ya oynayan arkadaşlara bir şey soracağım: benim karakter Dragon Mage ve oyunda devasa bir ejderha çıkardım..bu normalde benim için savaşması gerekirken bu kırdı kafayı ve bana saldırmaya başladı..bu arızalı ejderden kurtulmak yada onu öldürmek mümkün değil gibi göründü bana..bu neden böyle oluyor acaba? yanlışlıkmı var yoksa benmi bir yanlışlık yapıyorum?
Yaptığın bir görevle alakalı bir şey olabilir. Dragon Mage karakteri ejderhaya dönüşebiliyor, gökten alev atması için ejderha çağırabiliyor ama yanında savaşması için ejderha çağıramıyor. Muhtemelen bir görev sonucu o sana saldırmıştır.
dragon mage dönüşüyor o ayrı..ben onu demiyorum..baya büyük,yürüyen bir yaratık var..hatta o çıktığında solo alttaki simgede zaman sayacı işliyor..ve beni 6-7 kere öldürdü bu yaratık , ama her dirilişimde hala oradaydı..kabusum oldu
İsmi cismi yok mu bu yaratığın? Sen ismini yaz ben internette bir araştırayım mevzuyu.
quote:
Orijinalden alıntı: Gokyabgu
İsmi cismi yok mu bu yaratığın? Sen ismini yaz ben internette bir araştırayım mevzuyu.
birde multiyi araştırsan oynardık beraber.
quote:
Orijinalden alıntı: frodo1one
ya oynayan arkadaşlara bir şey soracağım: benim karakter Dragon Mage ve oyunda devasa bir ejderha çıkardım..bu normalde benim için savaşması gerekirken bu kırdı kafayı ve bana saldırmaya başladı..bu arızalı ejderden kurtulmak yada onu öldürmek mümkün değil gibi göründü bana..bu neden böyle oluyor acaba? yanlışlıkmı var yoksa benmi bir yanlışlık yapıyorum?
Sen kötülüğü seçmişsin O çağırdığın yaratık senin emrine falan girmiyor. Sadece sen yaratığı çağırıyorsun. Belli bir süre sonra etrafında kim varsa dalıyor O yüzden ortaya sal ve kaybol
anlaşılan oyunu sevmissiniz bende en yakın zamanda elime geçirmeyi dusunuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx
quote:
Sen kötülüğü seçmişsin O çağırdığın yaratık senin emrine falan girmiyor. Sadece sen yaratığı çağırıyorsun. Belli bir süre sonra etrafında kim varsa dalıyor O yüzden ortaya sal ve kaybol
puahhh..ne zaman seçmişiz ya kötülüğü..sanırım oyun başında ..hatırladım şimdi tamam..zorluk seviyesi seçerken orada bir başka seçenekte vardı.. sana birşey sorabilirmiyim : 22 levelim ve combolara 2 tane büyü koyabiliyorum ama 4 tane slot var..ilerde mi doldurabiliyoruz oraları yoksa bir özellikmi açmam gerekiyor ?
ve birde dragon mage ile level atladığımda sence hangi skillere ağırlık vermeliyim ?
quote:
quote:
quote:
puahhh..ne zaman seçmişiz ya kötülüğü..sanırım oyun başında ..hatırladım şimdi tamam..zorluk seviyesi seçerken orada bir başka seçenekte vardı.. sana birşey sorabilirmiyim : 22 levelim ve combolara 2 tane büyü koyabiliyorum ama 4 tane slot var..ilerde mi doldurabiliyoruz oraları yoksa bir özellikmi açmam gerekiyor ?
ve birde dragon mage ile level atladığımda sence hangi skillere ağırlık vermeliyim ?
Karakter yapılandırmaları için Sacred 2'nin forumlarına bakabilirsin. Orada hertür yapılandırma mevcut. Bu arada kombinasyon olayında 4 slotu da kullanabilmen için yeteneğe 75 puan vermen gerekiyor
tamam teşekkür ederim..oyun güzel ya..günde 2-3 saat oynuyorum..tüm haritayı açmaya çalışıyorum..zevkli oluyor.
ille bana tekrar aldırcaksınz olm bu oyunu dimi
2 sorum olacak :
1. Skill , Stat dağılımı yapmadım hiç . Dragon mageyim resimdeki gibi . Nasıl bir dağılım yapabilirim ??
2. Bu canavar bana dalıyor Neden ?
quote:
Orijinalden alıntı: shadowz61
2 sorum olacak :
1. Skill , Stat dağılımı yapmadım hiç . Dragon mageyim resimdeki gibi . Nasıl bir dağılım yapabilirim ??
ya ben skill dağılımlarını kafama göre yaptım,bende dragon mage aldım..2.soruna cvp olarak aynı saldırgan arkadaş benim başımda da var..oyunun en başında ayarlarda kötüyü seçmişsin sende benim gibi..önceki mesajlarda bir arkadaş o yaratığı ortaya sal kaç demişti
Genelde bosslarda etkili oluyor. Bosslarda çıkartıp saldırması için süre geçmesini bekleyin. Biraz uzaklaşın. BOSS ile kapışırken gelin arada 2-3 tane de siz vurun Ama dikkat edin. Arada bi atağı size çevirebiliyor
quote:
Genelde bosslarda etkili oluyor. Bosslarda çıkartıp saldırması için süre geçmesini bekleyin. Biraz uzaklaşın. BOSS ile kapışırken gelin arada 2-3 tane de siz vurun Ama dikkat edin. Arada bi atağı size çevirebiliyor
Arada bir mi? ya bu sarhoş yada beni sevmedi hiç..ne zaman çıkarsam boss moss hikaye direk bana dalıyor..hatta bossla birbirlerine dokunmuyolara aynı anda ikisi bir olup bana saldırıyorlar..zannedersin onu ben değil boss çıkardı
quote:
2 sorum olacak :
Büyü kullanımına ağırlık ver. En etkili büyüler Dragon bersek ve dragon form un içinde olduğu pembe liste olduğu için en fazla puanıda buraya ver. ikinci olarak savunmanı kuvvetlendiren sarı kutuların olduğu listeye ağırlık ver. Nasıl denir? teçhizatların içinse "spell lore" a ve "armor lore" yüklen. Atrb. içinse yakın dövüşlerde çok çabuk enerjin gittiği için stamina ve vitality ye önem ver. ilerledikçe uzaktan atışlarının isabetli olması için dexteryi arttır.
Online 0 dan başlayıp takılacak varsa oyunu bilen tekrar alıp kurucam akşam oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: FirstKiss
Online 0 dan başlayıp takılacak varsa oyunu bilen tekrar alıp kurucam akşam oyunu
online oynamak için orjinalmi olması gerekiyor oyunun? hamachiden falan oynanabiliyor mu acaba?
Hardcore'da başlamışım yav . Öldü karakter gitti 9 level Olsun bu sefer Light'ı seçerimde
Benim için savaşır
Arkadaşlar oyunu aldım tekradan online baştan başlayarak oynamak isteyen varsa bana ulaşsın.
quote:
Hardcore'da başlamışım yav . Öldü karakter gitti 9 level Olsun bu sefer Light'ı seçerimde
Benim için savaşır
Bi kere bende kaybetmiştim ... LvL 40 küsür birşeydi
quote:
quote:
Benim için savaşır
Bi kere bende kaybetmiştim ... LvL 40 küsür birşeydi