Şimdi Ara

Sadece konuşmak için telefon önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPod touch 5G aldım ATRIX'imi de satıcam. Bana şarjı en az 1.5 hafta giden, yarım saat konuşsan ısınmayacak (sar değeri düşük), renkli ekran olabilir, ama en önemlisi de 10mm'in altında incelikte bir telefon lazım. En fazla 200 veririm. Temiz ikinci el bulursam alırım. Böyle bir telefon öneriniz var mı?

• Bu arada kırmızı nokia 5310 bulsam alırdım ama sahibinden sitesinde de temiz bulamadım.
  • Yokmu fikri olan herkes mi 1000 liralık telefonlara meraklı kardeşim.
  • Samsung'un bi tane var. Arkadaşlar yurtta kullanıyordu. Pasajda 50tl'ye var normali 70-80 lira. Şarjı da iyi gidiyo da. Modelini hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 5130... Ben çok sevmiştim. Sanırım senin de işini görür...
  • Phılıps bak rakıplerınden ıyı oldugu belkıde tek alan uzun batrya surelerıdır phılıpslerın

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Phılıps bak rakıplerınden ıyı oldugu belkıde tek alan uzun batrya surelerıdır phılıpslerın

Tamam Philips modellerini araştırıcam. Sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vertunun parmak kadar bi telefonu var onada bakabilirsin
  • Samsung c450

• nokia 3310
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer4141

nokia 3310

Çok kalın be .
  • Nokia 101 almaya karar verdim :)
  • her telefonla konuşursun dert mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telsiz al hocam. 800 metrelik dev çekim gücü ile daima yanındadır.
    Aga Nokia 1110 al, eskimeyecek kalite.
  • Arkadaşlar Nokia 101 almak istiyordum ancak sar değeri beni şüpheye düşürdü. 1.28 Sar değeri oldukça yüksek. Diğer nokianın yeni çıkan düşük özellikli telefonlarının sar değeri de 1280 gibi aşağı yukarı aynı.
  • satayım sana bendeki Motorolayı.

15 senelik telefon daha tuşlarındaki rakamlar bile silinmedi.
  • Ya böyle bir şey yok ya. Nokia diye alıyorum samsunga motorolaya hiç bakmıyorum. Adamların üretiminde sorun oluyor.

Nokia 101 telefonunu ikinci el olarak 102.5 liraya satın aldım Ses sızıntısı sorunu çıktı. Telefonla konuşurken ses ahizeden değil hoparlörden geliyor. Benim dışımda herkes duyuyor konuşulanları.

Aslında bende hata, adam daha önce de ggdan satmış aynı telefonu, bozuk ürünü yolladı diye adama yorum atmışlar, sonra adam bana yarım sayfa mesaj attı işte terbiyesiz insanlar böyle yapıyor o yorumu kale almayın diğer yorumlarımdan anlayacaksınız güvenilir olduğumu felan bende adama güvenip satın aldım ama hiç ses sızıntısı sorunundan bahsetmemişti. İade edicem yarın.

Bu arada aynı sorun Nokia 1280larda da varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 1 Ağustos 2013; 10:51:01 >
  • Aklında olsun tavsiye eden olabilir sakin nokia 1280 alma. Sarji bir haftadan fazla gidiyor ama sar değeri çok yüksek, ahizeden neredeyse hiç ses gelmiyor, telefon 10 dakka konuştuktan sonra aşırı ısınıyor ve konuştuğunu duyamadigin için telefonu kulağına sokuyorsun, hem aşırı rahatsız ediyor isi hem de yüksek sar değerine maruz kalıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: evomengo

Aklında olsun tavsiye eden olabilir sakin nokia 1280 alma. Sarji bir haftadan fazla gidiyor ama sar değeri çok yüksek, ahizeden neredeyse hiç ses gelmiyor, telefon 10 dakka konuştuktan sonra aşırı ısınıyor ve konuştuğunu duyamadigin için telefonu kulağına sokuyorsun, hem aşırı rahatsız ediyor isi hem de yüksek sar değerine maruz kalıyorsun.

Zaten sorunlu cihazlar nokia'nın şu son dönemde ürettiği 25 dolarlık cihazlar.

Ben nokia 206'da karar kıldım. Düzgün bir telefona benziyor. Sar değeri de 0,93
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.