Şimdi Ara

Saçlarım sarı, sakalım simsiyah çıkıyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17 yaşındayım, ufak ufak sakal çıkıyor, sakal dediğim faüllerden aşağı doğru bide çenede var. yüz kısmında 5-6 tane var. tam çıkmadı oralarda.
    Fakat bakıyorum da simsiyah çıkıyor.
    Bu çoğalınca sarılaşır mı?
    Yoksa siyah mı kalır.
    Saçım sarı, sakalım siyah çok kötü duracak gibi :S
    (Not: Saçımın orjinal rengi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

Arkadaşlar 17 yaşındayım, ufak ufak sakal çıkıyor, sakal dediğim faüllerden aşağı doğru bide çenede var. yüz kısmında 5-6tane var. tam çıkmadı oralarda.
    Yoksa siyah mı kalır.

Tane nedir kardeşim ya Yok desene şuna oturup saymışın bi de Olmaması sorun değil de anlatım komik kardeşim

Sakallar siyah çıkıyorsa kötü durabilir ilerde. Sakal boyalılmaz da her gün uzuyor çünkü Kesmek en güzeli.

• Onlar siyah değil, 3-4 mm lik tüyün rengini zor anlarsın. Uzat derdim fakat biraz daha büyümen lazım gibi Onlar güçlenince sararır merak etme
  • 11 e 11 tamamla bari de çift kale maç yaptır. böyle anca japon kalesi oynanır
  • Dalga gecmeyin la adamla.. Hayret bisi :D

Hacı, bak simdi, eğer dediğin gibi az ise rengini tam secemezsin. Şöyle biraz sıklaşsın, ozaman belli olur tam rengi..
  • Dünde böyle bi konu açılmıştı
  • Benimde saçlar kahverengi ama sarıdan farksız, sakallarda simsiyah pek anormallik sezmemiştim kimsede sezmemişti şimdi senden gördüm, tuhaf deil yani merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seninki yine iyi arkadaşın saçları turuncu vücud kılları siyah çıkıo(sakallarda siyah)
  • Favori
  • ayagın da yanmıyo bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

Arkadaşlar 17 yaşındayım, ufak ufak sakal çıkıyor, sakal dediğim faüllerden aşağı doğru bide çenede var. yüz kısmında 5-6 tane var. tam çıkmadı oralarda.
    Yoksa siyah mı kalır.

Dostum yak bakalım yancak mı o 5-6 tane sakal.Belki ayagın gibi sakallarda yanmıyodur

• ayağında çıkıomu
  • Arkadaşım ne sorunlu bi gençsin ya hayatının her alanı problemle dolu
  • seninki tüy de anlaşılmıyo.bizim bi abi var saçları simsiyah sakallar tamamen sarı hastalıkmış.genetik bozuklığu
  • Arkadaşların sana küfür etmez de belki dalga geçer hıı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.