Şimdi Ara

Saçlara Veet Tüy Dökücü Krem?(saçlar gürleşir mi kalınlaşır mı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Saçlara Veet Tüy Dökücü Krem?(saçlar gürleşir mi kalınlaşır mı)

Biraz Önce 'BİMDEKİ VEET TÜY DÖKÜCÜ' adlı konudan esinlendim.
    Bilindiği üzere vücutta kıllar bunun ile dökülürse,alınırsa daha da kalın ve gür çıkıyor.Hatta tüyü kıl yaptığı bi gerçek.Birçoğumuz bununla bi yerlerini almıştır veya kız arkadaşlarımızdan duymuşuzdur.

Bu kış saçımla çok oynadım şekilledim,haliyle yıprandı inceldi.
    Bu sene yazın çalışıyorum, dolayısıyla iş ortamında olmaz ;ama okul dönemi başlar başlamaz ustura düşünüyordum.

Bu saç dökülmesi Konu dışı hepsi demeyim ama insan içine çıkanlarımız yani sosyalleşenlerimizin çoğu bu durumdan müzdarip .

Sizce ne olur nasıl olurdeneyen var mı ?

Bununla alsak saç tellerikalınlaşır mı gürleşir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaNckasH -- 19 Haziran 2013; 14:27:38 >

• jiletle hacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

jiletle hacı

Onu zaten yapacağım da bilindiği üzere saç dersinin yapısı çok farklı, yağlı, yumuşak ve bol kan olduğu bi deri tabakası.

Acaba jielete istinaden bunu kullanırsak + birkaç level daha kâr eder miyiz ? Yoksa saçı başı mundar mı ederiz ?

Onu
  • Saç dökülmesi genetik bir olay, alakası yok hiçbir etkisi olmaz. Dökülme dht ile alakalı birşey. Ustura falanda gürleştirmez sadece göz oyunu bu saç kökleri kalındır uzadıkça incelir sen sürekli kesersen hiç ince tarafı görmeyip sadece kalın bölümü görürsün ve gürleşti sanırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Saç dökülmesi genetik bir olay, alakası yok hiçbir etkisi olmaz. Dökülme dht ile alakalı birşey. Ustura falanda gürleştirmez sadece göz oyunu bu saç kökleri kalındır uzadıkça incelir sen sürekli kesersen hiç ince tarafı görmeyip sadece kalın bölümü görürsün ve gürleşti sanırsın..

Yanıtın için Teşekkürler, gerçenkten mantıklı ve bilimsel olan bu gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Saç dökülmesi genetik bir olay, alakası yok hiçbir etkisi olmaz. Dökülme dht ile alakalı birşey. Ustura falanda gürleştirmez sadece göz oyunu bu saç kökleri kalındır uzadıkça incelir sen sürekli kesersen hiç ince tarafı görmeyip sadece kalın bölümü görürsün ve gürleşti sanırsın..

/>
  • In Nox kullanıcısına yanıt
  • upss
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.