Beyler hazırkartlı gnctrkcll'ıyım. Yarın akıllı telefon alacagım normalde hattımı vodafone tasıcaktımda tasıma ıslemı uzun surdugu ıcın Turkcellde kalma kararı aldım sımdılık yola cıkıcam cunku cuma gunu sehır dısına gıdecegım.
25 tl ye 500dk+1 gb lık paket dısında bı paket var mı bu turkcellın sıtesı tam bır sacmalık. Ayrıyeten 1gb ve 2gb paketler sadece ınternet paketlerı ne kadar kullanan var mı sımdıden tesekkur ederım
WSniper10W
kullanıcısına yanıt
Avea en güzeli ve de ucuz ona geç çekmiyor falan diyorlar ama yalan ben 2 yıldır kulnıyorum hiç bir sıkıntım yok.
Upp. Ayda 4 gb 44,90 tl beyler ıyı mı sızce ? Bana 1 aylıgına lazım kurtarmalık yanı memlekete gıdıcem net met bısey yok anasını satım
bldoy
kullanıcısına yanıt
Hocam gecım gecmesınede kac gunde tasıncak o var cuma gece bana mutlaka ınternet lazım ama yarın tasısam cumaya yetısmez dıye dusunuyorum
WSniper10W
kullanıcısına yanıt
Aveanın kendi mağazalarına git ordan geçiş ini gerçekleştir diğer yerler kağıtları teslim edecek de hat açılcak da uzun sürüyor hem verirler hattı türkcell kapanınca onu takarsın .
bldoy
kullanıcısına yanıt
Yenı hat almıcam numaramı tasıcam avea nın kendı magazasından numarayı tasısam ne kadar surede acılır acaba
WSniper10W
kullanıcısına yanıt
Diğer yerlerden daha erken açılcağından eminim ama net bir zman veremem alırsın httını türkcell kapanınca takarsın o hattı aynı hat olcak taşıcan ben de onu diyorum