Şimdi Ara

Saçlarım yanlardan açılıyor [Edit] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
5.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyvallah hocam deneyeceğim var ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 13 Kasım 2017; 14:37:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam valla biz on kardeşiz :D birimizde bile dökülme açılma yoktu babam 70 yaşında saçları hâlâ gür ama dayımlardan gele gele bu mu geldi yoksa son bi senenin stresinin sonuçları mı bunlar bilmiyorum bunun ayrımını yapabiliyor mu dermatologlar?

Orijinalden alıntı: tkblack

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

baharatcıya git tek tek şişe şişe 7 tl dir
    susam yagı badem yagı al

karma alma tek tek al,karmalarda su oluyor...

eve gel tavaya zeytınyagı koy.ıcıne bır avuc sarımsak dogra.pısır sarardımı altını sondur..

sogusun ve sarımsakları süz çöpe at

sarımsak esansı zeytın yagına karışmış oluyor

bu sogumus yagı kavanoza koy ara ara kullancaksın..ayrıca kavonaza 5 diş tek tek diş çiğ sarımsak koy..kavanozda durcak hep

sacına bır gun sarımsaklı zeytın yagını sür 2 saat beklesın sampuanla yıka

ertesı gun susam yagı sur 1 saat dursun ustune badem yagı 1 saat dursun ve sampuanla yıka

bunu haftada 1 yap...yaklasık ıkı uc ay sonra kökler vıtamınlendımı asla saç dökülmüyor..

ılerıde kökler beslendıgı ıcın..ayda 1 sürsende oluyor..

hocam güzel yazmışsınızda genetikse çaresi yok malesef. benimde yanlar açılıyor gittikçe. tek çözüm ektirmek şimdilik.

genetikçe çaresi var bu
    önyargı iyi değildir.hastaneye en ıyı dermotolojiye gittim oda dokulur dedı.benım genetık ve 100 lerce sac telım dokuluyordu

sonra alternatif denen bu seylerı okudum uyguladım.1 senedır 1 sac telım daha dökülmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: seferi56

Hocam valla biz on kardeşiz :D birimizde bile dökülme açılma yoktu babam 70 yaşında saçları hâlâ gür ama dayımlardan gele gele bu mu geldi yoksa son bi senenin stresinin sonuçları mı bunlar bilmiyorum bunun ayrımını yapabiliyor mu dermatologlar?

doktorlar ezbercidir,uygulama bilmezler.sunulan kimyasal labratuvar ürünleri ile eczanelere para kazandırırlar

zombi hapı..kanser hastalığı.ebola virüsü

grip virüsü,labratuvarda üretilip yaydırılır,ilaclarla devletler para kazanır,herkes kobaydır.çözüm sunmazlar.para pesındeler

diş cekılınce yenı dıs cıkarsalar.her sene dolgudan takma dişten para kıramazlar

kitap okumayan arastırmayan.dusunmeyen.bilmeyenler sonra derki,caresı yok.olacagı varmıs.yok öyle yok böyle

denemeden milletede engel oluyorlar.ülke bu durumda devam edecek.cunku ınsanların gözü açık degıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevdeker865

dışarda her 10 erkekten 8 ' inin yanları açık kardeş . bir ara bende senin gibiydim arka kel oluyor diye üzülüyordum ama sonradan farkettim ben kendi kendime kuruyormuşum

Kardeşim inanır mısın hiç kafama taktığım bir şey değildi ama iki üç kez üçe vurunca arkadaş dedi yanlar açılıyor senin falan sürekli bunun muhabbetini yapınca kafama soktu şimdi ünideki çocuklarla da konuşunca kuruntu yaptım iyice soruyorum evet açılmış biraz falan diyince bunlar da sıkıntı yapıyorum. En iyisi hiç takmamak stresten uzak durmak diyorlar ama nasıl yapabilirim bunları bilmiyorum.

saçı çıkartmanın yolları var fakat araştırman lazım ben araştırdım bir karışım var onu kullanıyorum armut piş ağzıma düş olmasın diye yazmıyorum saç çıkar en son ihtimal ektirirsin

sakın söyleme..eğer söylersen senden sonraki nesil bilir..olurda Allah insanları yeniden var edıyorsa ki kendi bilir.yenıden dunyaya gelirsen,ilerıde bu bilgiyi bulamaz kel devam edersin..sakın söyleme

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

yan açıklığı genelde çoğu kişide oluyor benimde mesela 17 yaşımdan beri yanlar açık ama şuan 26 yaşındayım ve hala aynı dökülme olmadı yani...badem yağı susam yağı zeytinyağı falan hikaye saçlarının dökülmesini istemiyosan bol bol kabak çekirdeği yiyeceksin kardeşim...ben hergün 3 avuç kabak çekirdeği yiyorum bunun sayesinde dökülmedi saçlarım...kabak çekirdeği dht yi engelliyor

uygulamadığın açıkca ortada cunku deneyen var

quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevdeker865

dışarda her 10 erkekten 8 ' inin yanları açık kardeş . bir ara bende senin gibiydim arka kel oluyor diye üzülüyordum ama sonradan farkettim ben kendi kendime kuruyormuşum

Kardeşim inanır mısın hiç kafama taktığım bir şey değildi ama iki üç kez üçe vurunca arkadaş dedi yanlar açılıyor senin falan sürekli bunun muhabbetini yapınca kafama soktu şimdi ünideki çocuklarla da konuşunca kuruntu yaptım iyice soruyorum evet açılmış biraz falan diyince bunlar da sıkıntı yapıyorum. En iyisi hiç takmamak stresten uzak durmak diyorlar ama nasıl yapabilirim bunları bilmiyorum.

saçı çıkartmanın yolları var fakat araştırman lazım ben araştırdım bir karışım var onu kullanıyorum armut piş ağzıma düş olmasın diye yazmıyorum saç çıkar en son ihtimal ektirirsin

Etrafta binbir türlü kür var hangisini yapacağını bilemiyor insan, bugün dermatologa gittim minoxil diye bi şey verdi saçının çoğu dökülen bir arkadaşım ve bir diğer eczacı arkadaşımla görüştüm ilacı bıraktıktan sonra daha kötü sonuçlar da gösterebileceğinden falan bahsettiler ekşiyi vs’de okudum almaktan vazgeçtim şuan tek ümidim doğal kürler ve stresimi boşaltmanın bi yolunu aramaya çalışıyorum bakalım nasıl olacak, çok sağol tekrardan.

kimyasal ürünlere hiç bulasmasaydın.hepsi para tuzagı.onu dene olmadı bunu deneden para kazanıyorlar

bu işin ilacı baharatcılardır

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Bunların hepsini karıştırıp tek seferde sürsek olmaz mı ?

belki işe yarar ama denemedım cunku karıstırınca dırek o vıtamını derı emmesede az emebilir
    ben tek suruyorum ve k vıtamını ıse hepsını alıyor.sonra dıgerınden e vıtamını ıse onu alıyor
    1 er saat derıye emdırtıyorum

Her geçen gün daha da zayıflıyor saçlar tam 35 gündür kan tahlillerinin sonuçlarını göstermek için randevu alamıyorum hastaneden alınamıyor daha doğrusu çok tuhaf

durum ne hocam

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • 3 yıl sonraki halini görmek isteriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    &#8224;
  • Hocam çokta açık değil yani , benim ki de çok açık eskiden çok dert ederdim ama daha saç yapım değişmedi . Ama önlem olsun diye bi marka var reklam olmasın b. markası f serisi . Dene . Ben 6 senedir kullanıyorum

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.