Şimdi Ara

Saçmalama Konusu (Saçmacı Kim Olacak?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yıl 1950 ben bide John Kennedy (ben ona kenny diyorum) yolda yürüyoruz. Yerde 100 euro gördük. Ben tenezzül etmedim ama ne görüyüm kenny çoktan yere kapaklanmış kısa günün karı diye cukkaya attı 100 euro yu.

    Dedim al bu 100 euroda benden, git elbiseni kuru temizlemeye ver... Sözde başkan olcak
  • Kuzey kutbuna gidip amuda kalkarsan dünyayı taşımış olursun.
  • #Geçen gün kalemi çaldırdım, meşgul çalıyodu ki tekrar çaldırdım ama çok şükür kuşatmayla geri almayı başarabilecektik ki, kalemin yanındaki -kimilerinin silgi diyişini anlayamasamda- silgeçin camın ortasında takılı kaldığını buna rağmen silgeçin su püskürtme deliklerinin aslında arabanın kabutunda saklı bir hazinenin içindeki barajda bulunan karetta karetta kaplumbağalarının kabuk sayısı kadar deliğe değil çukura sahip olduğu gerçeğini öğrendiğim andaki şaşkınlığımın silgeçi camın ortasında gördüğüm anla hiç bir alakası olmadığını fark etmeme neden olan bu beyinimi aslında inen değil çıkan bir beyçıkım olduğu gerçeği ile az önce fark ettiğin ünlü düşmesi gerektirip de düşürmeyen ünlünün ayağının takılmasıyla magazin sayfalarını süsleme durumunda oluşan talihsizliği powerbal lottery deki şansla karşılaştırmaya çalışıpda bir türlü karşı karşıya gelmemeleri üzerine face to face gerçekleşemediğinden apple'ın FaceTime'ı çıkarmaya zorlanışı bana zorluklarla overclock ile 4.0Ghz e yükseltegeyip 1 iyon borçlu olduğum X elementini hatırlatmasıyla kalmadı, bir sonsuz saçmalamanın da -her ne kadar işim olduğundan burda kesecek olsamda- kapılarını araladı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runaway  -- 10 Nisan 2011; 19:01:42 >




  • geçen gün tren istasyonundan 6 ay taksitle buzdalabı aldım.Fiyatı 12 ye böldüler.9 ay boyunca buzdolabı taksidi ödeyeceğim.Antalya yollarında boş boş yüyürken köşeyi bir döndüm karşımda Özgürlük Anıtı.En üst katına çıktım son katta sadece gözleme yapan kadınlar vardı.Karnımda açtı bir biftek yiyip beş çay pulu vererek ödedim parasını ve daha sonra çıktım ordan.Özgürlük anıtının yanındaki internet cafeye gidip mayın tarlası açtım ama gözlük taktıramadım internetten mayın tarlası cracki indirdim.Hilelide olsa gözlük taktırdım,mutluyum.
    Neden mi çünkü eşşeğin ..nden dolayı.
  •  Saçmalama Konusu (Saçmacı Kim Olacak?)




    Önemli Not: Herkes 1 cümle ile saçmalıcak demiş. Bende bir cümle ile saçmaladım 2. saçmalamam resimle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JessieJ -- 10 Nisan 2011; 18:02:53 >
  • demin adamdan 1 kilo domates aldim adam 1kilodan fazla tartti bende fazla ödemem dedim adam bana dediki fazlalik benden, bende " heeeee " dedim
  • Gırdın gırdın bana birşey olmaz aynştan
  • up(yukarı bak)
  • Ağaçlar çicek açmış
    Ellerimde poğaça
    Madem yüzme bilmiyordun
    Niye çıktın ağaca
  • arka bahçedeki kestane ağacının altında anlamsızca mitoz bölünmeye çalışan panda dnasını yanlış eşlemesi sonucunda küçük bir su aygırına döndü, yetkililer büyüyemeyip hayatı boyunca bir hamam böceği boyutlarında kalacak olan ex pandayı uyutma kararı aldı. bunun üzerine hırs yapan hayvancık bir gecede yeteneklerini geliştirdi ve bir hemstıra dönüştü, yetkililer ex pandayı son haliyle sabitleyip bir
    pet shopa sattı.!!!.!!!?.
  • maç 1/2 bittiğinde asit yağmurunda peynir yağıyor, yoğurt olduk
  • My name is çikita muz and i use muz for women in my shower
  • Osurmadan su içen bizdendir.
  • Deveye sormuşlar ne var lan demiş.
  • bak kardeşim;

    Ben Kuzey Kore'de yaşayan bir çiftçiyim. Adım Ming Huo. Belki biliyorsundur komünist rejim burda halkın dış dünyayla bağlantı kurmasını, interneti, yabancı televizyonları yasaklamış durumda. inanır mısın, Dünya Kupası'nda yenildiğimiz maçları bile 2 gün sonra izledik milletçe.

    Ancak ülkemin Güney Kore'ye yaptığı son nükleer füze saldırısı sonrasında garip bir şeyler oldu ve oğluma yılbaşında Amerika'dan kaçak getirttiğim iPhone ile şu an internete bağlanabiliyoruz. Ama her internete girdiğimizde acaba gizli polis peşimizde midir, farkedip bizi içeri atarlar mı diye büyük korku yaşıyoruz. Ama inanır mısın, bu siteyi buldum ve artık gizli polis falan umrumda olmamaya başladı. Muson Yağmurları yüzünden telef olan pamuk tarlamı bile unutuyorum bu siteye girince, inanılmaz deşarj oluyorum. Ama kardeşim, bir haftadır bu huzurum da kalmadı, kardeşim diyorum çünkü Kuzey Kore'de biz herkese kardeşim diye hitap ederiz.

    Kardeşim uzun süredir seni takip ediyorum, açtığın bu fantazi başlıkların beni delirtiyor, geceleri uyuyamıyorum, çocuklarıma şiddet uyguluyorum senin yüzünden. Senin açtığın başlıklar ve verdiğin titreten capsleri düşünmekten belimi doğrultamaz oldum, kocalık görevimi yerine getiremediğim için karım Güney Kore'deki akrabalarının yanına kaçtı. Şimdi kardeşim bu başlığına, Kore'den Türkiye'ye giden bir yük gemisinin gizli bölmesinden yazıyorum. Evimi barkımı sattım, 50.000 Kuzey Kore Wonu'nu birleştirdim ve bu ülkeden kaçmanın bir yolunu buldum. Kuzey Kore polis teşkilatında internet biriminde çalışan amca oğlum sayesinde IP'ni ve adresini tespit ettim.

    Sen; perişanlığın feryadı sen, yuvamı yıktın, psikolojimi bozdun benim. Ama bunların hepsini ödeyeceksin bu gemi türk kara sularına girdikten sonra. Seni bulacağım ve senin açtığın bu kıytimpirik başlıkların, bana bir liseli gibi atar yapma çalışmalarının hepsinin bedelini teker teker ödeyeceksin. Şeref yemini içtim liseli. Artık benden kork. G-E-L-i-Y-O-R-U-M!!!




  • Beyler Var mısınız 1.000TL sine bu sene Spor Toto Ligi Şampiyonu Galatasaray Olur... İddaa girmek isteyenler özel mesaj atsin
  • Kış geldi sonra ekmek aldım tiridine bandım öyle işte.
  • Benim iphone um ışıklı senin var mı :D
  • meraba
  • Saçmalamak.Evet.Saçmalamayan insan anormalin ta kendisidir.Saçmalamayan insan yaşamamalı kendini camdan aşağı atmalı çünkü.Hemen, şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.