hynix ler iyi gidiyor..ds-3 topiğinde @serhanuygur isimli arkadaş 1000 mhz gördü aynı şekilde 533 mhzlik kitle..günlükte 800 mhz üzerinde kullandı
  • beyler cok saolun oc ısı herzaman rısklı olmutur yetıyo bana hatta fanlar cok ses yapıyodu 12v dan 7 v dusrudum cıt yok en ıyısı orgınal ayarı öbur turlu rısklı cok saolun hynix guzel rem ama o onun guzellıgı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.