Şimdi Ara

sadece kulaklıktan müzik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece kulaklıktan müzik için mümkünse 3.5 lik giriş kamera ve telin boyut önemli değil ucuz olsun çok ii ses versin kulaklığa telefon önerilerinizi bekliyorum s.e w200 mü ne o var aklımda onun gibi kamera önemli değil 3.5luk olursa giriş daha ii olacak yani sadece kulaklıktaki ses önemli benim için
    şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

sadece kulaklıktan müzik için mümkünse 3.5 lik giriş kamera ve telin boyut önemli değil ucuz olsun çok ii ses versin kulaklığa telefon önerilerinizi bekliyorum s.e w200 mü ne o var aklımda onun gibi kamera önemli değil 3.5luk olursa giriş daha ii olacak yani sadece kulaklıktaki ses önemli benim için
    şimdiden teşekkürler

Isteklerine en uygun tel kesinlikle Asus V80 modelidir dostum..fiyati sadece 390 ytl..bu fiyata buyuk ve kaliteli ekran, 2 mp kamera, otofokus, makro, 55 mb dahili hafiza, 2 gb kart destegi, bluetooth, miniUSB, 3.5 mm standart kulaklik girisi, mp3 calar, radyo, radyodan kayit, ucus modu, video kayit, barkod okuyucu, resim duzenleyici, handsfree, java 2.0, email gibi epey ozellik sunuyor..ses kalitesi hem hoparlor hem de kulaklikta cok iyi..tavsiye ediyorum..

• sagolen bırak bunları kullan w700i yi işte!!!..açtırma şimdi bayramlık ağzımı!!!
  • W700i'yi öneririm. W200i'den teknik açıdan daha üstün ve aynı fiyata. Ama N91 hepsinden iyidir. Yalnız fiyat 900 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 10 Mayıs 2007; 16:30:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

sagolen bırak bunları kullan w700i yi işte!!!..açtırma şimdi bayramlık ağzımı!!!

kullanacamda gelmiyoki bi
  • quote:

quote:

sagolen bırak bunları kullan w700i yi işte!!!..açtırma şimdi bayramlık ağzımı!!!

kullanacamda gelmiyoki bi

W700 Gayet Güzel Telefon
  • asus ta takılma olmuyo mu biraz reklamını yapparmısın
    resim felan bi zahmet
  • sadece kulaklıktan müzik dinyeyeceksen ve senin için herşey müzikse w200i öneririm ama senin yerinde olsam 100-150 ytl daha katıp w700i alırım çünki fiyatına göre gerçekten çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

sadece kulaklıktan müzik dinyeyeceksen ve senin için herşey müzikse w200i öneririm ama senin yerinde olsam 100-150 ytl daha katıp w700i alırım çünki fiyatına göre gerçekten çok iyi

150 daha verirsen w810 alırsın tam süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anl_clk -- 10 Mayıs 2007; 18:57:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

sadece kulaklıktan müzik dinyeyeceksen ve senin için herşey müzikse w200i öneririm ama senin yerinde olsam 100-150 ytl daha katıp w700i alırım çünki fiyatına göre gerçekten çok iyi

bende zaten w700 varama sıkıldım kullanmıyorum kamera felan satacam kvk dan 0 geldi iibi fiyata satabilirsem
    ben sadece kulaklıktan istiyorum 1haftaya cx300 yada ep630 geliyo zaten
  • telefon kalsın.w700i bir çok mp3 çalardan daha iyi sese sahip.sırf müzik için başka bir telefona milyonlar harcayacaksın ama bu farka değmez.onun yerine güzel bir mp3 çalar edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 10 Mayıs 2007; 19:04:30 >
  • Bencede W700 Kalsın Aslında 6233 ALabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

telefon kalsın.w700i bir çok mp3 çalardan daha iyi sese sahip.sırf müzik için başka bir telefona milyonlar harcayacaksın ama bu farka değmez.onun yerine güzel bir mp3 çalar edin.

strafer tam vermek istediğim cevap!!!bravo!!....bu arada sagolen bırak bu af yi makroyu falan ne yapacan 0 tel işte!!!..kullan!!...üzerine vereceğin para ile 2 gb mp3 çalar al!!...ohh mis gibi!!!..bu arada w700i yi kaça veriyon?
  • quote:

quote:

telefon kalsın.w700i bir çok mp3 çalardan daha iyi sese sahip.sırf müzik için başka bir telefona milyonlar harcayacaksın ama bu farka değmez.onun yerine güzel bir mp3 çalar edin.

strafer tam vermek istediğim cevap!!!bravo!!....bu arada sagolen bırak bu af yi makroyu falan ne yapacan 0 tel işte!!!..kullan!!...üzerine vereceğin para ile 2 gb mp3 çalar al!!...ohh mis gibi!!!..bu arada w700i yi kaça veriyon?

bi elime gelse telefon kaç para ederki bilmiyorum 0 geliyo ama daha gelemedi zıkkım olsun be kaç ay oldu

• bu arada sagolen w700i yi önermişler sana çok güzel yaw!!!
  • quote:

bu arada msn den niye konuşmuyon bi hata mı yaptım yav anlamadım gitii
  • quote:

quote:

quote:

bi elime gelse telefon kaç para ederki bilmiyorum 0 geliyo ama daha gelemedi zıkkım olsun be kaç ay oldu

İnşallah Gelir.

• quote:

bu arada sagolen w700i yi önermişler sana çok güzel yaw!!!

ben kurtulamaya çalışıyom ama heralde kullanacağım buna devam edeceğim heralde
  • quote:

quote:

Sen En iyisi Yine Motorola E398'e Dön hee Ne Dersin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

quote:

quote:

Sen En iyisi Yine Motorola E398'e Dön hee Ne Dersin .

ama kulaklığıu iyi değil bide 2.5 lik giriş var onun dönüştürücüsü zor bulmak yoksa dışa sesi harbi süper di be ahhh ne günlerdi hergün flash atardım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.