Şimdi Ara

Saçlarım yağlanıyor CİDDİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler saçlarım çok yağlanıyor yazın hergün yıkıyarak geçiriyorumda kışın ne yapıcam bilmiyorum
    Sürekli grip olcaz heralde nasıl önleyebilirim her marka şampuanı kullandım çözüm nedir lütfen ciddi cevaplar .

• Yağlı yemeklerden uzak dur bol su iç
    Cildin yağlı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedpasa

Yağlı yemeklerden uzak dur bol su iç
    Cildin yağlı mı?

Kızartma ayda 1 yerim Cips vs sevmam kolayıda bıraktım 2 aydır içmiyorum meyve suları vs tüketiyorum günde enaz 5lt yaz aylarında tüketiyorum ki ağustos ayı çok sıcaktı sürekli su tükettim su tükettikçe terliyorum buda sıkıntı oluyo cildin yağlımı derkende kulaklarım ve alnımda yağlanma var
  • Yaklaşık 6 yıldır her gün saçımı yıkıyorum, maalesef benimde saçlarım çok yağlı :( Yazları gündüz, kışları gece yıkıyorum sorun olmuyor. Bi ara kışın sabah yıkayıp çıkıyordum evden sinüzit oldum çok fena baş ağrıları çektim akşam yıkamanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbak

Yaklaşık 6 yıldır her gün saçımı yıkıyorum, maalesef benimde saçlarım çok yağlı :( Yazları gündüz, kışları gece yıkıyorum sorun olmuyor. Bi ara kışın sabah yıkayıp çıkıyordum evden sinüzit oldum çok fena baş ağrıları çektim akşam yıkamanı öneririm.

gece yıkasam sabah fön çekebilirmiyim ondan endişeliyim sabah kalktığımda saçların şekli bozuluyor çünkü
  • Aktarlarda satılan bir sabun varmış, düzenli kullanımda etkisi oluyomuş adını hatırlayamadım bi araştır istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de oluyordu fakat beslenmeme önem verdim. Şampuan değiştirdim yağlanma gitti.
    beslenmeyi düzelttiğiniz için cild yağlanmasından eser kalmaz ayrıca bol bol yüzünüzü yıkayın. Artık geçmiyorsa cildiyeciye gidin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    Uzun Saç ve Dökülme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zeki insanların saç derisinde fazla bakır ve kalay vardır düzenli yıkıyorsanız ve halendaha oluyorsa muhtemelen o yüzdendir :)
  • bunu avantaj olarak kullan ve o yağla yemek kızart

• quote:

Orijinalden alıntı: `CatMan

bunu avantaj olarak kullan ve o yağla yemek kızart

Bende sizi bekliyordum Allahtan CİDDİ Yazmışım
  • karacigerinde yaglanma var senin

• 5 ay kadar zoretanin kullandım kullanırken 3 günde bir yağlanıyordu ama ilacı bıraktıktan sonra eski haline döndü 18 saatte yağlanıyor yine de doktora git sor ama sanmıyorum vücudu kurutan başka bir ilaç olduğunu. Belki de sende kalıcı işe yarar doktora gitmekte fayda var. Kükürtlü sabun veya defne sabununu da bi araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

karacigerinde yaglanma var senin

karacigerimde problem yok kardeşim gecen yıl kontrol ettirmiştim yanaklarım kızarıyordu kışın karacigerde problem çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

quote:

Orijinalden alıntı: `CatMan

bunu avantaj olarak kullan ve o yağla yemek kızart

Bende sizi bekliyordum Allahtan CİDDİ Yazmışım

Aslında yağlı saça sarımsak falan sürülüyordu bildiğim kadarıyla yağlanmayı azaltıyordu tam hatırlamıyorum

• Bende de yağlanma çok,kışları da her sabah duş alırım. Saçını iyi kurulayıp bere tarzı bir şeyle dışarda iken kapatırsan grip olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

karacigerinde yaglanma var senin

karacigerimde problem yok kardeşim gecen yıl kontrol ettirmiştim yanaklarım kızarıyordu kışın karacigerde problem çıkmadı

var diyosam vardir iyi baktir

• zeytinağı sabunu kullan. aktarlarda satılır . ama dikkat et marketlerde dandirik "zeytinyağ'L'ı" sabunu diye satılanlar var . ben bi ara DALAN marka kullanmıştım fena değildi ama aktarlardakiler daha iyi..
  • beyler şimdi size reklam yapıyorum

http://www.naturalive.com.tr/urundetay.aspx?Id=56

ürünleri tamamen doğalmış bi adam cilt bakım yağı almış eşine sonra uyandıklarında 1.5 yaşındaki çocuk içmiş yağı hemen aramışlar napak müdür ne olacak derken en fazla isal olur demiş ve çocukta hiçbir şey olmamış. bu örnek ürünlerin doğallığı üzerineydi

bunu ben kullanmadan önce akşam yıkardım clear hedenşoldırs moldırs hepsinden kullandım ama ertesi gün hemen yağlanırdı çok yağ vardı 2 güne of allah of ama bunu aldım 1 hafta geçiyor yağlanma yok lan 2 geçiyor gene yok 3 ye gelemedim 2 hafta yağlanma olmadı ama belki çok az olabilir ben hissetmedim elledim elledim elime gelmedi :D

doğal olduğundan saçı besliyor yağlanmıyor falan filan işte al bunu yağ mağ kalmasın

haaa dur bazı ciltlerde de iyice yağlanma yapıyormuş ben mesaj attım dedi ki alıp denemeniz lazım aldım denedim olumlu sonuç aldım bence sen de bir dene sonuçta sağlık ve saç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.