Şimdi Ara

Sadece internete girmelik küçük ucuz laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci bir laptop iş yerinde ve bazen yanımda taşımak için istiyorum, kriterlerim çok açık net:
    1- Sadece Google Chrome ile internete girsin yeter, hızı falan önemli değil.
    2- Bataryası uzun dayansın
    3- Boyutları küçük olsun
    4- Fiyat 2000 civarı veya altı

Esas olarak iyi bir laptopum olduğu için bunu ikinci ufak, yanımda taşımalık olarak istiyorum. O yüzden google chrome dışında en ufak özellik umrumda değil gerçekten, office ve müzik bile çalıştırmasa olur. Sadece Chrome ile internet yeterli.

Bazı markaların sırf bu amaçla ürettiği küçük ucuz laptoplar var sanırım ama bilgim yok net.

Not: Türkiye'den veya 2-3 ay sonra İngiltere'den alabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 4 Temmuz 2017; 18:42:11 >

Orijinalden alıntı: ssariaydin

Aynı amaçla ben HP Stream X360 kullanıyorum, bataryası 8-10 saat gidiyor. Ayrıca dokunmatik, ses kalitesi çok iyi. Full HD filmlerde hiç takılma görmedim. Isınmıyor hiç.

Teşekkürler, bu bilgisayar hakikaten aklıma yattı, aradığım kriterlere çok uygun.
    Buna benzer olarak Lenovo Yoga 300 ile karşılaştım internette, fiyat da benzer, aralarında kıyaslama yaptınız mı daha önce, sizce hangisi?

Edit: Yabancı site incelemelerinde HP pil ömrü olarak çok daha iyi olarak bahsedilmiş ki bu benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 4 Temmuz 2017; 23:30:32 >
  • "Ultra Güç Tasarrufu Modu" özelliği bulunan tabletlere göz atabilirsiniz. Örneğin Samsung tabletlerde bu özellik mevcut, belli uygulamaları daha uzun sürede kullanmanızı sağlar. %100 pil yüzdesinde 12.5 gün maksimum bekleme süresi sunuyor. Kullanılabilen uygulamalar ise şunlar:

Chrome , S Planlayıcı (Takvim) , Saat , Google+ , Hesap makinesi , Not

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 5 Temmuz 2017; 11:8:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiperNet

"Ultra Güç Tasarrufu Modu" özelliği bulunan tabletlere göz atabilirsiniz. Örneğin Samsung tabletlerde bu özellik mevcut, belli uygulamaları daha uzun sürede kullanmanızı sağlar. %100 pil yüzdesinde 12.5 gün maksimum bekleme süresi sunuyor. Kullanılabilen uygulamalar ise şunlar:

Chrome , S Planlayıcı (Takvim) , Saat , Google+ , Hesap makinesi , Not

Teşekkürler ama tablet düşünmüyorum, laptoo gibi ve klavyeli olması şart. Çünkü yazı çok yazıyorum. Tablete klavye takmak falan belki çözüm ama uzun is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.