Şimdi Ara

Saçma sapan böyle şey mi OLUR YA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefon çalışıyor sorun yok ama benim hattımı takınca açılmıyor.Başka hat takıyorum açılıyor hatsız açılıyor..

Hattın yedeğini çıkarttım taktım yine açılmıyor NOKIA yazısında bekliyor.. SORUN NERDE biri bana söylesin

• Telefonu aldığın yere götür sonuçta 0 telefon hiç açılmıyor hatlı olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Telefonu aldığın yere götür sonuçta 0 telefon hiç açılmıyor hatlı olarak.

Arkadaşım telefon sadece benim hattımla çalışmıyor...Başka hatla çalışıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: byrahim

Başka hat takıyorum açılıyor hatsız açılıyor..

Hatsız açılıyor yazmışsın. Ben buna dayanarak söyledim. Telefonun şebekeyi görmesi farklı, hatsız açılması farklı.
  • Senin kartını başka bir telefona takmayı denedin mi ?
    Belki gerçekten de sim kartın fiziksel olarak hasar görmüştür ?
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Senin kartını başka bir telefona takmayı denedin mi ?
    Belki gerçekten de sim kartın fiziksel olarak hasar görmüştür ?
    Saygılarımla.

"Hattın yedeğini çıkarttım taktım yine açılmıyor NOKIA yazısında bekliyor.." denmiş.
    Cihazda ilginç bir sorun var sanırım. Başka bir hat takıp yazılım güncellemesi yapmayı deneyebilirsin byrahim
  • muhtemelen senın sım kartın eskı sım kartlardan sorun ondan dolayı olabılır bı arkadasım da uzun yıllar sonunda blackberrye gecmıstı ondada sım kartı takınca calısmadı gıttık telefon bozuk dıe sım kartı deıstırdıler calıstı muhtemelen sorun sım kartında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki kez,üstelik biri bir üst mesajda belirtilmiş sim kartın yeni yedeğinin çıkartılıp denendiği.Lütfen biraz daha dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferduh -- 5 Temmuz 2009; 6:23:08 >
  • Arkadaşlar şunuda belirtiyim daha önce NOKIA 3500 Classıc Kullanıyordum..Arkadaş Multimedya mesaj

yollamıştı ekranda multımedya mesaj işareti yanıp sönüyordu ve 40, sn de bir telefon ekranı gidip

geliyordu.Ondada başka hat ve hatsız açınca hiçbir şey olmuyordu..

DemeK İstediğim benim hatta (TURKCELL) ne biliyim uydu yoluyla mı bi sorun var anlamadım gitti ya

telefoncu; kardeş dedi 8 senedir telefoncuyum ben BöLe ŞeY GörmEdiM...
  • problem simde olmalı benim hattımla da önceden wap a girebiliyordum. ama şimdi hiçbir telefonda wap bağlantısı kuramıyorum. bu aralar operatör değiştirmeyi düşünüyorum balki o zaman düzelebilir.
  • yedek sim kartın simplus mı? simplus ise 64kb mi 128kb mi? 64kb' lik simplus' lar symbian sisteminde sorun çıkarabiliyor. 128' lik ile değiştirerek dene.

bunlardan önce de telefonuna farklı bir sim kart takarak aç ve yazılımını güncelle.
  • yapacağın şey öncelikle cihaz yazılımını nokia software updater ile güncellemek veyahttp://nokia-firmware.blogspot.com/ bu siteden yazılımını indirip phoenix programı ile atmak.

ikinci olarak sim kart önemli..32kbler artık tarih oldu zaten 64 ve 128 var ama bildiğim kadarıyla 128i mobil imza üyesi olmadan vermiyorlar sen gene de bastır ihtiyacım var cihaz açılmıyor de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.