Şimdi Ara

Sadece Kapsama Alanı Olarak Değerlendirebilirmisiniz;Vodafone mu?Turk Telekommu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
10.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tt mobil baz istasyonlarının çoğunu fiber ile besliyor sanırım,vodafone bunu yapamadığı için hızlar düşük ve kapasite belli,iyi frekanslar yok elinde zaten,onların tek amacı geniş kapsama oldu, pass paketleri ile millet yüklenince iyice yavaşlıyor hızları, ama kapsama alanı olarak tt mobilden iyi diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt
    Bak orada haklısın, 4G ihalesinde Vodafone güzel bantlar aldı ama bant genişliğini berbat yaptı. Bu ihale zaten bant genişliği ihalesi gibi bir şey oldu. Şuan her operatör istediği bandı kullanabiliyor.

Vodafone'un temel sorunu, bant genişliği. Bunu sana nasıl anlatayım, bir hocam söylemişti. Şöyle düşün, Turkcell, Vodafone, Turk Telekom şirketleri var ve bu şirketler yol yapıyor.

Turkcell 4 şeritli yol yaptı ve trafiği azaltıp devam etti.

Turk Telekom 2 şeritli yol yaptı ve trafiği bir nebze düşürdü.

Vodafone ise tek şeritli yol yapıp yolun anasını belledi, trafiğin kralı oldu.

Temel sorun trafik, akşamları bu yüzden cortluyor Vodafone. Ayrıca fiberle de beslemiyor daha ne olsun, 0.03 vermesi doğal. Ha bölgeden bölgeye değişir, A bölgesinde az Vodafonelu varsa o bölgede hız atıyorum 100mbps çıkar.

Turk Telekom da elinde ki fiber ağın ekmeğini yiyor, fiber oranı en çok Turk Telekom'un istasyonlarında. Ama telekom'da bu sefer bantlardan kıstı, bant genişliğinden kısmadı.

Neyse çok uçmayalım. Netice de şehirdeysen TT en mantıklısı, şehir dışındaysan Turkcell ve Vodafone en mantıklısı. TT'de en az 3G olursa sıkıntı yaşamazsın.

Ben kullanımımı şöyle özetlerim.

Turkcell : 10/10 herşeyinden memnun kaldım ama fiyat çok pahalı.

Vodafone : İnternet hızı 10 yerden en az 5'inde cortlak, kapsama sağlam. Uygulama sağlam fiyat leş. İçerik güzel.

TT : İnternet hızı 10 yerden en az 6'sında sağlam, kapsama kötü. Uygulama kötü, fiyat güzel içerik güzel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 20 yıldır aynı numarayı kullanıyorum. Her hattı kullandım (1 veya 2 yılda bir değiştiriyorum) en iyi çekeni turkcell ama diğerlerine göre bir tık daha pahalı. Türk telekom ve vodafone arasında pek bi fark görmedim. Bulunduğum çoğu yerde çekiyorlar ama bodrum veya alt kat gibi yerlerde ikisinde de sıkıntı var. Size tavsiyem vodafone almanız. Çünki fiyat ve diğer avantajlar açısından en uygunu vodafone dur.
    Birde size şunu söyliyeyim bir hatta takılıp kalmayın. Yukarıda söylediğim gibi 1 2 senede bir hattı taşıyın. Hat taşıyınca çok avntajlı oluyor çünki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 18 Şubat 2022; 9:31:38 >
  • Yok neden kizayım iyi yapıyorsun Türk Telekom fiyatları çok arttırmasaydı şuan heralde baya müşteri toplayacakti ama mevcut müşterilere verdiği son dönemdeki fiyatlar baya tuzlu.

Yeni gelen müşteriye de eskisi gibi cazip tarifesi yok.Turkcell muazzam 15mbit hız veriyorsa bile Turkcell diğerleri emin olun 3-4 mbit verebiliyordur.

Çok istisna Turkcelli geçtikleri oluyor, ama tek hat kullanma hakkın var hangisi deselerdi Türk Telekom derdim fiyat sanallardaki operatörlerde biraz daha iyi ve şarj konusunda beni hiç üzmeyen telekomdu.

• Hardware Plus'ta editörlük falan da yaptım, inanın ki markalara yalakalık yapmıyorlar. Ürün incelemelerinde her şeyi söyledikleri için Samsung Türkiye falan yıllardır boykot ediyor, ürün göndermiyor. Operatör Sohbetleri serisi vardı mesela, her operatörden kullanıcıları davet ettiler ve yerine göre hepsini eleştirdiler ve övdüler.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Ben Vodafone'a sempati duyuyorum aslında. Sadece Kapsama Alanı Olarak Değerlendirebilirmisiniz;Vodafone mu?Turk Telekommu 

Küçükken Premier Lig maçlarını izlediğimde Manchester United'ın forma sponsoruydu. Çok hoşuma gidiyordu. Sadece Kapsama Alanı Olarak Değerlendirebilirmisiniz;Vodafone mu?Turk Telekommu 

Sadece Kapsama Alanı Olarak Değerlendirebilirmisiniz;Vodafone mu?Turk Telekommu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 18 Şubat 2022; 14:3:52 >

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt

hardware plus Ersin bey resmen vodafone a savaş açmış

Ersin abinin operatörler hakkında konuştuğuna pek denk gelmedim açıkçası. Yıldıray abi genellikle bu konuda içerik üretiyor, kendisi Turkcell kullanıyor ama yerine göre hepsinin artılarını ve eksilerini söylüyor.

Açıkçası Vodafone'u forumda da hepimiz eleştiriyoruz. Ne yazık ki eleştirilecek çok şeyi var.

Kesinlikle öyle,düzgün hizmet alamıyoruz,bir çok eksikleri var hepsininde

Şuan için tam 4 4 lük bir operator yok bölgenizde hangisi iyi çekiyorsa yada 3 operayorde iyi cekiyorsa yıllık operator değişmek daha mantikli uyguna geliyor tarifeler ben 3 operatoru de kullandım vodafone internet baya sıkıntılı çekim güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 18 Şubat 2022; 15:42:1 >
  • Vodafone'da hız dışında herşeyine okeyim ben, bu kadar koskocaman firmanın gidipte en düşük bantları alması da bir hayli şaşırtıcı.

Uygulamasından kapsamasına kampanyalarından paketlerine herşey muazzam ona sözûm yok,ama öyle bir interneti var ki whatsapp mesajı bile iletilemiyorsa dahada artık onada para vermenin manası kalmıyor.

5ghz modem gibi düşûnûn yüksek hız ama uzağa menzili düşük bunun için çok performans için çok baz dikmek gerekiyor.Vodafone 2.4ghz modem gibi uzak menzili fazla ama performans düşüklüğü var kapsama için yeterli hız var, is görülsün performansta önemli değil gibisinden.

Biliyorum, hepsini full izlemişimdir.

En komiği Kerem Enginar ya, adam Vodafone hat ile Turkcell hatta kafa tuttu. Vodafone 20mbit, Turkcell 100+mbit verdi.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Şöyle şehirlerarası bir yolculuğa çıkarsan aslında TT diye bir operatör olmadığını görürsün.

Vodafone'u da iyi kötü severim ama ikisi Turkcell'in yarısı etmez. Lanet olasıca pahalı ama premium hizmet sunuyor.

Oldum olası söylerim. TT ve Vodafone tarife fiyatı olarak Turkcell'in yarı fiyatından fazla para istememesi lazım. Sırf merkezlerde çekiyor diye kafa kafaya fiyat istenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 18 Şubat 2022; 21:54:14 >
  • Hep yazıyorum, adamlar yurt dışı merkezli olduğu için TL kazancı hiçbir şey ifade etmiyor onlara. 136 TL'nin karşılığı bile 10 dolar. Bunun içinde devlete ödenen vergiler de var, onları saymıyorum bile. İnsanlar genellikle 40-50 TL'lik paketler kullanıyorlar. Dolara çevirmeye bile değmez.

Alıcı bulsalar, bugün satıp giderler. Türkiye pazarını gözden çıkardı adamlar. Gözden çıkardıkları için yatırım yapmıyorlar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 18 Şubat 2022; 23:12:40 >
  • Biliyorum o videoyu. Sadece Kapsama Alanı Olarak Değerlendirebilirmisiniz;Vodafone mu?Turk Telekommu 

20 Mbps ama paketi daha güzel. Sadece Kapsama Alanı Olarak Değerlendirebilirmisiniz;Vodafone mu?Turk Telekommu 

Turkcell ve Turk Telekom yani Türk firmalarından şaşılmamalı deneyimlerim bu şekilde. Biri varlık fonun oyuncağı, biri bankaların. Turkcell'den son zamanlarda hafif soğuma geldi, fiyatlarından içeriğinden. Turk Telekom'a da hafif bir ısınma oldu bende, şuanlık en bol içerik ve ucuzluk Turk Telekom'da. En iyisi Turkcell, Turk Telekom arası gidip gelmek, diğer firmalara itibar etmemek. Başımıza bela almamak.

Aynen, kerem bakmayalım dediği an patladım. 🤣😁

• Ben memnun olsam da bir süre sonra sıkılıyorum. 6 ay sonra falan başka operatöre geçme isteği doğuyor. Sadece Kapsama Alanı Olarak Değerlendirebilirmisiniz;Vodafone mu?Turk Telekommu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 18 Şubat 2022; 23:18:58 >
    O istek bende ayda bir oluyor hocam.

İlk hattım bimcell'idi, tuşlu telefonla kullanırdım.

1-Bimcell 2-Vodafone 3-Turkcell 4-Vodafone 5-TurkTelekom 6-Turkcell 7-Vodafone, sırada ki 8. TT olacak.

Bugüne kadar değiştirdiğim geçtiğim operatörler. Her ay bir operatöre geçerdim.

• Vodafone dan memnun değilmisin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.