Şimdi Ara

Sadece mesaj cekmek icin operator tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sadece mesaj icin kullanicam Avea nin mesaj paketleri iyi gibi sitesinde 9tl ye her yone 1000 avea lilara 10000 sms her yone yi dikkate alirsak iyi gibi duruyor bide turkcell var oda 12 tl her yone 1000 sms arti 100mb internet siz hangi operatoru tavsiye edersiniz

• en çok avea ile mesajlasacaksan 11000 sms 9 tl 1000 heryöne 10000 avea
    en cok vdafone ile mesaj atacaksan 12000 sms 9 tl 2000 heryöne 10000 vodafone
    avea hyöne 500 sms 7,8 tl. yardımcı olmusumdur umarım
  • hocam tesekkurler yardimlarin icin her yone 1000 tane yeter bana cok mesajlasmiyorum birde avea nin cekim kalitesi nasildir eskiden sikintilar vardi acaba hala varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

hocam tesekkurler yardimlarin icin her yone 1000 tane yeter bana cok mesajlasmiyorum birde avea nin cekim kalitesi nasildir eskiden sikintilar vardi acaba hala varmi?

hocam sehir merkezlerinde çekme sorunu yasanmıyor diye biliyorum. rahatlıkla kullanın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

hocam tesekkurler yardimlarin icin her yone 1000 tane yeter bana cok mesajlasmiyorum birde avea nin cekim kalitesi nasildir eskiden sikintilar vardi acaba hala varmi?

hocam sehir merkezlerinde çekme sorunu yasanmıyor diye biliyorum. rahatlıkla kullanın bence

yardimlarin icin cok saol hocam su an avea daha iyi gibi
  • quote:

Arkadaslar sadece mesaj icin kullanicam Avea nin mesaj paketleri iyi gibi sitesinde 9tl ye her yone 1000 avea lilara 10000 sms her yone yi dikkate alirsak iyi gibi duruyor bide turkcell var oda 12 tl her yone 1000 sms arti 100mb internet siz hangi operatoru tavsiye edersiniz

Turkcell'in 12 TL olan 5000 sms + 100 mb değil miydi ? Yanlış mı hatırlıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 4 Şubat 2012; 17:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeKinq

quote:

Arkadaslar sadece mesaj icin kullanicam Avea nin mesaj paketleri iyi gibi sitesinde 9tl ye her yone 1000 avea lilara 10000 sms her yone yi dikkate alirsak iyi gibi duruyor bide turkcell var oda 12 tl her yone 1000 sms arti 100mb internet siz hangi operatoru tavsiye edersiniz

Turkcell'in 12 TL olan 5000 sms + 100 mb değil miydi ? Yanlış mı hatırlıyorum ?

gencturkcelde 12 tl 5000 sms+ 100 mb internet 1000 sms genctarifede olmayanlar için gecerli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.