Arkadaşlar herkese merhaba. Ben uzun saçı çok seviyorum. Yalnız erkek olduğum için ve bakımını yapamadığım için uzatamıyorum. 2 kere uzatmaya karar verdim 1.sinde 8 ay uzattım kestim 2. sinde de 1 yıl uzattım kestim. şuan saçlarım kısa ve çok kepekli. Arkadaşlar saçtan anlayan ve özellikle bayan arkadaşlardan uzun saçla ilgili bilgi almak istiyorum. Soracağım soruları cevaplarsanız çok sevinirim. 1)Saçlarımı uzatınca çok bakımsız oluyor. Saçlarım dalgalı olduğu için uzayınca hepsi birbirine giriyor ve görüntüsü gerçekten çok kötü duruyor. Saçlarımın bakımlı olması için ne yapmalıyım? Önereceğiniz krem, sprey ve her türlü bakım ürünleri varsa yazarsanız çok sevinirim. 2)Saçlarımı nasıl hızlı uzatabilirim? Biotin hapının saçı uzattığını söyleniyor bu doğrumu? 3)Ten rengim beyaz saçım kumral. Ama ben saçımı sarıya boyatmak istiyorum. Ama çevrem böyle şeyleri yakıştırmadığı içi yapamıyorum sizce bir erkeğin saçını boyatması normalmi? Şimdiden çok teşekkürler. Not=1. sorum çok önemli. yani benim için bakımı çok önemli arkadaşlar.