Şimdi Ara

Saçlarımın yağlanması için ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şampuanla saçlarımı yikayinca 1.5-2 haftada anca yağlanıyor. Keçe gibi oluyor saçlarım yağsız olunca. Metabolizmadan mıdır eskiden sivilce ilaçları kullandım ondan mıdır bilmiyorum. Saçlarımın çabuk yağlanması için ne yapabilirim?

Yağlanınca çok güzel şekil alıyor doğal görünümde oluyor (yağlanma diyince aklınıza pislik gelmesin genelde insanlar yağlanmayı sevmez ama sizin yağsız dediğiniz saça yağlı diyorum ben. O kadar yağsız saçlarım )

Bu arada saçlarımı dışarı çıkacağım her gün şampuansız bir şekilde suyun altına tutarak (normal çeşmede) yıkarım. Yani dus alma şeklinde değil de böyle yıkarım başka türlü şekil almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hallederizz -- 29 Haziran 2017; 16:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -şampuanını değiştir

-saçların için saç kremi kullan

-arada ellerinle saçlarını ıslat ve şekil ver

-saçlarını şampuanlarken saç derine masaj yap

-ılık ve soğuk suyla durula sıcak su yağ tabakasını yok eder çünkü

• La millet yağlansın diye konu açıyor işe bak ya :D benimki 1 günde yağ fıçısı gibi oluyor
  • aktardan zeytinyagı sabunu alıp onunla yıka, sampuanlarda cok fazla zararlı madde var hemde kuruluk ve kepek yapar,

• Amroth. kullanıcısına yanıt
    Hocam bir akrabam zeytin yağı sabunu üretiyordu hakiki verdi bir iki tane kullandım tamam biraz iyi geldi ama hem kokusu biraz kötü geldi hem de hiçbir şey kullanmadan yikayinca (haftada bir kez şampuanla yikayinca) daha iyi oluyordu. Yani eski yontemim daha iyi gelmişti ben de tekrar eskiye dönmüştüm

• Sıvılaştırılmış saç kremi içeren şampuan kullan

Clear gibi mentollü sampuanlar daha cok kurutuyor kullanma

Elseve in mucizevi yağı var ama biraz kız gibi kokabilirsin onun yerine dustan sonra badem yağı ve hindistan cevizi yağı kullan işe yaramazsa camdan atlıyorum :P

Bide saçını hergün yıkama

• quote:

Orijinalden alıntı: brhmrsln

-şampuanını değiştir

-saçların için saç kremi kullan

-arada ellerinle saçlarını ıslat ve şekil ver

-saçlarını şampuanlarken saç derine masaj yap

-ılık ve soğuk suyla durula sıcak su yağ tabakasını yok eder çünkü

Hocam kuru saçlar için bagdem yağlı head & shoulder kullanıyorum ama pek işe yaramıyor bu da kupkuru yapıyor öneriniz var mi?

Ayrıca şampuanlarda da saç kremi var ama ise yarıyor mu bilmiyorum şampuandan ayrı bir şekilde saç kremi alacaksam nasıl kullanılır anlatır mısınız ben hep şampuanla birlikte olanlari kullandım

Diğer önerileriniz için de çok tesekkurler deneyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtaysegul

Sıvılaştırılmış saç kremi içeren şampuan kullan

Clear gibi mentollü sampuanlar daha cok kurutuyor kullanma

Elseve in mucizevi yağı var ama biraz kız gibi kokabilirsin onun yerine dustan sonra badem yağı ve hindistan cevizi yağı kullan işe yaramazsa camdan atlıyorum :P

Bide saçını hergün yıkama

Yorum için teşekkürler ama zaten bagdem yağlı şampuan kullanıyorum ise yaramıyor pek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.