Şimdi Ara

Beyler arabanın birine aşırı Yavaş dokunuş yaptım ne yapacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tek şeritli bir yolda acayip sıkıştım sağ da arabalar park halinde idi önüme kamyon gelince mecburen hafif sağ kırdım ama farketmedim ki yanda ki arabaya bir Dink dedim aşırı yavaş bir hızda bende çizik herhangi bir şey yokta o arabaya ne oldu bilmiyorum ilk defa yaşadığım için çok korktum sanırım kimse farketmedi plakayı almış mıdırlar arabayı çok rahat çevirebildim minik bir dokunuş olmuş hızım belki 2-3 falandır o derece şimdi çaktırmadan gidip baksam yürürken biri fark edip almismidir araba dan ses bile çıkmadı kisme farketmedi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex6265 -- 29 Kasım 2024; 15:33:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Plakanı alıp almamaları önemli değil. Hasar verdiysen gidip ödeyeceksin. Vicdan meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinize geldiyseniz olayın olduğu yere gidin ve biraz sorumluluk alın, büyüyün biraz. insanlar bu araçları almak için çok çalışıyorlar.

belki araçta herhangi bir hasar yoktur, bu tür bir olayın başınıza gelmesini istemezsiniz.

• umgaca U kullanıcısına yanıt
    Tam olarak öyle yapacağım vicdanım el vermedi ancak araç babamın kötü bir durum için almıştım Kendi aracım kendi kazancım olsaydı oraya bir yere çeker sahibini orada beklerdim sanırım biraz da Pederden korkuyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fazla bürokrasi iyi değil, bıktırır. Paskalya yumurtası değil bunlar. Bunun için bana gelseniz, zamanımı çarçur ettiğiniz için kızardım.

dekateeyoutube
    seen in vienna...
    https://www.youtube.com/watch?v=-I_S3vExDBY
  • Yakınsa git bak, fotoğrafını çek çarprığın yerin

Çarptın diye başkası daha pis çarpar kırar onu da sana yıkarlar, al başına belayı!

Fotoğraf çek. Hasar varsa cama bak numara varsa sahibini ara konuş. Hasar yoksa devam et.
    Kendini garantiye al, hak yeme hakkını yedirme.
    En iyisi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Kasım 2024; 17:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.