Bildirim
Saçları Nasıl Ayırabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sabahtan akşama kadar saçlarınla uğraş, ama sürekli yani saçlarının yarısını sağa yarısını sola şeklinde, bende yeni keşfettim 2 yıl önce inanamadım, benim saçlar hiç bir şekle girmeyiyodu ama çok da yakıştı yani -
kardeşim duştan sonra bu şekilde fön çek bir süre sonra alışır zaten saçın. köpük vs kullanırsan yardımcı olur -
Ne var ki bunu yapmakta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunların ki doğal büyük ihtimalle ama berberlerde şu ara çok revaçta ince bi çizik atıyorlar saça bu şekilde yanlara tarıyorlar ancak mühim nokta saçın alışması saçı uzun olan kime sorsam elinle düzelt alışacak diyodu ben çok denedim olmadı gerçi. -
Banyoda tarakla saçını bu şekilde ayır(ıslakken).Aynada bak doğru bir şekilde ayır ama tarakla.Kuruturken de tarakla aynı şekilde kurut.
Saçın fotoğraflardaki uzunluktaysa olur,hiç fönle falan uğraşma dediklerimi yap olur. -
tarakla -
quote:
Orijinalden alıntı: by_web
tarakla
Bir video filan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam
Banyoda tarakla saçını bu şekilde ayır(ıslakken).Aynada bak doğru bir şekilde ayır ama tarakla.Kuruturken de tarakla aynı şekilde kurut.
Saçın fotoğraflardaki uzunluktaysa olur,hiç fönle falan uğraşma dediklerimi yap olur.
+1, ben de böyle yaptım, şu an o durumdayım, şekil oldu ama
-
aynı benim saçlar benim saçlar böyle oluyor çünkü sap üste saç gülü var :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X