Şimdi Ara

Sadece CS:GO için sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki ekran ayarlarında oynuyorum, bu ayarlarda en az sabit 150 FPS (dust2, mirage vs. maplerde) verecek 2.000 liralık bir sistem önerir misiniz lütfen.

Ek olarak elimde PS3 var. Oyunlarla birlikte 600 TL'ye satabilirim diye düşünüyorum ama sırf GTA5 için almıştım. Yani 2.600 liralık bir sistem alsam GTA5 oynayabilir miyim? Ona göre satarım bütçemi genişletirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhtZB -- 18 Eylül 2015; 22:31:51 >

• İ5 4460
    Gigabayte h81m s2pv
    HD 6850
    Kingston 8gb ram
    WD 1tb hdd
    Thermal take v2 500w kasa
    :1800 küsür tl sinerjide

Bu benim sistemim gta 5 i normal high arası oynuyorum cs dede rahat ekran kartını deiştirebilirsin ama yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhtZB kullanıcısına yanıt
    2600 liralık sistem coşturur:)
  •  Sadece CS:GO için sistem tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 18 Eylül 2015; 22:40:23 >
  • Öncelikle CS:GO çok yüksek sistem isteyen bir oyun değil. Onu söyliyiyim bu aralar teknolojiyi cok takip etmiyorum tam bi öneri yapamıcam.
    GTX760 High ayarlarda GTA5 i rahat oynatır gibi geliyor,istersen bi taslak sistem hazırlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XLegendaryWarriorX -- 18 Eylül 2015; 23:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcalpha

Katılıyorum, uzun ömürlü bir sistem olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sistem çok güzel olmuş fakat AMD kartları cok uzun süre güncelliğini korumuyo tabi öyle bi derdin yoksa güzel sistem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ram i tek modül yapın, onun haricinde güzel

• Hangi monitör ile kullanacaksın?

• quote:

Bu sistem güzel, ekran kartı oyunlarda sorun çıkarmaz sana, ramleri corsair yapabilirsin. Masraftan kısman için mb'yi h81 -us olanlardan seçebilirsin oda işini görür.

• Gtx 760 ile Gta 5'i Ultra-high karışık oynuyorum fxaa 4x de. 2600 liralık o sistem senin işini görecektir. Sadece ramleri Kingston yerine Gskill tercih ederim ben o kadar
  • Şuan için elimdeki eski bir ekranı kullanacağım aldıktan sonraki ayda yeni bir ekran almayı düşünüyorum.

Sistem gerçekten güzel görünüyor fazla anlamasamda :D rica etsem birde 2.600 liraya monitör dahil birşey yapabilir misiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.