Şimdi Ara

saçlarını adam etmek isteyenler gelin 2 dk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herhangi bir büyük alışveriş merkezine gidiyorsunuz, EGOS WAX alıyorsunuz...

3 yıldır saçları adam edemiyordum artık istediğim gibi oluyor

• eğer mavi olandan bahsediyorsan vıcık vıcık bişey. benimki ince telli uzun. Her saça gitmiyor.
  • wax la yeni tanıştın din kardeşim ? wax+hair spray+maraton pro kuaför fön makinası+senin yeteneğin=güzel sonuçlar.
  • :D peki yetenek yoksa ne yapacaz kanka ... 20 yıldır düz saç modeli kullanırım :D artık değiştirsemmi diye düşünüyorum ancak sağ yada sola yatma ihtimali yok artık saçların :D öle düz düz duruyorlar osmanlı kesimi :D
  • nerden alabiliriz birde fiyat verirmisin ?
  • Arkadaşlar en iyisi OSİS mess up bunu kesinlikle deneyn memnun kalıcaksınız bu kadarda kesin konuşuyorum deneyen bilir zaten http://urun.gittigidiyor.com/saglik-kozmetik/osis-mess-up-100ml-wax-49391581#product-information
  • Saçlarını yıkadıktan sonra fönle şekil ver spreyle dondur verim alırsın.
    Dandik fön makinası üflesin yeter + sprey iş görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osis mosis sosis bırakın olm ya.. EGOS WAX sert+ıslak

yetenek nasıl yok ? ortayı kaldıracan önleri hafif sağa çekicen düz olucak biraz da.. Off mis işte al sana yetenek 2 dk da yapıyorum.

aykut.. makromarketten aldım ben 7-8 TL birşey.

Hobar , sert olanını alacaksın , sert+ıslak .

edit // scarlet ; onu sıkamıyorum kafama tek elle, Allah korusun bidaha denemek mi haşa.. kulagımın ıcındeki kirler dondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speech -- 17 Şubat 2012; 2:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speech

osis mosis sosis bırakın olm ya.. EGOS WAX sert+ıslak

yetenek nasıl yok ? ortayı kaldıracan önleri hafif sağa çekicen düz olucak biraz da.. Off mis işte al sana yetenek 2 dk da yapıyorum.

aykut.. makromarketten aldım ben 7-8 TL birşey.

Hobar , sert olanını alacaksın , sert+ıslak .

edit // scarlet ; onu sıkamıyorum kafama tek elle, Allah korusun bidaha denemek mi haşa.. kulagımın ıcındeki kirler dondu

sert ve ıslak alırsak kro gibi kafamız parlamasın ?

• joleden farkı yok o sert ıslakın apaci damgası yersiniz ak siz o dediğimi alın azcık paraya kıyıp günde 1 parmak sizi 2gün götürür çok fena bir ürün
  • lahmacun tma marka ve isim ver onuda deneyeyim nereden alacagımı da yaz..

aykut.. parlak ve canlı bir saça sahip olursun ama çok sürmessen parlamaz ayarını bilcen.
  • kardeşim bak orda link verdim alabilirsin ama ben berberimden alıyorm sipariş üzerine getiriyordu bana memnun kalırsın gerçekden güzel bi ürün watson mağzalarında falan bulursun belki online alma imkanın yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wtf.Lahmacun

kardeşim bak orda link verdim alabilirsin ama ben berberimden alıyorm sipariş üzerine getiriyordu bana memnun kalırsın gerçekden güzel bi ürün watson mağzalarında falan bulursun belki online alma imkanın yoksa

tamam bi bakalım, ayrıca tip ss reply üçgenindeki sensen diyecek bişi bulamadım :D
  • benimde niye dicek bişey yok o kadar kötümü :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.