Şimdi Ara

Sadece C var D[epo] nasıl açabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C diski 100gb bunu yarı yarıya 2 ye ayırmak istiyorum pc yeni olduğu için, D diski yok deposuz kaldık Basit bir şekilde nasıl yapabilirim ?

• Denetim Masası\Yönetimsel Araçlar\Bilgisayar Yönetimi yolunu izleyip oradan Depolama\Disk Yönetimine girip C üzerine sağ tıklayıp Birimi Küçült diyerek C'yi kısa yoldan istediğiniz gibi küçültebilirsiniz. Daha sonra da oluşan birimden yeni bir birim oluşturarak iki adet [C ve D] disk elde edebilirsiniz. Bir sorunla karşılaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 2 Ekim 2008; 19:07:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

Denetim Masası\Yönetimsel Araçlar\Bilgisayar Yönetimi yolunu izleyip oradan Depolama\Disk Yönetimine girip C üzerine sağ tıklayıp Birimi Küçült diyerek C'yi kısa yoldan istediğiniz gibi küçültebilirsiniz. Daha sonra da oluşan birimden yeni bir birim oluşturarak iki adet [C ve D] disk elde edebilirsiniz. Bir sorunla karşılaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Bu yöntem sadece Windows Vista kullananlar için geçerli. Eğer Vista kullanıyor iseniz bu yöntemi uygulayın. Ama XP kullanıyorsanız Partition Magic programını tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

Denetim Masası\Yönetimsel Araçlar\Bilgisayar Yönetimi yolunu izleyip oradan Depolama\Disk Yönetimine girip C üzerine sağ tıklayıp Birimi Küçült diyerek C'yi kısa yoldan istediğiniz gibi küçültebilirsiniz. Daha sonra da oluşan birimden yeni bir birim oluşturarak iki adet [C ve D] disk elde edebilirsiniz. Bir sorunla karşılaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Bu yöntem sadece Windows Vista kullananlar için geçerli. Eğer Vista kullanıyor iseniz bu yöntemi uygulayın. Ama XP kullanıyorsanız Partition Magic programını tavsiye edebilirim.

Doğru ben vista kullandığım için direkt böyle birşey yazdım. XP'de de vardı sanki böyle birşey Ama XP kullanıyorsanız Partition Magic programını kullanabilirsiniz.

• Kesinlikle Partition Magic bence de. Eğer istiyorsan direkt fdisk de atabilirsin. XP'yi kurarken BIOS'tan bölebilirsin. Bilmiyorsan tabi hiç kurcalama Partition Magic faydalı bir program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.