Şimdi Ara

Sadece birazcık Akıl ve Fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle sizlerin yardımına ihtiyacım olduğunu belirtirim. Ne olursunuz yardım edin.
    ilk önce olayı bir özet geçeyim 1 senelik arkadaşım xxx , sevgilim yyy'i sevdiğini düşünüyorum. ve bunu nasıl kanıtlıcam yalvarırım yardımcı olun .

1 senelik tanışmışlığım var aynı sınıftayız arkdaşım denmez. çok gıcık zengin kendini beğenmiş birşey.
    Çocuk beni kıskanıyor o kesin birşey. Kız arkadaşımla çıkardır beri onla konuşuyor falan. kız arkadaşımla küsüyordum yanımda kal diyordum gidiyordu birşey sorcam bahanesiyle kız arkadaşımla konuşuyordu . sonra kız arkadaşım yyyy bu dönem kendisine baktığını ve ben olmadığım zaman konuşmak istediğini söyledi Konuşmak derken yanına gelip birşey sorması falan. Bunu sadece kız arkadaşım söylemiyor sınıfın bütün kızları falan. ilk önce xxx'le aramı bozmak istediklerini düşündüm sonrada bu xxx'in bana gelip ayrılya demesiyle kafama dank etti bu çocuk birşey hissediyor diye.

Tabi bende kesin sonuç olmayınca birşey yapamıyorum.

Ben bu çocuğu suç üstü nasıl yakalıcam lütfen yardımcı olunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApesheOsiS -- 7 Şubat 2012; 20:41:09 >

• ''lütven''den tiksinmemle birlikte cevap vermeden edemeyeceğim. Hiç bir şey yapma. Yaparsan kız arkadaşının senden soğuma ihtimali var. Bırak seven sevsin. Bir kızı on kişi sever bir kişi alır. O bir kişi olmanın egosuyla tatmin et kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocazahir

''lütven''den tiksinmemle birlikte cevap vermeden edemeyeceğim. Hiç bir şey yapma. Yaparsan kız arkadaşının senden soğuma ihtimali var. Bırak seven sevsin. Bir kızı on kişi sever bir kişi alır. O bir kişi olmanın egosuyla tatmin et kendini

Teşekkür ederim kusura bakma biraz düşününce sinir oluyor insan. ya başka biri olsa hadi neyse bu çocuk 1 sene yanımda dolaştı o beni bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApesheOsiS -- 7 Şubat 2012; 20:41:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.