Şimdi Ara

saçlarım çok açıldı çok sinirliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günden güne saçlarım dökülüyor genetik dökülme , minoxil kullanıyorum ama fayda etmiyor , finas falanda kullanmam zaten , başka çaremde yok gibi

• forumu arastırırsan sac dökülmesini kesin durduran yöntem var çok kısı denıyor
    kaç kez üst konu sabit olsun dedik dinleyen yok.boşu boşuna kel kalanlar olacak.
  • Hem sinirliysen hem saçın dokuluyorsa tiroit hormonlarına baktır. Ama saçın döküldüğü için sinirliysen yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kökleri vitaminlerle beslerse ve 20 yasında baslarsa hiç sacı dökülmez
    ama kökleri vitaminle beslemezse o zaman stres genetik hormonal olarak dökülür gider
    vitaminler kökü besler
    baharatcıda 7 tl ye susam yagı badem yagı sarımsaklı zeytın yagını kür olarak saca surersen köklerın saglam olur googe dan bak bu baharatlar ne ıse yarıyo ne vıtamını var dıye
    o eczane urununde vıtamın yok kımyasal uydurma labratuvar urunu para tuzagı
  • Benimde dökülüyo. Bence o kadar dert etme. Saç ektirme şuan çok yaygın. Murat boz, david beckham gibi bi çok ünlü ektirdi.

Ayrıca protez saçlarda var. Şu youtuber a bi bak 'karim jovian' saçı takma mesela hiç belli olmuyo ve çok yakışmış.

Gercekten günümüz şartlarında kellik sorunu ortadan kalktı nerdeyse, çok kötümser gördüm seni, bence bu kadar umutsuz olma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acıklık varsa o zaman ugrasmak yerıne mecvur ektırıcen
    daha lıselıysen bakım yagı kullan.ama omurboyu ugrasamam dersen ektir
    ama ektırsende bu sefer dıger yerler acılırsa orayada sonradan yıne ektırıcen ama kız arkadasın sacını cok cekıstırmıcek yoksa avuc kadar sac elde kalır
    perukta ıyı olur pratıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

acıklık varsa o zaman ugrasmak yerıne mecvur ektırıcen
    ama ektırsende bu sefer dıger yerler acılırsa orayada sonradan yıne ektırıcen ama kız arkadasın sacını cok cekıstırmıcek yoksa avuc kadar sac elde kalır

22 yaşındayım hocam , üni bitiyor , yanlar açıldı baya bari olanları korusam diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kaşınıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

acıklık varsa o zaman ugrasmak yerıne mecvur ektırıcen

22 yaşındayım hocam , üni bitiyor , yanlar açıldı baya bari olanları korusam diyorum

baharatcıya gıt.susam yagı badem yagı tek tek al.karma alma kandırmasın senı su var ıcınde

bu ıkısını her hafta sur saca bıde evde zeytınyagına sarımsak dogra kavanozda beklet onuda sur.dokulme yuzde yuz durcak gorursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.