Şimdi Ara

Saçlarını Sabunla Yıkayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
46.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi zararını yararını gören oldu mu ? memnun musunuz ?

saçlarım çok yağlanıyor ve şampuanlardan gerçekten bıktım, sabuna geçmek istiyorum.

ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 20 Kasım 2012; 1:46:09 >

• Mehmet Aydın zeytinyağlı defne sabunu aldım kullanıyorum, benimde saçlarım çok yağlı iyi geldi...
  • ben yıkıyordum bi ara sıkıntıdan hiç bir zararını görmedim sadece duştan sonra saçların ıslakken saçlarını karıştırırken falan gacur gucur ediyor kuruduktan sonra geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

Mehmet Aydın zeytinyağlı defne sabunu aldım kullanıyorum, benimde saçlarım çok yağlı iyi geldi...

+1
    Tavsiye edilir. Özellikle yağlı saçlı olanlara,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

takip.
    Sabun daha çok yağlandırır ve kaşındırır, biomen kullan yararını göreceksin ayrıca her sabah saçını yıkamayı bırak yani muhtemelen hergün yıkıyorsundur, 2-3 günde bir duş al saçların ne kaşınır, ne yağlanır, nede kepeklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 20 Kasım 2012; 1:55:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Sabun daha çok yağlandırır ve kaşındırır, biomen kullan yararını göreceksin ayrıca her sabah saçını yıkamayı bırak yani muhtemelen hergün yıkıyorsundur, 2-3 günde bir duş al saçların ne kaşınır, ne yağlanır, nede kepeklenir.

Alıntıları Göster
    şampuan kullanmayın hep kimyasal madde onun yerine aktardan doğal sabun alın ben öyle yapıyorum saçlarım ne yağlanıyor ne kepekleniyor ne dökülüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç dökmeyen saç serumu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben dus alirken once zeytin yagli sabunla kopuklyyom kafayi sonra byos la yikiyom

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

takip.
    Takip
  • kepek yuznden degistirmedigim sampuan kalmadi saclar artik follos oldu dokuluyorda sacimi yikarken geliyor elime 5-10 tel

• quote:

Orijinalden alıntı: DEHHANI

kepek yuznden degistirmedigim sampuan kalmadi saclar artik follos oldu dokuluyorda sacimi yikarken geliyor elime 5-10 tel
    Eğer saçlarını çok kirleten bir iş yapmıyorsan hergün yıkama. Hergün yıkanan saçlar normalden daha fazla dökülür ve yağlanır. Sabun yağlanmaya etki eder mi bilmiyorum ama ben bazen mecbur kalınca kullanıyorum çok kötü yapıyor saçları. Hem dökülüyor hem de kayış gibi oluyor
  • pek bi farki yok sadece dustan sonraki gun saclarim biraz daha sert oluyo o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: DEHHANI

kepek yuznden degistirmedigim sampuan kalmadi saclar artik follos oldu dokuluyorda sacimi yikarken geliyor elime 5-10 tel
    Sabunlar yeterince temizlemez. Sabun kafa derisinin ypısına aykırıdır. Sabun bazdır kafa asit. İyi gelmez. 2 günde bir şampuanlamak en iyisi. Saçım dökülmüyor diyenler yalan söyler hiçbir sorun yoksa bile 10-20 tel dökülür her gün. Zeytinyağlı sabun çoğu zaman saça iyi gelmez. Bana gelmemişti. Saç derimi bildiğin yağ kaplamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Eğer saçlarını çok kirleten bir iş yapmıyorsan hergün yıkama. Hergün yıkanan saçlar normalden daha fazla dökülür ve yağlanır. Sabun yağlanmaya etki eder mi bilmiyorum ama ben bazen mecbur kalınca kullanıyorum çok kötü yapıyor saçları. Hem dökülüyor hem de kayış gibi oluyor

Alıntıları Göster
    Tek farkı şampuandaki gibi yumuşak yapmaz saçlarını.
  • quote:

tamam da eğer şimdi 2-3 gün yıkamazsam halimi görmek istemezsin böyle çıkamam insan içine

quote:

Orijinalden alıntı: wildnesss
    quote:

diğer sabunu kullananlar, nasıl bir sonuç aldı yani ne kadarda bir yıkıyordu şimdi ne durumdalar ? ve nereden aldınız arkadaşlar her yerde var mıdır yoksa lokman hekim gibi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 20 Kasım 2012; 2:15:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Damon Salvatore

Saçım dökülmüyor diyenler yalan söyler hiçbir sorun yoksa bile 10-20 tel dökülür her gün. Zeytinyağlı sabun çoğu zaman saça iyi gelmez. Bana gelmemişti. Saç derimi bildiğin yağ kaplamıştı

o zaman senin benim saçları görmen lazım ben saçımı uzatıyorum şu anda bile toka ile bağlıyorum sampuan kullanırken dökülen saçlarım şimdi sabunla yıkadığım için daha güçlü ve uzun olmasına rağmen 3.gün yağlanmaya başlıyor, saç derisi sabuna hemen alışmaz sabrediceksin

• quote:

quote:

Mehmet Aydın zeytinyağlı defne sabunu aldım kullanıyorum, benimde saçlarım çok yağlı iyi geldi...

+1
    Tavsiye edilir. Özellikle yağlı saçlı olanlara,

Aynen baya güzel bende tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

tamam da eğer şimdi 2-3 gün yıkamazsam halimi görmek istemezsin böyle çıkamam insan içine

quote:

quote:

diğer sabunu kullananlar, nasıl bir sonuç aldı yani ne kadarda bir yıkıyordu şimdi ne durumdalar ? ve nereden aldınız arkadaşlar her yerde var mıdır yoksa lokman hekim gibi mi ?

Saçını yıkama hocam, vücudunu yıka. Ben de iki günde bir duş alırım. Bir duşta şampuan yaparım diğerinde yapmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1ABE892

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

quote:

quote:

Saçını yıkama hocam, vücudunu yıka. Ben de iki günde bir duş alırım. Bir duşta şampuan yaparım diğerinde yapmam.

Alıntıları Göster
    Saçım dkülüyor benim de yaşıma göre fazla böyle giderse kel olurum 25'den sonra dedim ve biomen bioblas sabun derken.. Sebamed şampuanda kaldım gerçekten iyi. Alakasız ama bir yararı dokunur diye söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog M.

Saçım dkülüyor benim de yaşıma göre fazla böyle giderse kel olurum 25'den sonra dedim ve biomen bioblas sabun derken.. Sebamed şampuanda kaldım gerçekten iyi. Alakasız ama bir yararı dokunur diye söyledim.

Alıntıları Göster
    sabunun durulanmasi cok zor sactan belki de imkansiz..

ben de sacimdaki yaglanmadan dolayi buradaki arkadaslarin da tavsiyesini alarak defne sabununa geçiş yapmıştım. 2 hafta kadar kullandım. ancak saçımı çok sert ve kepekli bir hale soktu. tabi bu herkesin saçı için aynı etkiyi gösterecek anlama gelmiyor. denemekle birşey kaybedeceğinizi düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.