Şimdi Ara

Saçlarıma bu şekli nasıl verebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu şekilde nasıl yapabilirim yada nasıl kestirmem gerekiyor?

• şuan veremezsin o şekli bırak uzasın o zaman yaparsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boy_ahmet

şuan veremezsin o şekli bırak uzasın o zaman yaparsın...

peki nasıl kestirmem lazım ve ne kadar uzaması lazım?
  • Ücgen devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

saçının kesiminde bişey yok zaten sadece üstlerin kısa, oeşkli uzatmadan yapamzsın, üstler uzasın o şekli vermek kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Ücgen devam et.

Üçgen değil hocam yanları kısa olduğu için öyle gözüküyor üstü komple kalkıktı.Ama şimdi hiç ellemiyorum şekil olarak yan yatırıyorum sadece.

@KIYAMETT

sadece uzamasını beklicem hocam zaman demi?
  • quote:

quote:

şuanki hali fotodaki saç için ideal uzadıkca yana yatır saçı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

şuanki hali fotodaki saç için ideal uzadıkca yana yatır saçı..

çok sık hocam saçlarım böyle tel tel olmuyor yani onun için ne yapabilirim
  • moda oldu bu saç da yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

moda oldu bu saç da yav

Güzel duruyor ama
  • üstler ve arkalar daha sık gür ve uzun olmalı tam tarif edemem ama devam et . benim ki de böyleydi ama bu sefer fazla uzadı ön taraf kalkmadı arkası zaten kolay ama fazla uzayınca saçlarım yumuşak olduğu için şekil almadı , berberde düzgün kesemiyor yani anlayacağın biraz daha uzasın ama hep öyle kalması için kaç numara kesim lazım bilemem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airnavy -- 1 Ağustos 2013; 23:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

üstler ve arkalar daha sık gür ve uzun olmalı tam tarif edemem ama devam et . benim ki de böyleydi ama bu sefer fazla uzadı ön taraf kalkmadı arkası zaten kolay ama fazla uzayınca saçlarım yumuşak olduğu için şekil almadı , berberde düzgün kesemiyor yani anlayacağın biraz daha uzasın ama hep öyle kalması için kaç numara kesim lazım bilemem .

Enseler uzun mu olucak yani? saçlarım yumuşak olsa keşke
  • quote:

quote:

üstler ve arkalar daha sık gür ve uzun olmalı tam tarif edemem ama devam et . benim ki de böyleydi ama bu sefer fazla uzadı ön taraf kalkmadı arkası zaten kolay ama fazla uzayınca saçlarım yumuşak olduğu için şekil almadı , berberde düzgün kesemiyor yani anlayacağın biraz daha uzasın ama hep öyle kalması için kaç numara kesim lazım bilemem .

enseyi kastetmedim hani ön alın kısmını kaldırıyorsun ya onun hemen arkasını dedim üst tarafı diyorum aynı uzunlukta git ama bi uzunluktan sonra arka üstler iyi de ön taraf artık kalkmaz şekil vermezsin versene arka tarafı kapatıcak şekilde olur güzel olmaz o yüzden şimdilik uzayınca yaparsın ama ondan sonra nasıl kestirmen gerektiğini bilmiyorum . enseler için ise makine izi görünmesin dibinden biraz bırak dersin zaten az bir şey daha derli toplu gösterecektir , demek istediğim ense arkadn el sallar gibi uzun olmayacak . en iyi önerim uzadıkça uçlarından aldır oda paran yeterse

• quote:

quote:

quote:

enseyi kastetmedim hani ön alın kısmını kaldırıyorsun ya onun hemen arkasını dedim üst tarafı diyorum aynı uzunlukta git ama bi uzunluktan sonra arka üstler iyi de ön taraf artık kalkmaz şekil vermezsin versene arka tarafı kapatıcak şekilde olur güzel olmaz o yüzden şimdilik uzayınca yaparsın ama ondan sonra nasıl kestirmen gerektiğini bilmiyorum . enseler için ise makine izi görünmesin dibinden biraz bırak dersin zaten az bir şey daha derli toplu gösterecektir , demek istediğim ense arkadn el sallar gibi uzun olmayacak . en iyi önerim uzadıkça uçlarından aldır oda paran yeterse

para sorun olmaz uzamasını beklicem hocam

• quote:

quote:

Hocam bende bu sekli vermeye calisiyorum ama benim saclarda ayni senin gibi sık ve sert biz bu sekli biraz zor veririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 2 Ağustos 2013; 0:43:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Francisco mu bende konu acmistim.Saclarimida falan gittim kestirdim iyi berberde.modeli yapiyorsun ama 2. Sey var
    1-O adam evde tuvalette yapmiyor o saci ve ya max 20tl ye kestirmiyor.Ozel manken kuaforu kesiyor sekil veriyor
    2-adamda oyle bir tip varki ne yapsa yakisiyor

Ama sana onerim bildigin modern güzel bir berbere git.Tabi 2 hafta falan sonra sacin kisa suan. Ustlrri topla yanlari soyle boyle yap de. telden foto gösterip oyle anlat bence ama

• quote:

Orijinalden alıntı: smeagol.gollum

Francisco mu bende konu acmistim.Saclarimida falan gittim kestirdim iyi berberde.modeli yapiyorsun ama 2. Sey var
    1-O adam evde tuvalette yapmiyor o saci ve ya max 20tl ye kestirmiyor.Ozel manken kuaforu kesiyor sekil veriyor

Ama sana onerim bildigin modern güzel bir berbere git.Tabi 2 hafta falan sonra sacin kisa suan. Ustlrri topla yanlari soyle boyle yap de. telden foto gösterip oyle anlat bence ama

Aynen haklısın hocam ama bu modeli kendi yapan arkadaşlarım var ama saçları baya uzun benimki gibi değil yani...Manken modeli yapıyorlar yani önleri kaldırıyorlar dağınık model oluyor..Allaha şükür bizdede tip var hocam her yaptığımız yakışmasada yakışıyor bazen

Saçlarının fotosu var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 2 Ağustos 2013; 0:52:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smeagol.gollum

Francisco mu bende konu acmistim.Saclarimida falan gittim kestirdim iyi berberde.modeli yapiyorsun ama 2. Sey var

Aynen haklısın hocam ama bu modeli kendi yapan arkadaşlarım var ama saçları baya uzun benimki gibi değil yani...Manken modeli yapıyorlar yani önleri kaldırıyorlar dağınık model oluyor..Allaha şükür bizdede tip var hocam her yaptığımız yakışmasada yakışıyor bazen

Saçlarının fotosu var mı

Mobildeyim

• içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Saç hadi oldu diyelim de tipi ne yapacaksın sorun orda Tipin iyi olsaydı kesmezdin fotoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Saç hadi oldu diyelim de tipi ne yapacaksın sorun orda Tipin iyi olsaydı kesmezdin fotoyu

İstersen kıvanç tatlıtuğ ol Konu dışına resim mi konulur akıl var mantık var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.