Şimdi Ara

sadece 30 snyenizi ayırıp bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bnm boyum 1,80-1,82 gibi bişi kiloda 90(biras kalıplıım :P)3,05 i cekebiliyorm normalmi sizce birde ip atlamak ters mekik falan zıplamamı gelistirimi

    birse su sorum oluck okuduuma göre tek ve cift ayak zıplama farkları varmıs ince bilekliler tek ayagı ii zıplar kalınlarsa cift ayagını kullnıp ii zıplar die bi acıklık getirirmisnz :S



  • Sen kalıplı görmemişsin 1.65 boy 92 kilo arkadaşım var :) Kalıp dediğinde öyle olur ama adamın hiç göbeğe gitmemiş bacak kol falan gitmiş dengeli olmuş göbeğe gitse kimbilir:D birde basket oynuyor bu halde gayet iyi hatta takımda.
  • Yaşını da söylersen daha iyi olur.

    O boyla 305'i çekmek için sıçramaya bile gerek yok.Boyun uzun demiyorum.Sadece 305'i çekmek için sıçramaya bile gerek yoktur.


    Tek ayak ve çift ayak arasındaki farkı da anlatayım sana ;

    Tek ayak ve çift ayak arasında esneme farkı vardır.Tek ayak insanlar daha fazla sıçrar.Ama tabi bazı istisnalar oluyor.Buna en büyük örnek ise Jason Richardson'dur.

    İnce ve kalın bacak arasındaki farka da gelirsek ;

    Kalın bacak sıçramada hiç bir zaman avantaj değildir.Aksine dezavantajdır.İnce bacaklılar daha çok sıçrar.Buna en büyük örnekler ise Kadour Ziani ve Micheal Wilson'dur.

    Zaten en iyi sıçrayanlara bakıcak olursak hepsinin bacakları incedir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.