Şimdi Ara

Sadece Büyük Düşünmek Yeterli Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mesela Bill Gates, v.b maskot olarak, insanları gaza getirmek amacıyla piyon gibi 2,3 kişiden bahsetmiyorum. Mesela oyunculuğunu çok beğendiğim Haluk Bilginer. Veya diğer oyuncular, sanatçılar. Bakıyorum da hepsi iyi bir eğitim almış. Öyle sıfırdan bir şeylere başlamak bana çok zor gibi geliyor. Ve bu insanların çoğu medyalarda v.b insanlara sempatik görünmek amacıyla bağışlar yapar. Bizzat çalıştığım için biliyorum, trilyon sahibi insanlar olduğu halde çok cimriler. Kenan İmirzalıoğlu falan diyeceğim, adamda tip var la.

Cem Yılmaz, komik adam.

İnsanlar rotasını çizerken kendi hayallerinin peşinden koşmalı sanırım.

Not: Haluk Bilginer son satırlarda anlattığım şeyler dışında, kendisini görmedim. Bir kaç kişiyi gördüm ünlü olarak hepsi çok cimri, soğuk tipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 16 Mayıs 2012; 0:08:45 >

• yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontario

yani

Ne bileyim işte, sıkıntılıyım. Para yok, dershane desteği olmadan okul bir yere kadar, çalışmam gerekiyor, bu yüzden okula falan zaman kalmıyor, hiç bir şey yapamıyorum. Sistem köle olmayı zorluyor insanları eğer paranız vs yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

yani

Ne bileyim işte, sıkıntılıyım. Para yok, dershane desteği olmadan okul bir yere kadar, çalışmam gerekiyor, bu yüzden okula falan zaman kalmıyor, hiç bir şey yapamıyorum. Sistem köle olmayı zorluyor insanları eğer paranız vs yoksa.

sıkma canını. zaman herşeyin ilacı. insanın ne olacağı hiç belli olmuyor. mevlananın sevdiğim bir söz vardır. gerçekten çok doğru

Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçektenn olmaması gerektiği için olmuyodur...

• quote:

quote:

yani

Kacinci siniftasin?

Bu arada senin cok tutarsiz konularini gordum. Bi keresinde annem oldu diye konu acmistin, bir keresinde babam annemi dovuyor mu terkettimi diye bi konu acmistin, fakirim diye 3-5 konu acmistin. Necisin sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D&R'da acunu görmüştüm. Ben bakınca rahatsız oldu. Çok itici bi tipti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Bach

quote:

quote:

yani

Kacinci siniftasin?

Bu arada senin cok tutarsiz konularini gordum. Bi keresinde annem oldu diye konu acmistin, bir keresinde babam annemi dovuyor mu terkettimi diye bi konu acmistin, fakirim diye 3-5 konu acmistin. Necisin sen?

Dediklerini yanlış hatırlıyorsun. Annem öldü diye açmadım, Allah korusun Allah başımdan eksik etmesin. Sadece borçlar canımı sıktığı için isyan ettim, hâlâ canımı sıkıyor. Evet ama haklısın, tutarsızım. Canımı sıkıyor borçlar. Okul yerine çalışmak zorundayım, borçları ödemek zorundayım! Evet ailevi konular oldu ama büyüdüğümde dediğim gibi biraz param olsa hepsi umrumda olmayacak!

Sınıf yok hocam, açıköğretim lise okuyorum.

Bak şimdi son sınıfta sayılırım ama, bu Temmuz'da okulun bitmesi gerekiyordu, geçemedim dersleri çalışamadığım için. Yorgun argın işten geliyorum, zaman kalmıyor. PM atarsan konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 16 Mayıs 2012; 0:23:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet..

Mesela Bill Gates, v.b maskot olarak, insanları gaza getirmek amacıyla piyon gibi 2,3 kişiden bahsetmiyorum. Mesela oyunculuğunu çok beğendiğim Haluk Bilginer. Veya diğer oyuncular, sanatçılar. Bakıyorum da hepsi iyi bir eğitim almış. Öyle sıfırdan bir şeylere başlamak bana çok zor gibi geliyor. Ve bu insanların çoğu medyalarda v.b insanlara sempatik görünmek amacıyla bağışlar yapar. Bizzat çalıştığım için biliyorum, trilyon sahibi insanlar olduğu halde çok cimriler. Kenan İmirzalıoğlu falan diyeceğim, adamda tip var la.

Cem Yılmaz, komik adam.

Not: Haluk Bilginer son satırlarda anlattığım şeyler dışında, kendisini görmedim. Bir kaç kişiyi gördüm ünlü olarak hepsi çok cimri, soğuk tipler.

Bir iş bul. İşe git. Evlen. Çocuk yap.
    Modayı takip et. Normal davran.
    Kaldırımdan yürü. Televizyon izle.
    Kurallara uy. Yaşlılığın için yatırım yap.

dediklerimi tekrar et:
    " Ben özgürüm "

Özgür mü diyorsun kendine ?
    Sana hükmeden düşünceni duymak isterim,
    bir boyunduruktan kaçıp kurtulduğunu değil....

• quote:

Orijinalden alıntı: heytaxi

quote:

Evet..

Cem Yılmaz, komik adam.

Bir iş bul. İşe git. Evlen. Çocuk yap.
    Modayı takip et. Normal davran.
    Kaldırımdan yürü. Televizyon izle.
    Kurallara uy. Yaşlılığın için yatırım yap.

dediklerimi tekrar et:
    " Ben özgürüm "

Özgür mü diyorsun kendine ?
    Sana hükmeden düşünceni duymak isterim,
    bir boyunduruktan kaçıp kurtulduğunu değil....

Bisiklet aldım, dolaşıyorum, stres atıyorum. Memurluk vs bana sıradan işler sıkıcı geliyor, bunalıyorum. Araştırma v.b şeylere ilgim var, biraz param olsa neler keşfederim. Bildiğim yerler var.

Siyasi bir tanıdığımızın olması gerek veya ensesi kalın biri. Yoksa sanırım bir yere varılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 16 Mayıs 2012; 0:31:33 >

• Mesela şarkılara bakın, televizyon dizilerine bakın. İnsanları saflaştırıyor, aptallaştırıyorlar. Piyon olarak yeni yetme şarkıcıları kullanıyorlar. Mesela onlar sayesinde bir çok ürün satıyorlar moda adı altında.
  • Yukarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.