Şimdi Ara

Saçları Nasıl Ayırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçlarımı nasıl ayırabilirim? Şu şekillerde?

Aralarındaki tek fark 2.de wax kullanmış olması mı?

• Sabahtan akşama kadar saçlarınla uğraş, ama sürekli yani saçlarının yarısını sağa yarısını sola şeklinde, bende yeni keşfettim 2 yıl önce inanamadım, benim saçlar hiç bir şekle girmeyiyodu ama çok da yakıştı yani
  • kardeşim duştan sonra bu şekilde fön çek bir süre sonra alışır zaten saçın. köpük vs kullanırsan yardımcı olur
  • Ne var ki bunu yapmakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların ki doğal büyük ihtimalle ama berberlerde şu ara çok revaçta ince bi çizik atıyorlar saça bu şekilde yanlara tarıyorlar ancak mühim nokta saçın alışması saçı uzun olan kime sorsam elinle düzelt alışacak diyodu ben çok denedim olmadı gerçi.
  • Banyoda tarakla saçını bu şekilde ayır(ıslakken).Aynada bak doğru bir şekilde ayır ama tarakla.Kuruturken de tarakla aynı şekilde kurut.
    Saçın fotoğraflardaki uzunluktaysa olur,hiç fönle falan uğraşma dediklerimi yap olur.
  • tarakla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_web

tarakla

Bir video filan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam

Banyoda tarakla saçını bu şekilde ayır(ıslakken).Aynada bak doğru bir şekilde ayır ama tarakla.Kuruturken de tarakla aynı şekilde kurut.
    Saçın fotoğraflardaki uzunluktaysa olur,hiç fönle falan uğraşma dediklerimi yap olur.

+1, ben de böyle yaptım, şu an o durumdayım, şekil oldu ama

• aynı benim saçlar benim saçlar böyle oluyor çünkü sap üste saç gülü var :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.