Şimdi Ara

Saçta Kepeklenme ve Dökülme Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Saçımda bir süredir kepeklenme ve dökülme oluyor. Öyle ki saçımı karıştırınca bildiğiniz kar yağar gibi kepek dökülüyor. Bir süre önce saç diplerime baktırmak için saç uzmanı tarzı bir yere gittim. Bana önerdiği şampuan ne kepeğe ne dökülmeye etki etti. Bu konu üzerine 2 sorum var.

1) Sizin benzer sorundan muzdarip olup denediğiniz ve faydasını gördüğünüz bir şampuan var mı?

2) Saçımı usturayla kazıtma riskini alsam kepeğe nasıl bir etki eder?

Şampuan harici önerdiğiniz krem vs. varsa bu da olabilir. Ektirilen saçların çok komik durduğunu düşündüğümden kendi saçımı geç olmadan korumak ve düzene sokmak istiyorum.

NOT: Ailede kel yok. Genelde yanlar hafif açık (benim şu anki halim gibi) ama tepe dökülmemiş bir saç tipi var.

• Usturayla kazıttım hiçbir sonuç alamadım. Cildiyeye gittim tonla ilaç verdiler ilk hafta belirtiler azaldı sonra yine devam etti. Marketlerdeki kepekle ilgili çoğu şampuanı kullandım yine düzelmedi saçım.

En son cildiyeye gittiğimde yağlı egzama var dedi. Biraz araştırınca da çözümü yokmuş. Bazi ilaçlar sadece belirtileri azaltıyormuş o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanılan şampuanların bunda çok etkisi var. mesela ben clear veya head and shoulders kullandığımda hiçbir sıkıntı olmuyordu ama şampuan değiştirdim ve hemen kepek olmaya başladı dediğin gibi. bir de clear veya head and shoulders kullanamyı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

kullanılan şampuanların bunda çok etkisi var. mesela ben clear veya head and shoulders kullandığımda hiçbir sıkıntı olmuyordu ama şampuan değiştirdim ve hemen kepek olmaya başladı dediğin gibi. bir de clear veya head and shoulders kullanamyı dene
    yalnız 1 kere kullanma kullanırsan da, düzenli şekilde kullan.
  • aydinayhan gelir birazdan kafana sarımsak sür diyerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen TRT de pazar günleri sabah sunulan prof. ibrahim saraçoğlu ile beraber sunan sunucu diyordu kepek vardı bıttım sabunu kullandım geçti diyordu. Hakiki bıttım sabunu bulup kullanmak lazım bende de kepek ve dökülme var
  • Seboreik dermatit .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Saç ve Dökülme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.