< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 25 Eylül 2025; 0:41:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sadece arkadaş mıyız yoksa flörtleşiyor muyuz yardımcı olabilir misiniz ?
-
-
2 gün mesafeli davran. İlk mesajı atan olma. Iltifat etme. Araya buyuk boşluklar koy. Yoklugun farkedilsin yani. Sorarsa mantıklı sebepler bul. İnandırıcı ol. Hastalık vb.
3. Günün sabahında eğer hala ilk yazan o olursa (ki ben, sen yazmadan hiç yazmayacağına eminim, ilgisi digerlerine kayacak.) flört ettiği çok erkek olmadığına ikna olabilirsin. Bak teksin demiyorum. Az erkekten birisin. Gerisi sana kalmış. Başarılar.
Bu arada kadınların çoğu her zaman flört eder. İşine gelmediği anda seni öyle görmüyorum olur adı. Ama o hep flörttür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 25 Eylül 2025; 0:51:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana sürekli yazan kenisi 2. Hafta oldu durmadan bir şey sorar ve yazar kendisinden aldığı ürünlerden bahseder durur. Sabahları arada günaydın yazar ben hiç yazmadım ona ilk mesajı attığımı hatırlamıyorum bile. Varsayalım dediklerini yaptım 3. Gün yine ilk mesaj atacağını tahmin ediyorum buda az erkek ile konuştuğunu öğrenmiş oldum. Ondan sonra ne yapabilirim ki. Buluşmak için diretmem mi gerekiyor bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben senin başlatan taraf olduğunu düşünerek yorumladım. Açıkçası tam tersi olması hep onun tarafından yazılması vs. Olması ama görüşmeye yanasmamasi hiç hayra alamet değil. Telefonda sesli konuşma geçmiyor mu aranızda?
Senin hikayeni dinleyince aklıma ne geldi biliyor musun? Çok benzer bir şeyi yaşadım bizzat. Instadan tanıştığım bir kız vardı, sabah günaydınlar ile başlar akşam iyi geceler ile hatta telefonda konuşurken uyuma ile biten günlerimiz oluyordu ve aynı sendeki gibi o yazardı genellikle, anlatırdı. Benzer şeyler. Gününü aldığını ettiğini falan filan. Romantik şakalar vs vs.
Amaaaaa, aynı o da görüşme kısmına bir türlü yanasmazdi. Ben teklif ederdim isim var derdi, ben de çok dolu bir donemdeydim. Uygun an nadiren buluyordum ama ona denk getiremiyordum. Buluşma.tekliflerim.hep havada kalıyordu. Sonra bir gün bir kız arkadaşımla bulusucam demişti, sonra beni aramış arkadaşım beni ekti buluşmak ister misin demişti. Ben de hayır müsait değilim demiştim. (Büyük ihtimal kız arkadaşı degildi bunu sonra ilerde yazdıklarımı okuyunca anlayacaksın sende)
Neyse resmen 2,3 ay geçti ama biz hiç bulusmuyoruz. Öyle böyle derken sonunda buluştuk. Hiç de umduğum gibi geçmemişti. Hani insan bu kadar ertelenmeye mantikli bir şey bekliyor, insani olarak belki çekingen utangaç falandır diye düşünüyorsun. Ama buluştuğunda gördüğün kız sosyal hatta fazla sosyal kendini belli ediyor.
E o halde neden buluşma işini bu kadar erteledi amaç neydi. Amaç şuydu listede başkaları da vardı. Ve kendince bir sıraya bile koymuştu.
1 numara ile görüş olursa diğerlerini ele. Olmadı mı 2ye geç. Tekrar aynı mantık 3e geç. Sen burada belki 2 belki 3 sırasın ama bilmiyorsun ve hatta yoğun konuşma ve mesajlaşma yaşadığın için, hangi ara nasıl be diyorsun ama oluyor işte.
Kendimden devam edeyim, görüştük ayrıldık ama resmen aramızdaki o büyü bozuldu. Bunu hissettim. Sonra kız soğuk yapmaya başladı. Araya mesafe koymaya başladı. Hatta iliskilerden cok yorgunum buraz kendimle kalmak istiyirum falan demeye basladi.O sen şakrak her gün yazan kız artık yoktu. Bu sefer is biraz inada bindi kurcalamaya başladım.
Sıkıştırarak, itham ederek vs. Üzerine gittim. Sonra ne oldu dersin hikayesine bir çocukla elele foto atti. Boy boy günlerce attı. Hicbir şey demedim. Ne yazdım ne engelledim. Anladım çünkü benden kurtulmak için yapıyor. İçinde kaşar türleri hakkında bilgiler olan bir sms attım ona ve sonra engelledim.
Üzerinden 1 hafta geçti o yeni aşkı da yok oldu. Fotolar silindi. Ama asıl olaya şimdi geliyoruz, bunun da uzerinden zaman gecti 1,2 ay kadar ve tesadüfen doğum günümde kızı başka bir adamla.evlenirken gördüm. Hahahha
Düşün ben, çakma sevgili ve kocası. Belki benden öncesi ve sonrasında başka konuştukları da vardı. Hangi ara kimle ne konuşuyor nasıl yetişiyor akıl alır gibi değildi.
Peki kocaya nooldu dersin 6 7 ay sonra da ondan boşandı. Şimdi diyebilirsin kızı takip mi ediyorsun nerden biliyorsun diye. Çünkü hem çakma sevgilisi hem kocası bizim sektördeki bildiğimiz kişilerden. İster istemez görüyorsun duyuyorsun.
Şimdi sana geri dönelim, sana her şeyini anlatıyor yazıyor ama görüşmeye yanaşmıyor demiştin değil mi?..... Buyur buradan yak.
Vaktine, sözüne, emeğine, duygularına değer veriyorsan, sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsan, mutlaka yuzyuze gel. Miladiniz o an çünkü. Değer mi değmez mi? Tek erkek misin ya da bundan sonra tek erkek mi olacaksın. Çoğu şeyi o ilk buluşma belirleyecek. Elbette aynı anda 2, hatta 3 erkekle yuzyuze görüşen ve hatta mervelerdeyim diyip kenanlarda maçta olanlar da var, Allah onlarla karşılaştırmasın erkekleri.ellerinde oyuncak etmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 25 Eylül 2025; 2:11:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yormasin gittigi yere kadar gider
Inceldigi yerden kopar
Buyuyunce anlarsjn dediklerimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vallahi anlattıkların tam derslik olmuş. Demek ki sürekli yazışmak tek başına bir şey ifade etmiyor, niyet buluşmaya yanaşınca ortaya çıkıyor. Senin yaşadıkların ders olabilir bana çünkü benim de kafamı kurcalayan şey tam da bu: Neden bu kadar yazıp da görüşme olmuyor ? Belki gerçekten niyeti başka, belki de çekingenlik maskesi altında vakit geçirmelik bir durum var. Senin hikâyeni okuyunca kendim biraz daha dikkatli olmam gerekiyor
Valla kendimden söyliyeyim, biriyle tanıştım aynı mahalleden, 2 hafta instadan ilerledik, umut verdi. Kafeye gidelim dedim, işlerim var diyip erteledi, edirneye gideceğini söyledi, gittigi gün başka çocukla çıkmaya başladı, bende bekliyorum 2 hafta sonra gelecek diye, mesaj atıyoruk 20 saatde bir bakıyordu, pazartesi gelecek zannediyordum, pazar akşamı çocukla beraber yürürken gördüm, film sahnesi gibiydi, ertesi gün mesaj erkenden geldik, kusura bakma başkasıyla çıkıyorum ayağına siktir etti beni
_____________________________ -
Yeterince büyüğüm
Ah be... İnsani duygular yaşayınca sevilmek ve sevmek istiyoruz. Doğru dürüst biri çıksa, verdiği ilgiyi 100 kat geri vereceğiz ama biz mi başaramıyoruz onlar mı istemiyorlar anlamadım.
Hocam bazi kızlar fazla cıvık oluyor ve herkese yapiyor bunu. Sana özel olmuyor genelde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyle bir zamandayız ki, en ucuz şey insan oldu. Çok kolay ulaşılabilir bir mal olduk hepimiz. Sosyal medya denen illet kimse kusura bakmasın cidden illet. Şer yuvası. Anasından babasından değer görmemiş, kendini geliştirmemis, travmali kadınların dijital masturbatoru. Boyle konuşuyoruz diyince adımız kadın düşmanı diye çıkacak ama. Kadınların kendi söylüyor zaten bunları, erkek olarak bizim dememize dahi Gerek yok. Duygusal manipülasyonlar yok efendim lavbambink, gostink, geslaytinkler havada uçuşuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dostum sana yemin ederim, 24 yaşındayım. Okul,aile,iş hayatında hiç sevilmedim, hep hor görüldüm, bu kız arabasıyla sürekli fabrika önünden geçiyor, bende nasıl cesaret ettiysem selam verdim, plakadan buldum instasını, öyle 1-2 cümle konuştum, sonra ben buna bir aksam bir seyler yazdım, çok iyi hatırlıyorum 20 saat sonra bildirim geldi kızdan, morali bozukmuş cevap veremedim vs. Sonra aşkımlı, koynunda yatarım, çocuklarımız olur gibi laflar yazmaya başladı. Bende salak gibi 24 sene sonra kendi kendime dedim, her halde dönüm noktası burası dedim, müsait oldugumda gece 1-2'lere kadar konuşuyorduk, bir gün mesaj attım boş isen kafeye gidelim, çay felan içeriz bana yazdı, cok işlerim var tatile gidicez ailemde tamam sonra yaparız dedim, tamam dedi. Tatile gideceği gün sabah 7'de mesaj attı günaydın, uyandım hazırlık yapıp çıkıcaz diye, 2 saatlik yolu, 6 saat'de gittiler, mesaj atıyorum cevap yok. Sonra akşam yazdı, internetim az, fazla giremiyorum diye, bunada eyvallah dedim. Ertesi gün aşkla ilgili bir şey yazmış, dedim ben varım senle aşka. Bana yazdığı sen bana karşı niyeti bozuyorsun dedi, ben afalladım bir şey yazmadım. Sonra story paylaşmış, iki baş harf aralarında kalp. Kız hâla bana aşkımlı cicimli konuşuyor. Pazartesi geleceğini biliyorum, pazar akşamıda işe gittim saat 8 gibi, kafamı sağa çevirdim, kız, yanında konuştugu çocuk bir yere gidiyorlar, ben inanmadım dışarı fırladım arkalarındam bakabildim sadece. Sonra biladeri aradım, çıkın arabasına bakın gelmişmi diye, evet dedi gelmiş. Pazartesi mesaj atıyor, geldik diye. Sonra ben buna açılayım dedim, kusura bakma, ben sana umut vermedim, özür dilencek bir şey yok, arkadaş kalalım, sen temiz saf birisisin dedi. Takipden çıkardım, tekrar takip etmeye başladı. [B]ve asıl olay ne biliyormusunuz, çocuk suriyeli, kız türk diye biliyor bende sesimi çıkartmadım umarım büyük ders alır.[/B]]
Kafandan ilişki fikrini çıkar amacın kızla hoş vakit geçirmek olsun
Buluşmaya bakarız ederiz öyle böyle diyorsa minimum 1 hafta salla sonra tekrar yokla gene buluşmaya yanaşmıyor nextle yoluna bak.
Sen bi güne buluşalım dedi bugün olmaz ama farklı bir gün olur derse tamamdır haberleşiriz de yine 1 hafta iletişimi kes sonra tekrar yokla.
Gün içinde kızla mesajlaşma kızlar işsiz güçsüz adamı sevmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı