Şimdi Ara

Saçma Sıralama Konularından Bıktım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu gereksiz sıralama muhabbetinden dolayı lys hakkında konuşamıyoruz. Abicim burda sıralamanız tahmin edilse nolcak? Netlerinizi bulduysanız gidin bi puan sitesine yazın bakın aşırı konu kirliliği oluyor LYS için olan önemli konular değer görmüyor. Her yıl ayni muhabbet. 3. girişim olarak netlerime bakmadım bile anında lys ye çalışmaya başladim sınav kötü geçtiği halde. Ama burda kafası hâla ygs de olan bir sürü insan görünce moralim bozuluyor. Bırakın artık şu muhabbeti haftaya zaten açıklanıcak kafanizı bulandırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok haklısın. Sıralamayı bakmak, tartışmak, tahmin ettirmek netinizi yükseltmiycek. Ben de yararlanmak istiyorum bu forumdan, "Hangi yıla benzer?" konulari görmek değil.

• 1 2 gün konuşulması normal tabi ama maalesef sonuçlar açıklanana kadar devam ediyor her sene bu muhabbet.

• abi 31 net yaptım kaç k gelir?
  • Lütfen bir sonraki seneye tekrar deneyiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginflon

Lütfen bir sonraki seneye tekrar deneyiniz.

Hocam seneye kaç k gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrJunkrat

Çok haklısın. Sıralamayı bakmak, tartışmak, tahmin ettirmek netinizi yükseltmiycek. Ben de yararlanmak istiyorum bu forumdan, "Hangi yıla benzer?" konulari görmek değil.

Kitap tavsiyeleri, sinav tavsiyeleri, calisma taktikleri, motivasyon felan olmasi gerekirken. Şu konulari goruyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİL SIRALAMALARI ŞAKA MI?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınavın iyi geçseydi bunları aynı şekilde yazar mıydın merak ediyorum

• 35-40k gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

Sınavın iyi geçseydi bunları aynı şekilde yazar mıydın merak ediyorum

Bunlari ayni sekilde yazardim cunku burda netleri söyleyip sıralama istemenin mantıkli bi aciklamasi yok. Merak edersin netlerine bakarsın forumda bi iki konu icerisinde tartisilir ama suanki durum maalesef boyle degil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.