Şimdi Ara

Saçlarım bayağı seyrekleşti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaşım 17.Saçlarım şu son zamanlarda çok seyrekleşti diş teli taktırdım o yüzden iyi beslenemiyorum şu aralar full çorba falan.Ama gerçekten çok seyrekleşmeye başladılar arkadaşların hepsi saçlarının önleri bayağı seyrekleşti falan diyorlar kafa derim çok gözüküyor aşağıdan bakıldığında.Napabilirim sıklaştırmak için ? Doktora gittim yine kepek varmış saçımda daha önce hiç kepek sorunu yaşamadım ayrıca saçlarında dökülmüyor çok fazla falan dedi.15 gün kullan yine gel bakalım bidaha faydası oldu mu falan dedi işte.Ama saçlarım gerçekten çok seyrekleşti zaten alnım geniş saçım az bide şimdi saçlarımın önlerinde ki saçların dipleri iyice gözükmeye başladı.Onlar dökülürse alnım daha geniş gözükecek uzatamıyorum yine dökülüyor napıcam lütfen yardım ? Badem yağı vs kullandım fayda etmedi kesin fayda gerekiyor abilerim.Minoxil falan da çok zararlıymış napıcam abilerim lütfen bi öneri verin.Saçlarımı nasıl bu kadar sıklaştırabilirim ?  Saçlarım bayağı seyrekleşti.

• Up
  • alıyorsun salyangozu, taşla ez kafaya yardır
  • Abilerim lütfen yardım
  • up
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    sakallarım yavaş uzuyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haci şakir bal özlü şampuan işini görür , tabi çeşitli versiyonları var saçına hangisi uygunsa onu al

o işe yaramayan kepek şampuanlarını kullanma , her eline diploma alan doktor olursa olacağı bu hemen kolayına kaçıyorlar

o kepek şampuanları saçı mahvediyo hemen çöpe at önerdiğim şampuanı al 1 hafta kullan işe yaramazsa burdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

haci şakir bal özlü şampuan işini görür , tabi çeşitli versiyonları var saçına hangisi uygunsa onu al

o işe yaramayan kepek şampuanlarını kullanma , her eline diploma alan doktor olursa olacağı bu hemen kolayına kaçıyorlar

o kepek şampuanları saçı mahvediyo hemen çöpe at önerdiğim şampuanı al 1 hafta kullan işe yaramazsa burdayım

Hocam benim sorunum kepek değil ki hem ayrıca araştırdım verdiği şampuan çok etkiliymiş.Ama ben doktora kepek için değil saçlarım seyreliyor dökülüyor diye gitmiştim.O Bana kafan kaşınıyor mu falan dedi bende arasıra dedim baktı saçıma kepek var biraz bunu kullan dedi.Benim asıl şikayetim saçlarım çok seyreldi bu son zamanlarda hocam alnım açıldı böyle saçlarım çok kötü dökülüyor hocam.Duşa giriyom en az 70-80 tane saç.Günde 100 bile fazlayken ben duşta 70 tel döküyorum ki gün içerisinde dökülenleri saymıyorum.Napmalıyım hocam lütfen yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

haci şakir bal özlü şampuan işini görür , tabi çeşitli versiyonları var saçına hangisi uygunsa onu al

Hocam benim sorunum kepek değil ki hem ayrıca araştırdım verdiği şampuan çok etkiliymiş.Ama ben doktora kepek için değil saçlarım seyreliyor dökülüyor diye gitmiştim.O Bana kafan kaşınıyor mu falan dedi bende arasıra dedim baktı saçıma kepek var biraz bunu kullan dedi.Benim asıl şikayetim saçlarım çok seyreldi bu son zamanlarda hocam alnım açıldı böyle saçlarım çok kötü dökülüyor hocam.Duşa giriyom en az 70-80 tane saç.Günde 100 bile fazlayken ben duşta 70 tel döküyorum ki gün içerisinde dökülenleri saymıyorum.Napmalıyım hocam lütfen yardımcı olun

önerdiğim şampuan zaten saçın için , ayrıca kepek içinde etkili

sana benim saç yıkama yöntemimi söyleyim

öncelikle saçını iyice ıslanmasını sağla hemen şampuan dökme

ıslandıktan sonra şampuanı döküp saçlarına oval şekilde masaj yaparak yedir , bunu yaparken yavaş ol öyle hızlı hızlı sürtme yapma, yavaş yavaş ellerini saçlarında gezdir

ellerinin iç kısmı değsin saça tırnakların sürtmesin 1-2 dk masaj yaparak yedirdikten sonra , saçlarına tane tane üstten vurarak dokun ki hücreler uyarılsın

sonra su ile iyice durula hemen suyu döküp çıkma , en önemli nokta iyi durulama

bu işlemi bitirince tekrar aynısını uygula çünkü saçları 2 kez şampuanla yıkamak lazım

zahmetli iş olarak görebilirsin ama emin ol en fazla 15-20 dk nı alır

son diyeceğim saçlarını 2-3 güne bir yıka , eğer çabuk yağlanıyorsa günlük yada 2 güne bir

• paraya kıy bioxcin al 3 kutu 50 liraya almıştım
  • saç dökülmesinin nedeni hormonal ise minoxil iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bioxcinin minoxil gibi yan etkileri var mı ?

Hocam minoxili bi arkadaşın abisi kullanıyordu saçlarını toparlamıştı ama bırakmıştı şimdi ki hali eski halinden daha beter.O Yüzden kullanmak istemiyorum kendimi tanıyorum hocam ben onu düzenli kullanamam.Yinede çok teşekkürler.
  • quote:

Hocam bioxcinin minoxil gibi yan etkileri var mı ?

Hocam minoxili bi arkadaşın abisi kullanıyordu saçlarını toparlamıştı ama bırakmıştı şimdi ki hali eski halinden daha beter.O Yüzden kullanmak istemiyorum kendimi tanıyorum hocam ben onu düzenli kullanamam.Yinede çok teşekkürler.

bioxin'i ben sadece bir yıkama için kullanmıştım (forte olanını) saçıma şampuanı dağıttıktan sonra elimde hiç olmadığı kadar saç birikmişti. ondan sonra da bir daha hiç kullanmadım zaten. bende de hormonal nedenlerden dolayı saç dökülmesi vardı ve bioxin bende ters etki yapmıştı anlayacağın. minoxil'i 6 ay boyunca her gece yatmadan önce kafana sıkman gerekiyor yoksa etkisi uzun süreli olmaz. bu arada sende demir eksikliği varsa bu da saç dökülmesine neden olabilir. besinlerle düzenli olarak demir alamıyorsan ilaçlarla da alabilirsin.

• Kardeşim bende fön yapanlardandim.Saçlari bir yerden sonra artik seyreltmeye başlayınca kafayi üçleyip toparlamasi için zamana biraktim.Şuan Mecitefendi nin sarimsak ozlu sampuanini kullaniyorum 1 ay oldu nerdeyse.Dokulmen varsa kafani 3 numara yaptir derim.Sigorta islerini hallettikten sonra doktorada bir gorunecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

quote:

Hocam bioxcinin minoxil gibi yan etkileri var mı ?

bioxin'i ben sadece bir yıkama için kullanmıştım (forte olanını) saçıma şampuanı dağıttıktan sonra elimde hiç olmadığı kadar saç birikmişti. ondan sonra da bir daha hiç kullanmadım zaten. bende de hormonal nedenlerden dolayı saç dökülmesi vardı ve bioxin bende ters etki yapmıştı anlayacağın. minoxil'i 6 ay boyunca her gece yatmadan önce kafana sıkman gerekiyor yoksa etkisi uzun süreli olmaz. bu arada sende demir eksikliği varsa bu da saç dökülmesine neden olabilir. besinlerle düzenli olarak demir alamıyorsan ilaçlarla da alabilirsin.

Hocam besinlerden alıyordum ama son zamanlarda full çorba içiyorum tel taktırdım.Olmadı ilaçlardan almaya çalışırım.Teşekkür ederim ..

• Head & Shoulders erkeklere özeli kullan. Aynı sorunu bu yolla aştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

Head & Shoulders erkeklere özeli kullan. Aynı sorunu bu yolla aştım.

Hocam peki noldu seyrelen yerlerde yeniden saç çıktı mı ? düzeldi mi yani ?
  • her perşembe kafama iki yumurta kırıp,zeytinyağıyla karıştırıyorum işe yaradı gibi daha tam etkisini görmedim 2 haftadır yapıyorum :) sonra hacı şakirin bal+zeytinyağı sabunu var onu kullanıyorum sürekli..şampuan kesinlikle kullanmıyorum 1 aydır...bir arada berberde saç toksini dökmüştü kafama adam,öyle bir yanmıştı ki kafam şuan daha iyi duruyor,toksin kullanmadım daha..berberde bunları önermişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

Head & Shoulders erkeklere özeli kullan. Aynı sorunu bu yolla aştım.

Hocam peki noldu seyrelen yerlerde yeniden saç çıktı mı ? düzeldi mi yani ?

Eskisi gibi seyrek görünmüyor. Kepek sorunu falan da kalmadı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.